Aftenkort på Tambohus Kro & Badehotel

Mandag - søndag fra 17.30-20.30

Forretter 

Håndpillede rejer vendt med hjertesalat, hjemmesyltede asparges, og sherrydressing.

109,-

 

Dampede muslinger fra Jegindø med hvidvin, fløde og urter.

99,-

 

Røget fasan og krondyr fra Klosterhedenmed urter fra haven, chips af blå kartofler fra Jegindø og ramløgsmayo

109,-

 

Crustade med fyld af unghane, asparges creme og sommer grønt.

89,-

 

 

Hovedretter

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, stegesky og wienerdreng

229,-

 

Fedtmarmoreret Rib-Eye (300 g) fra Freygaard serveret med ærter francaise, krydderurtesalat, steak fritter og hjemmerørt sauce bearnaise.

349,-

 

Pandestegt rødspætte fra Hanstholm med persillesauce, nye kartofler og citron.

 229,-

 

Dampede muslinger fra Jegindø med hvidvin, fløde, urter, grove fritter og hvidløgsmayo.

229,-

 

Pandestegte ål ad libitum med stuvede kartofler, persille og citron.

349,-

 

Desserter

Kroens jordbær-rabarbertriffli med vaniljecreme, makroner og flødeskum.

59,-

 

Kroens islagkage med vanilje og chokolade is, sommerbær og knas.

79,-

 

Klassisk rødgrød med fløde.

59,-

 

Desserten fra sæsonens gourmetmenu

109,-