Påske 2018

Påsken 29. marts – 2. april 2018

Nyd nærværet med familie og venner i påsken. Når du holder årets påskefrokost på Tambohus Kro & Badehotel, slipper du for alt besværet med indkøb, madlavning og opvask. I stedet kan du være 100% til stede og nærværende.

Vi garanterer en hyggelig dag for alle aldersgruppe. Til de små har vi arrangeret æggejagt i haven og tegnekonkurrence, hvor man kan vinde biografbilletter.

 

Frokostbuffet på kroen:

Hver dag i påsken fra 12.00-14.30

Hvide sild og sennepssild med hjemmelavet æblesalat.

Skidne æg med grovkornet sennepssauce.

Hønsesalat med bacon og svampe.

Koldrøget Vesterhavstorsk med grønne asparges og citroncreme.

Lyssej Florentine. Lyssej med dampet spinat og gratineret mornaysauce.

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Lammeculotte med saltbagte kartofler, lammesauce med ramsløg og forårssalat.

Mørbradbøf med svampecreme og hjemmelavet agurkesalat.

Små frikadeller med marineret kartoffelsalat med forårsurter.

Ostebræt med hjemmelavet specialiteter.

Jordbær-rabarbertrifli med makroner og flødeskum.

Frisk frugt.

Hjemmebagt brød og smør.

Kr. 189,-

 

 

Påskemenu

Hver dag i påsken fra 12.00-14.30 samt 17.30-20.30

Koldrøget torsk fra Vesterhavet, avokadocreme, cruditè af fennikel og radiser, feldsalat og kørvelolie.

Grillet kalveculotte med rosmarin, hvidløg og citron.

Pommes Anna, ristede svampe, bagte skalotteløg og rosmarinsauce.

Rabarbertrifli med hvid chokolade, makroner og flødeskum.

2 retter Kr. 259,-

3 retter kr. 309,-

 

 

Påskefrokost ud af huset:

Hvide sild og sennepssild med hjemmelavet æblesalat.

Hønsesalat med bacon og svampe.

Koldrøget torsk med grønne asparges og citroncreme.

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron.

Mørbradbøf med svampecreme og hjemmelavet agurkesalat.

Jordbær-rabarbertrifli med makroner og flødeskum.

Hjemmebagt brød og smør.

Kr.168,-