Påskeophold i Jylland

På Tambohus Kro & Badehotel elsker vi påsken, fordi den er fuld af traditioner. Gækkebrev, påskepynt, æggejagt og ikke mindst påskefrokost. Vi har pyntet kroen op til påske med smukke papirklip og påskeliljer. Kokkene har syltet, henkogt & bagt til påskebordet. Vil du fejre påsken sammen med os?

 

Vi byder indenfor i påsken til et særligt påskeophold, hvor vi giver dig et afbræk fra hverdagens stress & jag.

 

Påskeophold ved Limfjorden

Opholdet inkluderer:

  • Check ind fra kl. 14.00-18.00
  • 3 retters påskemenu tilberedt med kærlighed fra bunden
  • Overnatning i vores et af vores skønne skovværelser
  • Lækker mogenbuffet med udvalg af hjemmelavede produkter
  • Check ud kl. 11.00
  • Nyd en gåtur langs vandet eller en smuttur til Jegindø
  • Vores påskefrokostbuffet kl. 12.00

Pris pr. person kr. 899,-

Book ophold online hos Tambohus Kro

 

 

 

Tilkøb af værelse med fjordudsigt kr. 100,- pr. person pr. dag

Tillæg for enkeltværelse kr. 200,- pr. dag

 


 

Et par gode turforslag...

Besøg Venø i påsken

I dagene 20.-22. april er der Kulturdage på Venø, hvor I kan opleve Venø fra den kulturelle side. Der er Åben Ø-dage i Påsken, så overfarten med Venø Færgen er gratis i perioden. Påskelørdag den 20. april 2019 fejres desuden Fårets Dag. Her bydes alle interesserede velkommen til at se får og påskelam. Det foregår i tidsrummet kl. 10.00-16.00 ved Venø Kartofler & Lam på Nørskovvej 15, Venø.
 

 

Påskeåbning af Thyholm Egnsmuseum

Museet åbner igen for ny sæson skærtorsdag 2019 og har åbent alle dage i påsken fra 14.00-17.00. Thyholm Egnsmuseum er beliggende kun 2 km fra kroen og byder indenfor i et spændende univers, hvor du kan drømme dig tilbage til en svunden tid. I stuehuset kan man se, hvordan en familie af god stand levede i forrige århundrede. Man kan se et apotek, den gamle Hvidbjerg Banks direktionslokale og telefoncentralen fra Uglev. På loftet kan Hvidbjerg Sygehus´ fødestue opleves, som den fungerede fra 1892 til 1972. Desuden kan man i avlsbygningen se en udstilling for håndværk, og i laden er der landbrugsudstilling og en radio/tv udstilling. Selvom radioen hører nutiden til, har dens udvikling været så hastig, at talrige modeller forlængst er blevet historiske.