Månedsmenu

Hver måned sammensætte vore dygtig kokke en 3-retters goumentmenu ud fra sæsonens bedste råvarer.

  • 3 retter kr. 375,-
  • 4 retter   425,-
  • 5 retter   475,-

 

 

 

 

Maj

Dampede hvide asparges med sauce mousseline, rillette af krondyr fra Klosterheden og syre fra haven.

 

Jomfruhummer bisque med ravioli af majorer og jomfruhummer samt senneps tuile

 

Kylling fra Hop Balle Mølle marmoreret med urtestøv, spæde grillede grøntsager

og skilt kyllingesauce med ramsløg og syltede rabarber.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Tekstur af solbær og mørk chokolade.

Kage, sorbet, surt, sødt og sprødt.

 

 

Juni

Kold ærtesuppe med souffle af jomfruhummer og taskerabber samt creme duble.

 

Grillede hvide asparges med Ausumgaard skinke, skum på sifon med brændt smør og brændenælder fra skoven.

 

Dansk kalvemørbrad med frakke af urtesouffle og brødkrumme.

Nye kartofler fra Jegindø samt grillede grønne asparges, syltede bøgehatte og kalvesky.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Tema over danske jordbær og hyldeblomst.

Fromage, sorbet, friske bær og chokolade.

 

 

Juli

Tomat consomme med pakke af glaskål og taskekrabber fra Vesterhavet samt kørvelolie.

 

Sprød rulle af pighvar med syltede hvide asparges og pighvarskum.

 

Rosastegt krondyr fra Klosterheden og glaseret kølle med tørsaltet bacon.

Udvalg af dagens grønthøst fra Jegindø og vores have samt vildtglace.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Danske hindbær og hvid chokolade i tekstur.

 

 

August

Ristet jomfruhummer med blomkål, estragon og hummeressens.

 

Rosastegt andebryst fra Handbjerg med rødbedepuré,

syltede rødbeder og solbær.

 

Krogmodnet oksemørbrad med saltbagt selleri og grillet selleri.

Glaserede kantareller og friske ærter, pommes Anna og okseglace.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Brombær pana cotta med lakrids glasering, brombærsorbet, lakridskys og brombærcrumble.

 

 

September

Græskarsuppe, syltet græskar og fiskesouffle med lyssej og jomfruhummer.

 

Ristet pighvar, sommerkål, salturt og pighvarskum

 

Braiseret svinebryst fra Ausumgaard, ristede kantareller, glaseret æbler og perleløg,

Pommes Anna og sauce på braisersky og æblemost.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Kroens dessert med pære, lun karamel og mazarin.

 

 

Oktober

Smørristede kammuslinger, med jordskokkecreme, syltede jordskokker og urteskum.

 

Bryst og lå af vagtel med glaseret gulerødder fra Jegindø og sauce på hyldebær og vagtel.

 

Dansk kalvemørbrad med variation af løg og persillerødder.

Pommes Anna og sauce med sort trøffel og kalveskank.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Nøddekage og chokolade kugle med pære og hvid chokolademousse.

Pocheret pære, sorbet og lun chokolade glasering.

 

 

November

Consomme af selleri og sort hummer fra Jegindø, pakke af selleri og hummertatar med estragon.

 

Havtaske stegt på ben med spinat og chamgange skum.

 

Rosastegt andebryst med grønkål og kartoffelsouffle.

Rødbeder glaseret med solbærsaft og andesauce med havtorn.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Variation over kaffe og passionsfrugt

Tærte, parfait, broken gel og kaffe crumble.

 

 

December

Røget og stegt jomfruhummer med jomfruhummerespresso og skorzonerrødder.

 

Bagt helleflynder med rødløgsmarmelade og purløgs beurre blanc

 

Tournedos Rossini

Dansk oksemørbrad med ristet foie gras og sorte vintertrøfler.

 

4 slags kvalitetsoste fra Arla Unika med havtornekompot, oliven og smørristet rugbrød

 

Juledessert med kirsebær, vanilje, mandler og fløde.

Serveres af to omgange.