Gastroweek

Gastroweek

3 retters udsøgt middag til en skarp pris

Gastroweek 2020

d. 6. - 22. februar 2020

 

Vi slår endnu engang dørene op til årets gastroweek, hvor du som gæst for en lækker 3-retters menu til en ekstra skarp pris.

Og det er selvfølgelig uden vi går på kompromis med kvaliteten! Som altid er maden tilberedt fra bunden med masser af kærlighed og af friske råvarer.

 


 

Årets Gastromenu:

 

Ausumgaard skinke med estragonmayo,

syltede æbler, sprød malt og saltbagtemandler.

 

Grillet kalveculotte med rosmarin og hvidløg, souffle af selleri, bagte jordskokker,

jordskokkechips, pommes anna og svampe sauce.

 

 Efterårets vaniljesyltede pærer med vaniljeis og chokoladesauce. 

.

 

Pr. person kun

310,-

 

kontakt os

 

Tilmelding & betaling SKAL foregå via dette link

Vi modtager ikke direkte bestillinger

 


 

 

Udvid med en overnatning

Vil du slippe med at bekymre dig, om du får et glas vin for meget? Slip for at køre hjem og snup i stedet en overnatning på Tambohus Kro & Badehotel.

I forbindelse med Gastroweek tilbyder vi overnatning i vores nyrenoverede værelser til en skarp pris. Næste morgen venter dig desuden en lækker morgenbuffet med hjemmelavede produkter i vores smukke, blåstribede morgenstue, hvorfra der er enestående udsigt over Limfjorden og Jegindø.

 

Skovværelse til 2 personer inkl. morgenbuffet kr. 800,-

Fjordværelse til 2 personer inkl. morgenbuffet kr. 1000,-

 

Bestilles pr. mail tambohus@tambohus.dk eller på telefon 97875300

 

Hvad er Gastroweek?

Gastro Week er et populært madkoncept, som to gange om året i forbindelse med vinterferien og efterårsferien. Gastroweek tilbyder velsmagende gastrooplevelser til en skarp pris. Fra torsdag den 6. februar til lørdag den 22. februar har du rig mulighed, for at smage en 3 retters middag for kun 300 kroner.