Pinse 2018

Pinsen 19.-21. maj 2018

Kom og oplev pinsesolen danse over Limfjorden. Efter at have set en bjergtagende solopgang med ildrød himmel over fjorden, kan I nyde en skøn brunch på kroen med hjemmelavede og lokale specialiter.

Er du ikke blandt de morgenfriske, så har vi også sammensat en lækker pinsemenu af sæsonens friske råvarer.

 

Pinse brunch

20. maj 2018 kl. 9.00-12.00

Pølser, skinker og røgvarer fra Klosterhedens vildt og Ausumgaard.

Kroens leverpostej med ristede svampe og håndskåret bacon.

Hjemmelavet rullepølse med løg og sky.

Cesar salat med unghane, Vesterhavs ost og croutoner.

Rejesalat med nye asparges og radiser.

Blinis med stenbiderrogn, creme fraiche og karse.

Koldrøget lakseroulade med rygeost og ramsløg.

Hjemmelavede marmelader.

Ristede krydderpølser og sprød bacon.

Røræg med purløg og ketchup.

Blødkogte æg.

Frisk frugt.

Græsk yoghurt med råsyltede rabarber og havre crumble.

Amerikanske pandekager med jordbærsirup og friskejordbær.

Hjemmebagte boller.

Hjemmebagt rugbrød.

Rundstykker og franskbrød.

Croissanter.

Cupcakes med vanilje og rabarber, toppet med rabarberskum.

Kaffe/the

Mælk og juice.

Kr. 199,-

 

 

Pinse menu

Hver dag fra 12.00-14.30 samt 17.30-20.30

Terrine af unghane og forårsurter, tørrede blommetomater,

dijonskum og maltchips.

Langtidsstegt kalvefilet med ramsløg, trio af danske asparges,

nye kartofler vendt med smør og skysauce med æblemost.

Jordbær parfait, friske jordbær, jordbærsirup og 50% fløde fra Arla Unika.

2 retter kr. 259,-

3 retter kr. 309,-