Månedens gourmetmenu i restauranten

Menu                                      Vinmenu                                

3 retter   399,-                        3 glas   226,-                            3 retter & 3 glas   625,-

4 retter   489,-                        4 glas   296,-                            4 retter & 4 glas   785,-

5 retter   549,-                        5 glas   350,-                            5 retter & 5 glas   899,-

 


 

Januar - Februar

Kammuslinger - Baerii Caviar - blomkål - brændt smør

Sauvignon Blanc, Buitenverwachting, Constantina, Sydafrika

 

Ausumgaard gris - beder - lakrids

Pinot Noir, Nuits St. Georges, Bourgogne, Frankrig

 

Galloway stud fra Tambohus - porre - brødkrumme - porter

Bila-Haut, Domaine Bila-Haut, Côtes du Rossilion, Frankrig  

 

Ost - sødt - sprødt

Gewürstraminer, Domaine Aiméstenstz, Alsace, Frankrig

 

Chokolade - mango - passionsfrugt - banan

Pieneau des Charentres Blanc, Ch. de Beaulon, Charentes, Frankrig

 


 

Marts

Stenbiderrogn - dild - agurk - rygeost

Riesling, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig  

 

Blåmuslinger - østers - torsk - ramsløg

Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

Lam - løg - selleri - røg

La Font du Vent ‘‘Notre Passion’’, Domaine Font de Michelle. Côtes de Rhône, Frankrig

 

Ost - sødt - sprødt

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal  

 

Havtorn - vanilje - mandler

Late Harvest, Semillon & Gewürztraminer, Casa Silva, Chile

 


 

April

Sandart - hvide asparges – fløde

Muscadet Sèvere et Maine sur Lie, Poulliy-Sur-Loire, Frankrig

 

Mørksej - porreaske - ukrudt - mayo

Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

Unghane - spinat - ramsløg - grønne asparges

Pinot Noir, Nuits St. Georges, Bourgogne, Frankrig

 

Ost - sødt - sprødt

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal  

 

Rabarber - hvid - chokolade

Pieneau des Charentres Blanc, Ch. de Beaulon, Charentes, Frankrig

 


 

Maj

Pighvar - fennikel - Riesling

Riesling, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig  

 

Hvide asparges - hollandaise - hjemmerøget bacon

Sauvignon Blanc, Buitenverwachting, Constantina, Sydafrika

 

Sprængt kalv - peberrod - spidskål - nye kartofler

Chianti Classico, Antico Borgo di Sugame, Toscana, Italien

 

Ost - sødt - sprødt

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal  

 

Rabarber - jordbær - anis - vanilje

Late Harvest, Semillon & Gewürztraminer, Casa Silva, Chile

 


 

Juni

Limfjords hummer - porre - dild - tomater

 

 

Syltede hvide asparges - skrubbe - salturt

Sauvignon Blanc, Buitenverwachting, Constantina, Sydafrika

 

Kalvemørbrad - spinat - nye kartofler - løg - selleri

 

 

Ost - sødt - sprødt

Gewürstraminer, Domaine Aiméstenstz, Alsace, Frankrig

 

Kærnemælk - jordbær - sødskærm - kardemomme

Pieneau des Charentres Blanc, Ch. de Beaulon, Charentes, Frankrig

 


 

Juli - August

Kulmule - røg - fennikel - æble

Riesling, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig  

 

Tomater fra Jegindø - lyssej - smør

Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

Krondyr fra Klosterheden - dagens høst fra Jegindø - svampe - ribs

Valpolicella Classico ”Ripasso”, Campolieti, Luigi Righetti, Veneto, Italien

 

Ost - sødt - sprødt

Gewürstraminer, Domaine Aiméstenstz, Alsace, Frankrig

 

Sommerbær - fløde - vanilje - lakrids

Mouscato d’Asti, Vallebello, Pimonte, Italien

 


 

September

Hummer - porre - tomater fra Jegindø - havtaske

 

Carpaccio af krogmodnet okse - sommertrøffel - skovsyre - rødbede

 

Økologisk unghane - kantareller - brombær - spidskål

Bila-Haut, Domaine Bila-Haut, Côtes du Rossilion, Frankrig

 

Ost - sødt - sprødt

Gewürztraminer, Domaine Aiméstenstz, Alsace, Frankrig

 

Pære - mørk chokolade - hindbær

Recioto della Valpolicella, Tenuta Vignega, Veneto, Italien

 


 

Oktober

Skovs svampe - fløde - Ausumgaard skinke - fuglegræs

 

Foie gras - efterårs hindbær - hasselnødder - brioche

Gewürztraminer, Domaine Aiméstenstz, Alsace, Frankrig

 

----- mangler -----

 

Ost - sødt - sprødt

Ruby Port, Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal  

 

Æbler - vanilje - sommerens syltede solbær – marcipan

 


 

November - december

Torsk - porre aske - citron - dild

 

Rødspætte - jomfruhummer - rødløg - beurre blanc

 

Gråand fra Klosterheden - rødbede - havtorn - svampe - grønkål

 

Ost - sødt - sprødt

 

Kirsebær fra sommerens høst - hvid chokolade - appelsin

 


 

Alle er med forbehold for ændringer efter udbud

 

Menu                                         Vinmenu                                 

3 retter   399,-                        3 glas   226,-                            3 retter & 3 glas   625,-

4 retter   489,-                        4 glas   296,-                            4 retter & 4 glas   785,-

5 retter   549,-                        5 glas   350,-                            5 retter & 5 glas   899,-