BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00
16 Jul
18 Jul
23 Jul
25 Jul
30 Jul
1 Aug

Jazz & skaldyr på terrassen

Tirsdag & torsdag i uge 29, 30 & 31 kan du nyde skønne skaldyr, sprøde vine & dejlige jazztoner på kroens terrasse med direkte udsigt til Limfjorden.

30 Aug

Galloway aften

Til sensommerens Galloway aften har vi sammensat en menu, hvor kødet virkelig er i centrum.
Her nydes maden ved sommerpyntede langborde, hvor snakken rigtig kan gå og stemningen er i top.

20 Sep

Bourgogneaften

Vi har sammen med vores vinleverandør fundet en række fantastiske vine fra Bourgogne og Kromanden har udtænkt en helt særlig menu med inspiration fra regionen. 

Det bliver en aften fyldt med smagsoplevelser - og fortællinger om Bourgogne, vinen og maden. 

18 Oct
25 Oct
1 Nov

Vildt aften

Kom til Vildt Aften - med buffet og dessert - 3 skønne aftener i efteråret. Få din eftertragtede plads i god tid.

9 Nov
10 Nov

Mortens Aften

Vi elsker efterår. Og vi elsker traditioner. Et af efterårets mærkedage er Mortens Aften. Og som alle de forgange år, så står menuen selvfølgelig på Klassisk andesteg efterfulgt af vores hjemmelavede ris ala mande. Kom ind & få varmen & forkæl dine smagsløg. Så slipper du også for andefedt, opvask & rengøring i dit egen køkken. Vi har sørget for alt. Du skal bare nyde det.

30 Nov
7 Dec
14 Dec

Klassisk julefrokost

Årets julefrokost med livemusik & dans

10 Jan
11 Jan

Champagneaften

Velkommen til en storslået aften med 6 retters gourmetmenu tilsat sprudlende bobler fra bedste hylde

1 Mar

Middag & koncert med Johnny Madsen Jam

Vi disker op med den helt store smørrebrødsbuffet - og efterfølgende er der koncert med Johnny Madsen Jam.

Arrangementer på Tambohus Kro & Badehotel

Højtider og events på Tambohus Kro & Badehotel

På Tambohus Kro & Badehotel er vi både rigtig glade for traditioner, men finder også stor glæde i at introducere nye ideer, koncepter og events. Vi elsker livets – og årets højtider og udlever dem glædeligt med jer, vores glade besøgende her i Tambohus.

Derfor afholder vi hvert år mange velkendte og traditionelle sammenkomster på vores idylliske lokation lige ned til Limfjorden.

Året rundt på TambohusKro & Badehotel

Året på Tambohus Kro & Badehotel bringer både påsken med vores tilbagevendende påskefrokost, men også pinse, Sankthans Aften ved bålet og vores elskede Fiskebuffet, som løber over hele sommeren, hvor det også er oplagt at tage på badeferie ved Limfjorden.

Vi går, selvfølgelig, ind for at forkæle mødrene på Mors Dag, og er også med i GastroWeek, hvor man kan få et lækkert måltid til en favorabel pris.

Hen på efteråret kommer Mortens Aften som en velkendt klassiker og leder os hen mod julen. Op til julen har vi arrangementer de 4 søndage i advent, men også nogle meget velbesøgte og populære julefrokoster.

Alle vores traditionelle arrangementer og højtider kan altid kombineres med en god og hyggelig overnatning i dejlige værelser – gerne med udsigt over vandet. På den måde kan I også nyde godt af en rigtig god morgenmad og være velforkælede, inden snuden vendes hjemad.

Vi afholder også Vinsmagning og Vildt Aften, som virkelig også er nogle helt fantastiske oplevelser - både for os – og vores gæster.

Både i forår, sommer, efterår og vinter elsker vi at have besøg, byde på mad og rede en dejlig seng op.

Vi glæder os til at se jer.