Månedsmenu

Hver måned sammensætte vore dygtig kokke en 5-retters goumentmenu ud fra sæsonens bedste råvarer.

  • 3 retter kr. 395,-

  • 4 retter   445,-

  • 5 retter   495,-

 

 

 

Marts

Stenbiderrogn fra fjorden med de første forårsurter, rygeost og rugbrød

 

Bisque på jordskokker og mandler, ristet kalvebrissel og saltbagte mandler

 

Balloentine af unghanebryst og spinat, frikasse af lår med ramsløg, sprød kartoffel og estragon sauce

 

Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt

 

Bagt og pocheret rabarber med vanilje og anis, vanilje parfait og knas

 

 

April

Smørpocheret lyssej med skummende fiskefumet og ramsløg fra haven, stenbiderrogn og tørret spinat

 

Mosaik af koldrøget torsk og porreaske og syrnet fløde skilt med karseolie

 

Danske kalvefilet med spæde forårs urter, de første kartofler og morkel sauce

 

Oste fra Arla med sødt og sprødt

 

Lakrids Panna cotta med syltede rabarber, rabarbersorbet og lakrids margens og rød skovsyre

 

 

Maj

Suppe på hvide asparges med fermenteret hvide asparges og røget fasan fra Klosterheden

 

Ristet havkat med sauce på blåmuslinger fra fjorden og fennikelcreme.

 

Lammekrone med terrine af grønne asparges og forårsløg, brændte skalotteløg, nye danske kartofler og kraftig sauce med urter fra haven

 

Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt

 

Tærte med hvid chokolademousse og rabarber gele, chokoladesorbet og sprøde rabarber fra haven

 

 

Juni

Dampet hvide danske asparges med sauce mousseline og håndpillede rejer

 

Ballontine af rødspætte og jomfruhummer samt hønsesky med purløg og bronze fennikel fra haven

 

Sprængt kalvespidsbryst med økologiske sommer grøntsager fra Jegindø, Jegindø kartofler og peberrodsskum

 

Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt

 

Creme brulé med lavendel og hindbærsorbet

Jordbær consommé og jordbær vendt med mynte samt vanilje parfait og sprød honningkage

(serveres af 2 gange)

 

 

Juli og August

Terrine af kammuslinger og koldrøget torsk, tørret blomme tomater, brøndkarse og sprød rug

 

Ristet kulmule med syltede rødløg, krydderurte beurre blanc og crudite af fennikel

 

Krondyr fra Klosterheden med ristede kantareller og rødder fra Jegindø, pommes mille fuellie, vildt glace og syltede stikkelsbær

 

Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt

 

Citron tærte og hyldeblomst sorbet

Rød grød med fløde, sommerbær og 48% fløde fra Arla Unika

(serveres af 2 gange)

 

 

September

Hummer bisque med rulle af lyssej fra Vesterhavet og hummer fra Jegindø

  

Dry age Vesterhavs okse fra Harboøre, med beder fra Jegindø, syre fra haven og karsemayo

 

Braiseret bryst af Ausumgaard gris med hyldebær syltet pære, stuvede svampe, tekstur af selleri, glace og sprød kartoffel

 

Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt

 

Hindbærsnitte, ferskensorbet og panna cotta med hindbær og karamel

 

 

Oktober

Ravioli med selleri, østers og blåmuslinger fra Fjorden lagt i pighvar bisque med kørvel

 

Saltet og confiteret foie grass med fermenteret grønne jordbær, sprøde jordskokker, citronolie og tallerkensmækker

 

Krogmodnet oksefilet og ragout af okseskank med syltede perleløg, tekstur af jordskokker, røget kartoffel fondant og okseglace med timian

 

Oste fra Arla Unika med sødt og sprødt

 

Henkogt pære med vanilje og anis, karamel is og kniplingekager

 

 

November og december

Skindstegt Vesterhavstorsk med brændt porre og grøn østers emulsion

 

Sprød Ausumgaard gris med syltede æbler og grønkål

 

Gråand fra Klosterheden som bryst og tærte, røget kartoffel kugler og nedkogt andesky med æblemost

 

Oste fra Arla unika med sødt og sprødt

 

Chokoladesouffle med havtorn Panna cotta, havtorn sorbet syltede havtorn