MÅNEDENS GOURMETMENU I RESTAURANTEN

 

Med inspiration i naturen omkring og afsæt i området leverandører, sammensætter vi hver sæson en ny 6 retters gourmetmenu.

Menuen afspejler altid årstiden. Vi tilbereder alt fra bunden og af friske kvalitetsråvarer. Naturligvis!

 

 


 

Sommerens gourmetmenu

Forret

Røgede kammuslinger og stenbiderrogn fra Limfjorden

 med hjemmesyltede, hvide asparges, ramsløgsmayo og urter fra haven.

 

Forret

Skindstegt Vesterhavstorsk med friskbællede ærter og tørsaltet bacon.

 

Mellemret

Krondyrfilet fra Klosterheden med citrontimian og tærte med stuvede  kantareller.

 

Hovedret

Kalvemørbrad med sommerløg og spinat,

nye kartofler med løvstikke fra haven og kalveglace.

 

Ost

Økologiske oste fra Thise med hyben-havtorn kompot og smørristet rugbrød

 

Desset

Tærte med hyldeblomstmousse, sommerbær, hindbærsorbet og sødskærm.

 

 


 

Menupris

3 retter 399,-

4 retter 489,-

5 retter 549,-

6 retter 599,-

 

Med vinmenu

3 retter & 3 glas   629,-

4 retter & 4 glas   789,-

5 retter & 5 glas   899,-

6 retter & 6 glas   999,-