BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Ala carte restaurant

Uanset om du er sulten til frokost eller aftensmad, er vores menukort altid fyldt op med de skønneste retter. Vi står klar med gourmetmad, skaldyrsfad og alt midt imellem.

FjordVærk

Med inspiration i naturen omkring og afsæt i området leverandører, sammensætter vi hver sæson en ny 6 retters gourmetmenu med tilhørende vinmenu. Menuen afspejler altid årstiden.

Vi tilbereder alt fra bunden og af friske kvalitetsråvarer. Naturligvis!

Mad ud af huset

Selvom maden skal ud af huset, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi leverer mad ud af huset, som er tilberedt af vore dygtige kokke af de bedste, friske råvarer – præcis som når du holder festen hos os.

Højtider og events

På Tambohus Kro & Badehotel er vi både rigtig glade for traditioner, men finder også stor glæde i at introducere nye ideer, koncepter og events. Vi elsker livets – og årets højtider og udlever dem glædeligt med jer, vores glade besøgende her i Tambohus.

Derfor afholder vi hvert år mange velkendte og traditionelle sammenkomster på vores idylliske lokation lige ned til Limfjorden.

 

Fiskebuffet

Der er ikke meget der slår vores tilbagevendende fiskebuffet, som er klar hele sommeren. Hos Tambohus Kro & Badehotel har vi fiskebuffet 3 dage i ugen - hele sommeren.

Restaurant ved Limfjorden

Tambohus Kro & Badehotel har en helt unik placering. Som de færreste kroer, hoteller og restauranter, ligger Tambohus lige ned til Limfjorden og er bogstaveligt talt blot et stenkast væk.

Spiser du på Tambohus Kro & Badehotel har du fra restauranten en helt ekseptionel udsigt. Limfjorden klukker i baggrunden og små både bølger let i havnen, når du spejder over til Jegindø.

 

Smagsoplevelser på Tambohus

I restauranten serverer vi det bedste og lækreste, baseret på lokale råvarer. Vi tilbyder gourmetmiddage og rigtig kromad i fantastisk samspil. Kokken sammensætter og tilbereder maden i restauranten med kærlighed til mad og lokalområdet. Det resulterer i et helt unikt Limfjordsk smagsunivers.

Få mere indsigt i vores grundlæggende filosofi for kroen og maden her.

 

Restaurant nær Struer

Gennem en romantisk og idyllisk indkørsel via hovedvej 11 over smukke ’Oddesundbroen’ ankommer man til vores restaurant nord for Struer. Restauranten, som skiller sig ud og giver ’udsigt til vand’ en helt anden betydning, ligger blot 20 minutter fra Struer.

Her er plads og mulighed for optankning af sjælero. Her er mulighed for at booke en overnatning sammen med middagen og opleve en kroferie, badeferie eller måske et gourmetophold.

Intet slår en morgenbuffet med udsigt.

Ring gerne & bestil bord - både aften & frokost, så I ikke kører forgæves.

VELBEKOMME!

Oplev en række store attraktioner og seværdigeder i Jylland fra Nord i Thisted og Vest ved Thyborøn.

LÆS MERE HER