MÅNEDENS GOURMETMENU I RESTAURANTEN

Menu                                      Vinmenu                                

3 retter   399,-                        3 glas   226,-                            3 retter & 3 glas   625,-

4 retter   489,-                        4 glas   296,-                            4 retter & 4 glas   785,-

5 retter   549,-                        5 glas   350,-                            5 retter & 5 glas   899,-

 

 

 


Marts

Stenbiderrogn - creme duble - rødløg

Grüner Veltliner von Stokstall, Ecker-Eckhof, Wagram, Østrig

 

 

Sandart - østers - æble

Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

 

Lam - løg - selleri - røg

Valpolicella Ripasso Campoletti, Classico Superiore, Luigi Righetti, Veneto, Italien

 

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal

 

 

Ananas - lime - mørk rom

Pieneau des Charentres Blanc, Ch. de Beaulon, Charentes, Frankrig

 

 


 

April

Havkat - hvide asparges - blåmuslinger

Muscadet Sèvre et Maine Sur Lie, Guy Sargent, Pouilly sur Lie, Frankrig

 

 

Tærte - vagtel - morkel

Fleurie, Ch. de Fleurie, Jean Loron, Beajolais, Frankrig

 

 

Dansk kalvefilet - spinat - ramsløg - grønne asparges

Elderton, E-Series, Barossa Valley, South Australia, Australien

 

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal

 

 

Rabarber - hvid chokolade - vanilje

Late Harvest, Semillon & Gewürztraminer, Casa Silva, Chile

 


Maj

Pighvar - fennikel - dild

Riesling, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig

 

 

Hvide asparges - hollandaise - Ausumgaard skinke

Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

 

Sprængt kalv - peberrod - spidskål - nye kartofler

Chianti Classico, Antico Borgo de Sugame, Tocana, Italien

 

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

Gewürstraminer, Domaine Aimèstenstz, Alsace, Frankrig

 

 

Rabarber - jordbær - anis - vanilje

Pieneau des Charentres Blanc, Ch. de Beaulon, Charentes, Frankrig

 


Juni

Tomater - mørksej - blomster

Sauvignon Blanc, Buitenverwachting, Constatina, Sydafrika

 

 

Syltede hvide asparges - asparges skum – majskylling

Pinot Blanc, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig

 

 

Oksemørbrad - gulerødder - ærter - nye kartofler

Ch. Tour du Pas St Georges, St. Émilion, Bordeaux, Frankrig

 

 

Ost Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal

 

 

Fløde - jordbær - sødskærm - kardemomme

Late Harvest, Semillon & Gewürztraminer, Casa Silva, Chile

 


 

Juli - August

Sort hummer - kammusling - tomater

Pinot Gris, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig

 

 

Havtaske - jordskokker - dild

Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

 

Krondyr fra Klosterheden - dagens høst fra Jegindø - svampe - ribs

Valpolicella Ripasso Campolieti, Luigi Reghetti, Veneto, Itialien

 

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal

 

 

Blommer - blåbær - mørk chokolade

Pieneau des Charentres, Ch. de Beaulon, Charentes, Frankrig

 

 


September

Rødtunge - jomfruhummer - æbler

Pinot Blanc, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig

 

 

Carpaccio af krogmodnet okse - peberrod - skovsyre - jordskokker

Sauvignon Blanc, Buitenverwachting, Constatina, Sydafrika

 

 

Due - kalv - kantareller - brombær - spidskål

La Creueta, Eduald Massana Noya, Penedès, Spanien

 

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

Gewürstraminer, Domaine Aimèstenstz, Alsace, Frankrig

 

 

Pære - hvid chokolade - karamel

Madeira 10 år, Pereira d’Oliveiras, Madeira, Portugal

 


 

 

Oktober

Skovs svampe - fløde - Ausumgaard skinke - fuglegræs

Riesling, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig

 

 

Confiteret and - efterårs hindbær - peberrod

Pinot Gris, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig

 

 

Skank og mørbrad af Ausumgaard gris - skorzonerrødder - perleløg - tyttebær

Ch. de Fleurie, Jean Loron, Côte de Nuit, Beaujolais, Frankrig

 

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

Gewürstraminer, Domaine Aimèstenstz, Alsace, Frankrig

 

 

Pære - vanilje – mørk chokolade - karamel

Madeira 10 år, Pereira d’Oliveiras, Madeira, Portugal

 


 

November - December

Torsk - porre aske - citron - dild

Muscadet Sèvere et Maine, Ch Perrière, Guy Saget, Poulliy-Sur-Loire, Frankrig

 

 

Sandart - selleri - brunet smør

Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

 

Gråand fra Klosterheden - jordskokker - løg - grønkål

Ch. de la Commanderie, Lalande de Pomerol. Bordeaux, Frankrig

 

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal

 

 

Mandarin - mørk chokolade - solbær

Tawny Port 10 år, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal


Alle er med forbehold for ændringer efter udbud

 

Menu                                     Vinmenu                                 

3 retter   399,-                        3 glas   226,-                            3 retter & 3 glas   625,-

4 retter   489,-                        4 glas   296,-                            4 retter & 4 glas   785,-

5 retter   549,-                        5 glas   350,-                            5 retter & 5 glas   899,-