Mandag - lørdag fra 17.30-20.30
Forretter
Håndpillede rejer vendt med hjertesalat, hjemmesyltede asparges & sherrydressing.
119,-
Dampede muslinger fraJegindø med hvidvin, fløde & urter.
99,-
Charcuteri af Klosterhedens Vildt & Galloway kvæg fra Tambohuse.
119,-
Hovedretter
Wienerschnitzel med bra-sede kartofler, ærter & ”Wie-nerdreng” samt stegesky.
239,-
Fedtmarmoreret Rib-Eye (300 g) fra Freygaard serve-ret med cognac-pebersauce & grove steakfritter
349,-
Bagt Vesterhavsfisk med syltede rødløg, vinterkål, hummersauce & krydderurtekartofler
229,-
Dampede muslinger fra Jegindø med hvidvin, fløde, urter, steak fritter og hvidløgsmayo.
229,-
Desserter
Kroen jordbær- rabarber trifli med vaniljecreme, makroner og flødeskum.
69,-
Kroens islagkage med va-nilje- & chokoladeis, knas og bærpuré.
89,-
Kroens chokoladekage med passionsfrugtsirup & banan-yougurtsorbet
109,-