BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Hold kursus eller konference på Tambohus kro

Tambohus Kro & Badehotel har en uovertruffen beliggenhed ved Limfjorden i Vestjylland. Stedets smukke og uspolerede natur med en fred og en ro af de sjældne, vil gøre Deres kursusophold til en succes.

På Tambohus Kro & Badehotel kan vi tilbyde de optimale rammer for afholdelse af mange forskellige typer kurser og konferencer. Vore kursuslokaler er indrettet efter de krav, der i dag stilles til kursuscentre og vi forsøger forsat at forny og udvikle os. Derudover råder vi over 29 dobbeltværelser - fordelt som Fjordværelser, Skovværelser og Kvistværelser med eget badeværelse, telefon, TV og trådløs internetforbindelse og 6 anneksværelser.

 

Ring nu Send forespørgsel

 

 

Kurser og konferencer i unikke omgivelser

Virksomheder kræver mere og mere af deres medarbejdere i moderne arbejdsmarked. Derfor er det også vigtigt at klæde dine medarbejdere på med evner og kompetencer. Derfor er kurser og konferencer en naturlig måde at udvikle og forbedre dine medarbejderes kompetencer. Det vil vi gerne hjælpe med på Tambohus Kro & Badehotel.

Ved at tilbyde et inspirerende og idérigt miljø, giver vi dig nøglen til at få det optimale ud af Deres kurser og konferencer. Vi tilbyder både moderne lokaler, rolige omgivelser og glade medarbejdere - du skal bare bringe det gode indhold. Uanset hvad dit kursus eller din konference handler om, stræber Tambohus Kro & Badehotel altid efter at give dig og dine deltagere en vidunderlig oplevelse. 

 

Lokaler og faciliteter der imødekommer jeres krav

Personalet på Tambohus Kro og Badehotel er naturligvis altid klar til at imødekomme og opfylde de ønsker og krav, De som kursusarrangør måtte stille, ligesom vi er meget fleksible med hensyn til spise- og kaffepauser. For at yde Dem den optimale service er det vores målsætning kun at have et kursusarrangement ad gangen.

Tambohus Kro & Badehotel samarbejder desuden med eksterne samarbejdspartnere for at skabe en anderledes kursusoplevelse, hvor der lægges vægt på udendørs udfoldelser, som har læring og teambuilding for øje. Der er også mulighed for at indsætte spændende aktiviteter i kursusforløbet som eksempelvis kokkeskole, mad på bål.

 

Vi håber på at vi må være med til at gøre Deres næste kursus eller møde til en god oplevelse for Dem og Deres kolleger.

 

Kurser og konferencer i unikke omgivelser

Virksomheder kræver mere og mere af deres medarbejdere i moderne arbejdsmarked. Derfor er det også vigtigt at klæde dine medarbejdere på med evner og kompetencer. Derfor er kurser og konferencer en naturlig måde at udvikle og forbedre dine medarbejderes kompetencer. Det vil vi gerne hjælpe med på Tambohus Kro

Ved at tilbyde et inspirerende og idérigt miljø, giver vi dig nøglen til at få det optimale ud af Deres kurser og konferencer. Vi tilbyder både moderne lokaler, rolige omgivelser og glade medarbejdere - du skal bare bringe det gode indhold. Uanset hvad dit kursus eller din konference handler om, stræber Tambohus Kro altid efter at give dig og dine deltagere en vidunderlig oplevelse. 

 

Lokaler og faciliteter der imødekommer jeres krav

Personalet på Tambohus Kro er naturligvis altid klar til at imødekomme og opfylde de ønsker og krav, De som kursusarrangør måtte stille, ligesom vi er meget fleksible med hensyn til spise- og kaffepauser. For at yde Dem den optimale service er det vores målsætning kun at have et kursusarrangement ad gangen.

Tambohus Kro samarbejder desuden med OH kurser for at skabe en anderledes kursusoplevelse, hvor der lægges vægt på udendørs udfoldelser, som har læring og teambuilding for øje. Der er også mulighed for at indsætte spændende aktiviteter i kursusforløbet som eksempelvis kokkeskole, mad på bål.

 

Vi håber på at vi må være med til at gøre Deres næste kursus eller møde til en god oplevelse for Dem og Deres kolleger.

 

Overnat hos Tambohus Kro & Badehotel

Vidste du, at du kan overnatte hos Tambohus Kro & Badehotel? Vi har blandt andet værelser med fantastisk fjordudsigt, som man virkelig nyder efter et mættende besøg i vores restaurant. Foruden vores Fjordværelser har vi også Skovværelser, Kvistværelser og Bed & Breakfast, så der er noget for enhver smag, uanset hvad du foretrækker af værelse.

Se vores værelser