BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Oplev lokalområdet ved Tambohus Kro & Badehotel.

Ved overnatning, kroophold, kroferie og weekendophold på Tambohus Kro er der rig mulighed for at opleve lokalområdet omkradset af Limfjorden og en række store attraktioner og seværdigheder i Jylland fra Nord i thisted og Vest ved Thyborøn.

Nationalparken i Thy.

Nationalparken omfatter kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer, og bindes sammen af mindre ekstensive landbrugs-arealer. Især klitterne og klithederne har stor national og international betydning.

Nationalparken giver mulighed for at skabe sammenhængende naturområder, som vil styrke plante- og dyrelivet og give gode naturoplevelser for den besøgende.

Vesterhavet - Europas bedste badestrand.

Europas bedste badestrand, hedder det om de vidstrakte og lysende kyster. Havet drager altid, uanset om man bor her til dagligt eller kommer på besøg. Hver årstid har sine oplevelser at byde på. Tambohus Kro ligger kun en halv times kørsel fra Vesterhavet (Agger).

Jesperhus Blomsterpark.

- er meget mere end blot Nordeuropas største blomsterpark. Her findes i alt
6 attraktioner og er et oplagt udflugtsmål for alle aldersgrupper. Parken er samtidig et af de få steder som bliver vellykket i selv dårligt vejr.

Hjerl Hede.

Hjerl Hede er et af Danmarks store og spændende familiebesøgsmål, der er kendt for sine levendegørelser om sommeren og op mod jul. Museet viser den danske udvikling fra 1500- tallet til op mod år 1900, med smedie, kro, møller, skole, præstegård og meget mere.

Struer Museum Bang & Olufsen afdeling.

Serien ”Krøniken” fulgte danske tv-seere dramaet om opbygningen af landets første fjernsynsfabrik. Inspirationen er til dels hentet hos verdenskendte Bang & Olufsen i Struer, hvor byens museum nu efter flere års forberedelse er klar til at fortælle den mindst lige så spændende historie om
virkelighedens radio- og fjernsynsvirksomhed.

Vandreruter i området

Vores overnattende gæster kommer i høj grad for at nyde roen og naturen omkring os - og rigtig mange benytter lejligheden til at tage på kortere eller længere gåture ud i landskabet omkring os. 

Oplev en række store attraktioner og seværdigheder i Jylland

Vi har samlet en stor håndfuld sjove og gode destinationer, som du kan besøge, når du bor hos os. Med afstanden i km, kan i nemt planlægge jeres eventuelle udflugter under jeres ferie på Tambohus Kro & Badehotel.

Thyholm Egnsmuseum

Thyholm Egnsmuseum består af 5 bygninger i en klynge, der hver afspejler deres historiske træk i den 1000 år gamle landsby.

Udstillingerne skildrer gennemgående livet i det selvbærende samfund på landet og i stationsbyerne indenfor tidsrammen midt i 1800-tallet til midt i 1900-tallet - hjem, erhverv og offentlige liv.

Afstand fra Tambohus: 2 km

 

"Æ Fywerhus"

 På det lille stemningsfulde fiskerimuseum ”Æ Fywerhus” på Jegindø havn kan man opleve fjordens fiskerige fortid. Huset, der i dag er museum, blev bygget i 1911 som bøde- og redskabsskur for fisker Iver Holm, da han som så mange andre begyndte at fiske med bundgarn.

Afstand fra Tambohus: 4 km

 

Midtpunktet

Midtpunktet er et samlingspunkt for kultur og fritid på Thyholm. I Midtpunktet finder man idrætshal, fitnesscenter, cafe, bibliotek, musikskole, egnshistorisk arkiv, kultursal og mødelokaler.

 Afstand fra Tambohus: 5 km

 

Den Hellige Kilde

Naturfænomener behøver nødvendigvis ikke at være af store dimensioner for at være betagende. Hvor jernbanen krydser Munkevej sydøst for Hvidbjerg ligger den betagende helligkilde, der selv i tørkeperioder konstant vælder store mængder klart, koldt kildevand op af jorden.

