BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Konfirmation ved vandet

Konfirmation i Struer & Thyholm

Tambohus Kro & Badehotel er det perfekte sted til afholdelse af konfirmation. Med sin naturskønne beliggenhed og idylliske atmosfære skaber Tambohus Kro & Badehotel de bedste rammer til den store festdag.

Vores selskabslokaler emmer af god stemning. De er indrettet i autentisk stil med høje paneler, mønstrede tapeter og lækre tekstiler. Vi har flere forskellige festlokaler til både små & store fester. Og vi har helt sikkert også det perfekte lokale til Jeres konfirmation.

En konfirmation samler som regel mange, festglade både børn, unge og ældre mennesker, som er glade for udendørsaktiviteter. Her er Tambohus Kro & Badehotel oplagt. Ved fjorden findes legeplads, fodboldbane, petanquebane og mulighed for krabbe-fiskeri. Ligesom kroens have byder op til udendørs aktiviteter og gemmeleg i skoven.

Vores hyggelige kro og badehotel er meget populær til konfirmationen, som måske lige kan bruge et ekstra pift.

Vi har professionelle tjenere og kokke til at sørge for en helt ekstraordinær god oplevelse. Vi hjælper jer både med planlægningen og alt før-arbejdet, så i på dagen kan koncentrere jer om at feste - og fejre jeres teenager. 

 

Hvorfor fejre konfirmation hos os?

Når du holder konfirmationen hos os, slipper du for alt det praktiske samtidig med, at du får en sparingspartner i hånden fra dag 1. Vi har 175 års erfaring i livets fester og kan rådgive om alt fra mad & drikke - til fotograf & underholdning. Sammen gennemgår vi Jeres ønsker til den store dag og vi gøre vores yderste for at indfri dem.

 

Lokaler, personale og praktisk hjælp til konfirmationen

Hos os er alt inkluderet: En mindeværdig middag, hvor alt er tilberedt fra bunden af sæsonens bedste og friske råvarer; faglærte tjenere, som sørger for alt lige fra opdækning af bordene, servering, tidsstyring/koordinering og oprydning samt en enestående udsigt over Limfjorden. I prisen er også inkluderet lokaleleje, duge, servietter og blomsterdekorationer efter Jeres valg.

Tambohus Kro & Badehotel tilbyder festlokaler til Jeres konfirmation i køreafstand fra Struer, Holstebro, Lemvig, Hurup, Thisted, Skive, Thyholm & Thy.

Overnat hos Tambohus Kro & Badehotel

Vidste du, at du kan overnatte hos Tambohus Kro & Badehotel? Vi har blandt andet værelser med fantastisk fjordudsigt, som man virkelig nyder efter et mættende besøg i vores restaurant. Foruden vores Fjordværelser har vi også Skovværelser, Kvistværelser og Bed & Breakfast, så der er noget for enhver smag, uanset hvad du foretrækker af værelse.

Se vores værelser