BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Hold kursus eller konference på Tambohus Kro & Badehotel

Lokaler og faciliteter der imødekommer jeres krav

Tambohus Kro har en uovertruffen beliggenhed ved Limfjorden i Vestjylland. Stedets smukke og uspolerede natur med en fred og en ro af de sjældne vil gøre Deres kursusophold til en succes.

På Tambohus Kro kan vi tilbyde de optimale rammer for afholdelse mange forskellige typer kurser og konferencer. Vore kursuslokaler er indrettet efter de krav, der i dag stilles til kursuscentre og vi forsøger forsat forny og udvikle os. Derudover råder vi over 29 dobbeltværelser med eget badeværelse, telefon, TV - heraf 23 værelserne er med satellit—TV og trådløs internetforbindelse.

Personalet på Tambohus Kro er naturligvis altid klar til at imødekomme at opfylde de ønsker og krav, De som kursusarrangør måtte stille, ligesom vi er meget fleksible med hensyn til spise- og kaffepauser. For at yde Dem den optimale service er det vores målsætning kun at have et kursusarrangement ad gangen.

Tambohus Kro samarbejder desuden med OH kurser for at skabe en anderledes kursusoplevelse, hvor der lægges vægt på udendørs udfoldelser som har læring og teambuilding for øje. Der er også mulighed for at indsætte spændende aktiviteter i kursusforløbet som eksempelvis kokkeskole, mad på bål.

Vi håber på at vi må være med til at gøre Deres næste kursus eller møde til en god oplevelse for Dem og Deres kolleger.

 

Se Priser

Kursuspriser & booking

Hos Tambohus Kro har vi flere forskellige kursuspakker, men vi kan også altid skræddersy et tilbud, der rammer netop dine behov og ønsker.

Lokaleplan og faciliteter

Få nem oversigt over lokalerne og faciliteterne til kurser hos Tambohus Kro & Badehotel. Vi har 3 lokaler til kursus, som kan benyttes og sættes sammen på kryds og tværs. 

Kokkeskole

I fobindelse med afholdelse af kursus eller konference på Tambohus Kro, som er unikt beliggende ved Limfjorden i Vestjylland, tilbyder vi muligheden en række spændende aktiviteter, som bidrager til at jeres kursus bliver en unik oplevelse.

Snapseruten

Vores overtjener tager jer med på en vandretur rundt i lokalområdet, hvor han fortæller om de vilde krydderurter, som vi bruger til at krydre vores egne snapse med. På turen får I mulighed for at smage et par hjemmelavede snapse. Turen kan tilpasses så I kommer hjem til en dejlig middag.

Mad på bål

’Mad på bål’ er en unik, social oplevelse, hvor man kommer ind på livet af hinanden. Her tilbereder I selv sammen med en af vores kokke et rustikt, lækkert måltid af friske råvarer på bål.

Menuen varierer alt efter årstid, men vores kokke sørger for at sammensætte en lækker menu specifikt til jer.

Fritid

Den unikke placering for Tambohus Kro & Badehotel betyder, at der er rig mulighed for at bruge fritiden på spændende manér. 

Du kan blandt andet spille golf, tage en kajaktur, fiske eller komme på en naturrig cykeltur - alt sammen tæt på Tambohus Kro & Badehotel.

Oplev en række store attraktioner og seværdigeder i Jylland fra Nord i Thisted og Vest ved Thyborøn.

LÆS MERE HER