Afstand fra Tambohus: 6 km

 

Oddesundtårnet

Landsdelene Thy og Hardsyssel er næsten landfaste med hinanden via Thyholm og de to landtanger, der brydes af selve Oddesund med en dybde på over 20 meter og meget stærk strøm. Der har været overfart ved Oddesund i mange år, sandsynligvis siden vikingetiden, og en anselig trafik er blevet formidlet over dette gamle Sundsted. Det lille tårn rummer oplevelser om naturen i området.

Afstand fra Tambohus: 8 km

 

Ydby Hede

På Ydby Hede er en samling af 50 gravhøje fra ældre bronzealder. Den er den største samling af gravhøje i Danmark, og mellem højene kan man se bevarede hjulspor, der formentlig er lige så gamle som højene selv. 

Afstand fra Tambohus: 19 km

 

Apollon Struer

Apollon er et moderne kulturhus med en nybygget 3-sals biograf og 130 premierer årligt, samt Restaurant Limone. Biografsalene er certificeret af THX og udstyret med Dolbys ultimative lydsystem ATMOS, Halvdelen af pladserne er udstyret med elektriske recliners (hvilestole), hvor benene kan komme op.

Afstand fra Tambohus: 22 km

 

Midt- og Vestjyllands Jernbanemuseum

Vi fortæller historien om banens store betydning for Struer og det omkringliggende område. Ved DSBs gamle Godsekspedition ved baneterrænet i Struer – hvor vi hører hjemme – kan du opleve vores store samling af lokomotiver, vogne og jernbaneeffekter samt gå på opdagelse i fotos og arkivalier fra hele Midt- og Vestjylland.

Afstand fra Tambohus: 22 km

 

Struer Energi Park

Struer Energi Park er Struers samlingspunkt for sundhed og motion. Deres moderne faciliteter er lyse og åbne, og centeret rummer 6 idrætshaller: 2 opvisningshaller med tribuner, 1 hal med springgrav og 3 mindre multihaller, fitnesscenter, squash og svømmehal, samt et stort sportstorv med hyggelig lounge og café. 

Afstand fra Tambohus: 22 km

 

Den Japanske Have

Her dufter af blåregn, her hører man vindharper og rislende vand i små søer og vandløb, og her ser man runde og kuppelklippede buksbom og ikke mindre end 300 tons sten, der skaber en naturlig harmoni. Og så er der naturligvis også et meditationsrum – for ikke at tale om de mange japanske koi-karper i de små søer, som giver haven et spændende farvespil, som er kendt for at have en beroligende virkning på dem, der færdes i haven.

Afstand fra Tambohus: 23 km

 

Holstebro Svømmecenter

25 meter bassinet - Spapool -  Sauna - Dampbad - 50 meter bassinet med fitness rum.

Afstand fra Tambohus: 30 km

 

Holstebro Museum

Holstebro Kunstmuseum viser dansk kunst og kunsthåndværk fra 1930erne til i dag, fortalt af få men betydende kunstnere, der gerne vises retrospektivt og med mange værker. Desuden viser museet udenlandsk kunst og samlinger af traditionel ikke-vestlig kunst. Museet anskueliggør således kunsten som et universelt fænomen: At mennesket alle steder og til alle tider har et fundamentalt behov for at udtrykke sig.

Afstand fra Tambohus: 37 km

 

Musikteatret Holstebro

Musikteatret Holstebro sikrer at oplevelserne er i centrum - fra koncerter, stand-up, musicals, kongresser, konferencer, møder og workshops.

 Afstand fra Tambohus: 37 km

 

Jyllands Akvariet

Tør du holde en krabbe i hånden, klappe en haj på hovedet og stryge en fladfisk over ryggen? Se de mange akvarier og find dit eget rav på vores indendørs sandstrand. Se også RavAages store ravsamling, gårdhave med kutter og hvalsamling.

Læs mere om Jyllandsakvariet og planlæg dit besøg på www.jyllandsakvariet.dk

Afstand fra Tambohus: 40 km

 

Kystcentret i Thyborøn

Kan du sejle en fjernstyret trawler, lave kæmpebølger med computer, starte et stormvejr?
I den 2000 m2 store udstilling unikt beliggende ved Vesterhavet og indsejlingen til Limfjorden kan du prøve det hele – med masser af udfordringer og masser af leg for hele familien.

