BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Fritid på Tambohus Kro

Golf

Tambohus kro ligger godt placeret ved Limfjorden med mulighed for at spille golf i både nordjylland og vestjylland. Udnyt derfor at kroen har green fee aftaler med 13 golfklubber i omegnen og tag en runde golf, når dagens anstrengelser er overstået.

Klik her for at se hvilke golfklubber vi har greenfee aftaler med og læs nærmere om de enkelte baner. Bemærk desuden: Vil tilbyder også golfophold til dig, der hellere vil nyde golf som en aktivitet under din ferie frem for i forbindelse med kursus/konference.

Kajaktur

Udnyt at Tambohus Kro ligger nærmest lige ved vandkanten. Vi kan tilbyde Jer en 3 timers guidet tur med alt udstyr inkluderet i prisen, herunder redningsvest, pagaj og kajak.

Min. 5 personer
Pris pr. person kr. 300,-

Fiskeri

Kroens idelle placering byder på gode muligheder for lystfiskeren. Især Oddesund( 5 km), Jegindø (1 km) og Draget (8 km) er mange lokale lystfiskeres foretukne destination.

Cykelture

Hop på cyklen og oplev lokalområdet på Thyholm & Jegindø.  Den uspolede natur, som omgiver Tambohus Kro, byder på mange spændende oplevelser. Ligesom der er rig mulighed for at besøge musser og andre intersante attraktioner.

Kroen stiller gratis cykler til rådighed for kursusdeltagere. Vi kan endvidere være behjælpelige med gode cykelruter.

Oplev en række store attraktioner og seværdigeder i Jylland fra Nord i Thisted og Vest ved Thyborøn.

LÆS MERE HER