MÅNEDENS GOURMETMENU I RESTAURANTEN

Menu                                      Vinmenu                                

3 retter   399,-                        3 glas   226,-                            3 retter & 3 glas   625,-

4 retter   489,-                        4 glas   296,-                            4 retter & 4 glas   785,-

5 retter   549,-                        5 glas   350,-                            5 retter & 5 glas   899,-

 

 

 


Januar & februar

Torsk - blomkål - sort vintertrøffel

 

Jomfruhummer - ravioli - fennikel

 

Okse fra Freygaard - rødbeder - solbær - skorzonerrødder

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

 

Chokolade - mango - passionsfrugt - banan

 


Alle er med forbehold for ændringer efter udbud

 

Menu                                     Vinmenu                                 

3 retter   399,-                        3 glas   226,-                            3 retter & 3 glas   625,-

4 retter   489,-                        4 glas   296,-                            4 retter & 4 glas   785,-

5 retter   549,-                        5 glas   350,-                            5 retter & 5 glas   899,-