Afstand fra Tambohus: 40 km

 

Bovbjerg Fyr

Over døren til tårnet står årstallet 1877. Da lyste fyret første gang som et af de første fyrtårne på Jyllands vestkyst til advarsel for skibsfarten om den farlige kyst. Det vrimler med historier i landskabet omkring Bovbjerg Fyr, moræneknolden Bovbjerg. Forhistorien - stedets geologi - er en spændende historie om naturens enorme kræfter for mange tusind år siden. I dét perspektiv er historien om fyret temmelig ny.

 Afstand fra Tambohus: 48 km

 

Flamingo Naturpark

Flamingo Naturpark ved Vemb er en spændende blanding af natur og forunderlige haver. Her er pavilloner, søer, vandfald, hyggelige  siddesteder, ønskebrønd, springvand, Slyk Kloster og meget meget mere. På din tur rundt i parken vil du opleve, at natur og park blander sig i skøn forening, så hold derfor øje med dyrespor, ællinger og andre dyreunger i parken.

Afstand fra Tambohus: 50 km

 

Strandingsmuseum St. George

Verdenshistorie på Vestkysten. Kraftige storme, tåge og havgus, utilregnelige havstrømme, foranderlige dybder og ingen øer at søge ly bag har forårsaget tusindvis af strandinger langs Vestkysten. Tag med på en rejse i en verden fuld af dramaer, tragedier, kærlighed og heltemod.

 Afstand fra Tambohus: 59 km

 

Mønsted Kalkgruber

I Mønsted kalkgruber er der i flere niveauer mere end 60 km. gange under jorden, Nogle er så store som domkirker og andre ganske lave, så en voksen mand ikke kan gå oprejst. Der er elektrisk lys i 2 km. gange.

Afstand fra Tambohus: 60 km

 

Daugbjerg Kalkgruber

Danmarks ældste kalkmine byder jer velkommen til store oplevelser for hele familien. I kan komme ind i de inderste krog og ned til 60 meter under jorden.

Afstand fra Tambohus: 60 km

 

Nordsø Akvariet

I Nordsø Akvariet har man mulighed for at komme helt tæt på livet under havoverfladen. Man får et unikt indblik i de spændende og sjældne fiskearter fra Nordsøen. Der er rørebassiner i børnehøjde, hvor der er mulighed for at røre ved forskellige fisk – blandt andet hajer.

Afstand fra Tambohus: 62 km

 

Bunkermuseum Hanstholm

Oplev Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. verdenskrig. Museumsbunkeren har et samlet areal på ca. 2500 m2, og er dermed en af de største bunkere tyskerne byggede i Danmark.

Afstand fra Tambohus: 73 km

 

Øster Skovgård Julehandel

Øster Skovgård Julehandel er et helt magisk sted hvor jul eksisterer året rundt. Oplev nissestien, gå på opdagelse i den store gårdbutik eller tag en pause i kaffeladen. Øster Skovgård Julehandel er helt klart et besøg værd hele året rundt.

Afstand fra Tambohus: 74 km

 

Spøttrup Borg

Spøttrup Borg er Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Omgivet af vældige volde, et tilhørende smukt haveanlæg & en fantastisk lægurtehave ligger Borgen skønt i landskabet ud til Spøttrup sø. Ved museet ligger Café Borgen, som tilbyder kaffe og kage, frokost- og middagsretter i hyggelige og historiske rammer.

Afstand fra Tambohus: 77 km

 

Kirsten Kjærs Museum

Et privat kunstmuseum i Thy med værker af Kirsten Kjær samt mindre samlinger af keramisk og afrikansk kunst.

Afstand fra Tambohus: 77 km

 

LEGOLAND®

Stedet hvor kreativitet og sjov mødes! Oplev forlystelser, som børnene selv kan styre, spændende byggeudfordringer, en enestående blanding af interaktive forlystelser, rutschebaner, der kilder i maven, shows, der også involverer publikum og meget mere.

Afstand fra Tambohus: 130 km