Månedens gourmetmenu i restauranten

Menu                                      Vinmenu                                

3 retter   399,-                        3 glas   226,-                            3 retter & 3 glas   625,-

4 retter   489,-                        4 glas   296,-                            4 retter & 4 glas   785,-

5 retter   549,-                        5 glas   350,-                            5 retter & 5 glas   899,-

 

 

 


 

November - december

Torsk - porre aske - citron – dild

Riesling, Cave Vinicole Hunawihr, Alsace, Frankrig  

 

Rødspætte - jomfruhummer - rødløg - beurre blanc

Chablis ‘‘Le Classique’’, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

Gråand fra Klosterheden - rødbede - havtorn - svampe – grønkål

E-Series, Elderton, Barossa Valley, South Australia, australien

 

Ost - sødt – sprødt

Gewürztraminer, Domaine Aiméstenstz, Alsace, Frankrig

 

Kirsebær fra sommerens høst - hvid chokolade - appelsin

Kirsebær, Det Gule Palæ, Thyholm

 

 


 

Januar & februar

Torsk - blomkål - sort vintertrøffel

 

 

Jomfruhummer - ravioli - fennikel

 

 

Okse fra Freygaard - rødbeder - solbær - skorzonerrødder

 

 

Oste fra Arla unika med hjemmelavet tilbehør

 

 

Chokolade - mango - passionsfrugt - banan

 


Alle er med forbehold for ændringer efter udbud

 

Menu                                     Vinmenu                                 

3 retter   399,-                        3 glas   226,-                            3 retter & 3 glas   625,-

4 retter   489,-                        4 glas   296,-                            4 retter & 4 glas   785,-

5 retter   549,-                        5 glas   350,-                            5 retter & 5 glas   899,-