Månedsmenu

Hver måned sammensætte vore dygtig kokke en 5-retters goumentmenu ud fra sæsonens bedste råvarer.

  • 3 retter kr. 375,-
  • 4 retter   425,-
  • 5 retter   475,-

 

 

Oktober

Smørristede kammuslinger, med jordskokkecreme, syltede jordskokker og urteskum.

 

Bryst og lå af vagtel med glaseret gulerødder fra Jegindø og sauce på hyldebær og vagtel.

 

Dansk kalvemørbrad med variation af løg og persillerødder.

Pommes Anna og sauce med sort trøffel og kalveskank.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Nøddekage og chokolade kugle med pære og hvid chokolademousse.

Pocheret pære, sorbet og lun chokolade glasering.

 

 

November

Consomme af selleri og sort hummer fra Jegindø, pakke af selleri og hummertatar med estragon.

 

Havtaske stegt på ben med spinat og chamgange skum.

 

Rosastegt andebryst med grønkål og kartoffelsouffle.

Rødbeder glaseret med solbærsaft og andesauce med havtorn.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Variation over kaffe og passionsfrugt

Tærte, parfait, broken gel og kaffe crumble.

 

 

December

Røget og stegt jomfruhummer med jomfruhummerespresso og skorzonerrødder.

 

Bagt helleflynder med rødløgsmarmelade og purløgs beurre blanc

 

Tournedos Rossini

Dansk oksemørbrad med ristet foie gras og sorte vintertrøfler.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Juledessert med kirsebær, vanilje, mandler og fløde.

Serveres af to omgange.