BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Oplev lokalområdet ved Tambohus Kro & Badehotel.

Ved overnatning, kroophold, kroferie og weekendophold på Tambohus Kro er der rig mulighed for at opleve lokalområdet omkradset af Limfjorden og en række store attraktioner og seværdigheder i Jylland fra Nord i thisted og Vest ved Thyborøn.

Nationalparken i Thy.

Nationalparken omfatter kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer, og bindes sammen af mindre ekstensive landbrugs-arealer. Især klitterne og klithederne har stor national og international betydning.

Nationalparken giver mulighed for at skabe sammenhængende naturområder, som vil styrke plante- og dyrelivet og give gode naturoplevelser for den besøgende.

Vesterhavet - Europas bedste badestrand.

Europas bedste badestrand, hedder det om de vidstrakte og lysende kyster. Havet drager altid, uanset om man bor her til dagligt eller kommer på besøg. Hver årstid har sine oplevelser at byde på. Tambohus Kro ligger kun en halv times kørsel fra Vesterhavet (Agger).

Jesperhus Blomsterpark.

- er meget mere end blot Nordeuropas største blomsterpark. Her findes i alt
6 attraktioner og er et oplagt udflugtsmål for alle aldersgrupper. Parken er samtidig et af de få steder som bliver vellykket i selv dårligt vejr.

Hjerl Hede.

Hjerl Hede er et af Danmarks store og spændende familiebesøgsmål, der er kendt for sine levendegørelser om sommeren og op mod jul. Museet viser den danske udvikling fra 1500- tallet til op mod år 1900, med smedie, kro, møller, skole, præstegård og meget mere.

Struer Museum Bang & Olufsen afdeling.

Serien ”Krøniken” fulgte danske tv-seere dramaet om opbygningen af landets første fjernsynsfabrik. Inspirationen er til dels hentet hos verdenskendte Bang & Olufsen i Struer, hvor byens museum nu efter flere års forberedelse er klar til at fortælle den mindst lige så spændende historie om
virkelighedens radio- og fjernsynsvirksomhed.

Oplev en række store attraktioner og seværdigheder i Jylland

Vi har samlet en stor håndfuld sjove og gode destinationer, som du kan besøge, når du bor hos os. Med afstanden i km, kan i nemt planlægge jeres eventuelle udflugter under jeres ferie på Tambohus Kro & Badehotel.

Thyholm Egnsmuseum

Thyholm Egnsmuseum består af 5 bygninger i en klynge, der hver afspejler deres historiske træk i den 1000 år gamle landsby.

Udstillingerne skildrer gennemgående livet i det selvbærende samfund på landet og i stationsbyerne indenfor tidsrammen midt i 1800-tallet til midt i 1900-tallet - hjem, erhverv og offentlige liv.

Afstand fra Tambohus: 2 km

 

Jyllands Akvariet

Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen? Se de mange akvarier og find dit eget rav på vores indendørs sandstrand. Se også RavAages store ravsamling, gårdhave med kutter og hvalsamling.

Læs mere om Jyllandsakvariet og planlæg dit besøg på www.jyllandsakvariet.dk

Afstand fra Tambohus: 40 km

 

Kystcentret i Thyborøn

Kan du sejle en fjernstyret trawler, lave kæmpebølger med computer, starte et stormvejr?
I den 2000 m2 store udstilling unikt beliggende ved Vesterhavet og indsejlingen til Limfjorden kan du prøve det hele – med masser af udfordringer og masser af leg for hele familien.
Læs mere om Kystcentret og planlæg dit besøg på www.kystcentret.com

Afstand fra Tambohus: 40 km

 

Holstebro Svømmecenter

25 meter bassinet - Spapool -  Sauna - Dampbad 
Under renovation - 50 meter bassinet med fitness rum står færdigt sommeren 2022

Afstand fra Tambohus: 30 km

 

Mønsted Kalkgruber

I Mønsted kalkgruber er der i flere niveauer mere end 60 km. gange under jorden, Nogle er så store som domkirker og andre ganske lave, så en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er elektrisk lys i 2 km. gange

Afstand fra Tambohus: 60 km

 

Daugbjerg Kalkgruber

Danmarks ældste kalkmine byder jer velkommen til store oplevelser for hele familien. I kan komme ind i de inderste krog og ned til 60 meter under jorden.

Afstand fra Tambohus: 60 km

 

LEGOLAND®

Stedet hvor kreativitet og sjov mødes! Oplev forlystelser, som børnene selv kan styre, spændende byggeudfordringer, en enestående blanding af interaktive forlystelser, rutschebaner, der kilder i maven, shows, der også involverer publikum og meget mere.

Afstand fra Tambohus: 130 km