Den største fest

Den største fest

...Lad dette blive begyndelsen

Bryllupsfest i et naturparadis? Det får du på Tambohus Kro

Brylluppet. At sige ja til at elske og ære hinanden i medgang og modgang. To mennesker forenes. En begivenhedsrig dag og én af livets store fester. Kærligheden fejres, og det vil vi hos Tambohus gerne være behjælpelige med. Det er vores fornemmeste opgave, at gøre jeres bryllupsdag helt speciel og mindeværdig.

 

Vores kro ligger i et sandt naturparadis. Med en placering blot et stenkast fra Limfjorden, så vil I opleve fred og ro, og en udsigt, som ikke findes mange andre steder.

 

Holder I bryllupsfesten ved os, så er I med i al planlægningen af både bryllupsmenuen og borddækningen. Det er vigtigt for os, at jeres ønsker imødekommes.

Hvad kan I forvente af os på Tambohus kro til bryllupsfesten?

  • Professionelle tjenere til servering af mad/vin og opvartning af gæsterne i løbet af dagen
  • Mad der smager, som er lavet fra bunden og med gode råvarer
  • Smuk borddækning, hvor I bestemmer alt fra blomsterne på bordet til farven på duge og servietter

 

Forkæl dine gæster og bestil overnatning til dine gæster

Skal bryllupsaftenen være fuldendt, så tilbyder vi altid overnatning på Tambohus kro. Der er gratis overnatning til brudeparret, hvis minimum 40 gæster skal med til brylluppet.

 

Vi giver desuden 15 % rabat på vores værelser til alle overnattende gæster. Vi har 29 dobbeltværelser med eget toilet/bad, tv og telefon til rådighed.

 

I kan vælge at starte den første dag, som nygifte, med at invitere alle jeres overnattende gæster på en lækker morgen brunch – et tilbud, som vi er sikre på, at dine gæster vil sætte pris på.

 

Kontakt os

Kan I lide rabat, og har I yderligere spørgsmål til os, så er I altid velkommen til at kontakte os på:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til at forkæle jer og skabe en fantastisk bryllupsfest.