161. Buffet nr. 1
- 2 slags sild med æble-karrysalat
- Hjemmerøget laks med rygeostcreme og sprøde salater
- Parmaskinke med krydderurtepesto og Vesterhavsost fra Thise
- Pandestegte rødspættefileter med hjemmel. remoulade og citron
- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
- Kalveculotte med ristede kartofler, rødvinssauce og grøn salat
- Ostefad med hjemmelavet tilbehør og druer
- Hjemmebagt brød og smør
Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 188,-
162. Buffet nr. 2
- Lakseroulade med kold og varmrøget laks, sprøde salater, maltchips og purløgsskum
- Kold souffle af Vesterhavsfisk og jomfruhummer på leje af salat og fennikel
- Røget dyrekølle fra Klosterheden med flødepeberrod og hyben- havtornkompot
- Bagt torsk på med syltede rødløg og safransauce
- Rosastegt lammekølle med rosmarin og citron, ristede kartofler og rosmarinsauce
- Langtidssteg okseculotte med oliebagte kartofler med chilli og hvidløg samt rødvinssauce
- Lun pæretærte med nøddecrumble og vanilje creme fraiche
- Oste fra nord og syd, med hjemmelavet tilbehør
- 2 slags salat
- Hjemmebagt brød og smør
Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 235,-
163. Buffet nr. 3
- Cæsar salat med grillet unghanebryst og sprøde croutoner
- Tappas fad med røget andebryst fra Handbjerg and og pølse fra Ausumgaard
- Graved torsk med chilli, lime og kørvel. Serveres med kørvelpesto og saltbagte hasselnødder
- Pochetta - italiensk rullesteg med hvidløg og krydderurter, rosmarin kartofler og skysauce
- Rosastegt oksetyndsteg med bagt mos af rodfrugter samt rødvinssauce
- Ristet Vesterhavsfisk på fennikel og porre samt safran sauce
- Oste fra nord og syd, med hjemmelavet tilbehør
- Vores chokoladekage med vaniljesyltet brombær og vanilje parfait
- Årstidens salater, hjemmebagt brød og smør
Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 285,-
164. Skærebuffet – vælg 3 slags kød
- Oksefilet
- Kalkunroulade
- Øl marineret svinefilet
- Lammekølle med rosmarin
- Glaseret skinke
- BBQ marineret skinkesteg
- Kalveculotte med hvidløg
- Svinemørbrad med svampe souffle
- Okseculotte med rosmarin
- Kamben med BBQ marinade
- Rullesteg med ramsløg
- 2 salgs kartofler og sauce i samråd med køkkenchefen.
- 3 slags salat og dressinger
Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 175,-
165. Grill selv buffet
- BBQ marineret kamben
- Hvidløgsmarineret kyllingebryst
- Frankfurter med sennep og ketchup
- Halve bagte kartofler med chili og rosmarin
- Whiskysauce
- Grøn salat og coleslaw med spidskål og gulerødder
- Flutes og smør
Pris pr. person ved min. 10 pers. kr. 140,-
Tilkøb møre steak af oksefilet med bacon og sort peber, 150 gram (Kr. 40,- pr. steak)
166. Brunch buffet nr. 1
- 4 salgs pålæg med tilbehør
- Røræg med sprød bacon og stegte brunch pølser
- Lun leverpostej med bacon og svampe
- 4 slags hjemmelavede marmelader
- Oste fra nord og syd med hjemmelavet tilbehør
- Pandekager med ahornsirup
Pris pr. person ved min. 12 pers. kr. 142,-
Bemærk uden brød.
167. Brunch nr. 2
- 5 slags pålæg med tilbehør
- Lun leverpostej med bacon og svampe
- Ristet kyllingebryst og chorizo pølse vendt med sprøde salater, tørret tomater og mozzarella
- Røget lakse-reje salat
- Brunchpølser og håndskåret bacon
- Røræg
- Små chili- rosmarin frikadeller med tzatziki
- Pandekager med brombær og ahornsirup
- Græsk yoghurt med frisk frugt salat med mango og ananas
- Hjemmelavet kanelstang med æble, kanel og remonce
- Ost med druer og hjemmelavet tilbehør
- 4 slags marmelader
- Udvalg af brød og smør
Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 235,-
168. Frokostbuffet
- 2 slags sild med æble salat
- Fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade
- Rejesalat med asparges og dild
- 1 stk. tartelet med høns i asparges
- 1 stk mørbrad bøf med svampe a la creme og agurkesalat
- Jordbær- rabarber trifli med makroner, vaniljecreme og flødeskum
Pris pr. person ved min. 10 pers. kr. 150,-