Kurser og konferencer i unikke omgivelser

Kurser og konferencer i unikke omgivelser

Lokaler og faciliteter der imødekommer jeres krav

Hold Kursus eller Konference på Tambohus Kro

Tambohus Kro har en uovertruffen beliggenhed ved Limfjorden i Vestjylland. Stedets smukke og uspolerede natur med en fred og en ro af de sjældne vil gøre Deres kursusophold til en succes.


På Tambohus Kro kan vi tilbyde de optimale rammer for afholdelse mange forskellige typer kurser og konferencer. Vore kursuslokaler er indrettet efter de krav, der i dag stilles til kursuscentre og vi forsøger forsat forny og udvikle os. Derudover råder vi over 29 dobbeltværelser med eget badeværelse, telefon, TV - heraf 23 værelserne er med satellit—TV og trådløs internetforbindelse.


Personalet på Tambohus Kro er naturligvis altid klar til at imødekomme at opfylde de ønsker og krav, De som kursusarrangør måtte stille, ligesom vi er meget fleksible med hensyn til spise- og kaffepauser. For at yde Dem den optimale service er det vores målsætning kun at have et kursusarrangement ad gangen.


Tambohus Kro samarbejder desuden med OH kurser for at skabe en anderledes kursusoplevelse, hvor der lægges vægt på udendørs udfoldelser som har læring og teambuilding for øje. Der er også mulighed for at indsætte spændende aktiviteter i kursusforløbet som eksempelvis kokkeskole, mad på bål.


De kan finde vore priser på kursusarrangementer samt en oversigt over lokaler og faciliteter i menuen til venstre.


 

 

 

Vi håber på at vi må være med til at gøre Deres næste kursus eller møde til en god oplevelse for Dem og Deres kolleger.