MÅNEDENS GOURMETMENU I RESTAURANTEN

 

Med inspiration i naturen omkring og afsæt i området leverandører, sammensætter vi hver sæson en ny 6 retters gourmetmenu.

Menuen afspejler altid årstiden. Vi tilbereder alt fra bunden og af friske kvalitetsråvarer. Naturligvis!

 

 


 

November & december gourmetmenu

 

FORRET:

Mosaik af letrøget kulmule og sort hummer fra fjorden,

citrusfløde og urteolie

Grüner Veltiner, Weingut Ecker-Eckhof, Wagram, Østrig

 

 

MELLEMRET:

Jordskokker fra Jegindø med ristet kammusling og estragon

Gewurstraminer, Domaine Aiméstentz, Alsace, Frankrig

 

 

MELLEMRET:

Gråand fra Klosterhede med rødbeder

og sauce med varme krydderier

Ch. de Fleurie, Jean Loron, Côte de Nuits, Beaijolais, Frankrig

 

 

HOVEDRET:

Oksemørbrad stegt med rosmarin,

hertil tærte med braiseret okse og kartoffel

Ch. Tour du Pas St. Georges, St. Émilion, Bordeaux, Frankrig

 

OST:

3 slags oste fra Thise med hyben- havtornekompot

og rødvins syltede svesker

Madeira 5 år, Pereira d’Oliveira, Madeira 

 

DESSERT:

Kroens chokoladedessert med mango og passionsfrugt

Pienau des Charentes 5 år, Ch. de Beaulon, Charentes, Frankrig

 


 

Menupris

4 retter 489,-

5 retter 549,-

6 retter 599,-

 

Med vinmenu

4 retter & 4 glas   789,-

5 retter & 5 glas   899,-

6 retter & 6 glas   999,-