Månedens gourmetmenu i restauranten

Hver måned sammensætter vore dygtige kokke en 5-retters goumentmenu ud fra sæsonens bedste råvarer.

3 retter kr. 395,-

4 retter   445,-

5 retter   495,-

 

Maj

  • Suppe på hvide asparges med fermenteret hvide asparges og røget fasan fra Klosterheden
  • Ristet havkat med sauce på blåmuslinger fra fjorden og fennikelcreme.
  • Lammekrone med terrine af grønne asparges og forårsløg, brændte skalotteløg, nye danske kartofler og kraftig sauce med urter fra haven
  • Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt
  •  Tærte med hvid chokolademousse og rabarber gele, chokoladesorbet og sprøde rabarber fra haven

 

Juni

  • Dampet hvide danske asparges med sauce mousseline og håndpillede rejer
  • Ballontine af rødspætte og jomfruhummer samt hønsesky med purløg og bronze fennikel fra haven
  • Sprængt kalvespidsbryst med økologiske sommer grøntsager fra Jegindø, Jegindø kartofler og peberrodsskum
  • Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt
  • Creme brulé med lavendel og hindbærsorbet
  • Jordbær consommé og jordbær vendt med mynte samt vanilje parfait og sprød honningkage

 

Juli og August

  • Terrine af kammuslinger og koldrøget torsk, tørret blomme tomater, brøndkarse og sprød rug
  • Ristet kulmule med syltede rødløg, krydderurte beurre blanc og crudite af fennikel
  • Krondyr fra Klosterheden med ristede kantareller og rødder fra Jegindø, pommes mille fuellie, vildt glace og syltede stikkelsbær
  • Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt
  • Citron tærte og hyldeblomst sorbet
  • Rød grød med fløde, sommerbær og 48% fløde fra Arla Unika

 

September

  • Hummer bisque med rulle af lyssej fra Vesterhavet og hummer fra Jegindø
  • Dry age Vesterhavs okse fra Harboøre, med beder fra Jegindø, syre fra haven og karsemayo
  • Braiseret bryst af Ausumgaard gris med hyldebær syltet pære, stuvede svampe, tekstur af selleri, glace og sprød kartoffel
  • Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt
  • Hindbærsnitte, ferskensorbet og panna cotta med hindbær og karamel

 

Oktober

  • Ravioli med selleri, østers og blåmuslinger fra Fjorden lagt i pighvar bisque med kørvel
  • Saltet og confiteret foie grass med fermenteret grønne jordbær, sprøde jordskokker, citronolie og tallerkensmækker
  • Krogmodnet oksefilet og ragout af okseskank med syltede perleløg, tekstur af jordskokker, røget kartoffel fondant og okseglace med timian
  • Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt
  • Henkogt pære med vanilje og anis, karamel is og kniplingekager

 

November og december

  • Skindstegt Vesterhavstorsk med brændt porre og grøn østers emulsion
  • Sprød Ausumgaard gris med syltede æbler og grønkål
  • Gråand fra Klosterheden som bryst og tærte, røget kartoffel kugler og nedkogt andesky med æblemost
  • Oste fra Arla unika med sødt og sprødt
  • Chokoladesouffle med havtorn Panna cotta, havtorn sorbet syltede havtorn