BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Selskabslokaler

Vi har skønne selskabslokaler nær Struer ved Limfjorden. Vi har flere forskellige selskabslokaler til både store og små fester - fælles for dem alle er, at de emmer af god stemning og er indrettet i autentisk stil.

Bryllup

På Tambohus Kro & Badehotel har vi oplevet mange fantastiske bryllupsfester, og vi er altid klar på en mere. Her får I rammerne til at lade champagnen boble på tungen, til at mærke en lille tåre i øjenkrogen ved talen fra brudens far, til at kridte danseskoene og give den gas til meget mere end blot brudevalsen.

Mad til festen

Vi kan sørge for skøn mad til dig og dine gæster, når du holder en fest eller et event på Tambohus Kro & Badehotel. Vi har både brunch, buffeter og klassiske retter for enhver smag. 

Kampagne:

Spar 10% på festen

Man kan altid finde en anledning til at holde en god fest. Holder du den på Tambohus Kro & Badehotel i december, januar og februar, så sparer du samtidig 10%.

Tambohus Kro & Badehotel

Familiefester Struer - ved Limfjorden

Livets fester skal afholdes i de helt rigtige selskabslokaler med den helt rigtige servering og den helt rigtige stemning. Tæt ved Struer, næsten helt ude i vandkanten af Limfjorden ligger Tambohus Kro & Badehotel. En ideel lokation til familiefester fra dåb, til konfirmation, til bryllup, til runde fødselsdage og andre festlige anledninger.

Vi tilbyder jer:

  • Fantastisk servering
  • Spektakulær udsigt
  • Ekstraordinære naturomgivelser
  • Hyggelig overnatning

 

Firmafest i Struer og Thyholm

Skal firmafesten afholdes i de bedste rammer, hvor alt klapper og spiller? Tambohus Kro & Badehotel har nogle af Limfjordens bedste lokaler til fest og sammenkomst. Vi har adskillige års erfaring i at afholde firmafester og events. Både for dig som har huse i Struer og på Thyholm, men også fra længere væk, som har brug for en mere spektakulær lokation til firmafesten eller årets julefrokost med de bedste kollegaer.

Vi tilbyder jer både:

  • Professionel servering
  • Uovertruffen lokation
  • Eksklusive kokkerier
  • Masser af overnatningsmuligheder

Kontakt os allerede i dag og lad os klare alt det praktiske, så De kan nyde festen med familie og kollegaer.
Har De specielle ønsker, så klarer vi naturligvis også dem.

 

Overnatning til gæster og bryllupsgæster

Vi har 29 dobbeltværelser hvis Deres gæster ønsker at overnatte. I forbindelse med selskaber yder vi 10% rabat på vore værelsespriser. Rabatten kan opnås gennem bestilling pr. telefon 97875300 eller mail tambohus@tambohus.dk.

Ved selskaber på min. 40 personer tilbyder vi endvidere fri overnatning for værtsparret.

 

Bryllup på Tambohus - lige ned til fjorden

Du kan også afholde dit bryllup på Tambohus Kro & Badehotel. Læs mere om vores bryllupsselskaber på Tambohus.