Frokostkortet på Tambohus Kro & Badehotel

Alle dage  fra 12.00 - 15.00

 

Hjemmelavede fiskefrikadeller med grov remoulade, lille frisk salat, rugbrød og smør.
119,-

 

 

Sidetallerken: Hjemmelavet stegt sild med tyttebær, agurkesalat. Samt marineret sild med kapers, løg, æg og æblesalat. Hjemmebagt brød og smør.
 119,-

 

 

Håndpillede rejer på ristet franskbrød med hjemmesyltede hvide asparges, og urtemayo.
129,-

 

 

Klassisk pariserbøf (250 g) med æggeblomme, kapers, peberrod, løg, pickles & rødbede.
189,-

 

 

Rib-Eye fra Freygaard (300 g) med salat, grove fritter, krydderurtesmør og hvidløgsmayo.
329,-
 

Kroens stjerneskud med dampet & stegt rødspættefilet fra Vesterhavet.

Håndpillede rejer, koldrøget laks, hjemmesyltede hvide asparges, skaldyrsdressing & grønt
189,-
 

Muslinger fra Jegindø dampet med hvidvin, urter & fløde, grove steak fritter og hvidløgsmayo.

229,-
 

’Pift-frokosten op’ Grove fritter med hvidløgsmayo

45,-

 

 

 

Sødt & ost

Rødgrød med økologisk fløde og sommerbær.

89,-

2 oste fra Arla Unika med hyben- havtorn kompot og hjemmebagt knækbrød.
99,-