Menu Vinmenu
3 retter 399,- 3 glas 226,- 3 retter & 3 glas 625,-
4 retter 489,- 4 glas 296,- 4 retter & 4 glas 785,-
5 retter 549,- 5 glas 350,- 5 retter & 5 glas 899,-
November - december
Torsk - porre aske - citron – dild
Riesling, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig
Rødspætte - jomfruhummer - rødløg - beurre blanc
Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig
Gråand fra Klosterheden - rødbede - havtorn - svampe – grønkål
E-Series, Elderton, Barossa Valley, South Australia, australien
Ost - sødt – sprødt
Gewürztraminer, Domaine Aiméstenstz, Alsace, Frankrig
Kirsebær fra sommerens høst - hvid chokolade - appelsin
Kirsebær, Det Gule Palæ, Thyholm
Januar & februar
Torsk - blomkål - sort vintertrøffel
Jomfruhummer - ravioli - fennikel
Okse fra Freygaard - rødbeder - solbær - skorzonerrødder
Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør
Chokolade - mango - passionsfrugt - banan
Alle er med forbehold for ændringer efter udbud
Menu Vinmenu
3 retter 399,- 3 glas 226,- 3 retter & 3 glas 625,-
4 retter 489,- 4 glas 296,- 4 retter & 4 glas 785,-
5 retter 549,- 5 glas 350,- 5 retter & 5 glas 899,-