BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Dagsmøde

Morgenbuffet, frokost, eftermiddagskaffe m/hjemmebagt, frugt, kaffe/the & isvand

Heldagsmøde

Konferencedøgn

1½ døgns konference

Start med morgenbuffet på ankomstdagen og slut efter eftermiddagskaffen på dag 2

Østerssafari

En anderledes & autentisk teambuildingsaktivitet

Skaldyrsoplevelse over bål i strandkanten

Samvær, samtale & skaldyr ved Fjorden. Vi tænder op i bålstedet i strandkanten. Kokken har medbragt nogle af de lækreste råvarer man finder i & omkring Limfjorden. Sammen tilbereder vi aftensmaden, som efterfølgende indtages omkring bålet med masser af nærvær, samtale, bølgeskvulp i øregangen og enestående udsigt over fjorden.

Saftig smagsoplevelse over bål i strandkanten

Når samarbejdet trænger til fornyet saft & kraft.

Velkommen til en oplevelse med kød på. Vi tænder op i bålstedet i strandkanten. Over bål tilbereder  vi sammen en skøn smagsoplevelse.

Sauna, samtale & skål

Når samtalerne bare skal flyde...

Tambohus Kro & Badehotel

Kroferie i Vestjylland

Lyder en vestjysk kroferie midt i billedskøn natur som noget for dig? Så må du endelig ikke snyde dig selv for at opleve Tambohus Kro – perfekt placeret et stenkast fra Limfjordens blide bølger.

Tambohus indgår i samarbejdet ”Dansk Kroferie”, som har til formål at give de besøgende den helstøbte kroferie i Danmark. En kroferie på Tambohus Kro er derfor et oplagt valg for jer, der ønsker at opleve uspoleret natur og idyl i Jylland. Tag på en kroferie i Nordvestjylland og bliv en oplevelse rigere!

 

Oplev Vestjylland med kroferie på Tambohus

Med dens beliggenhed ved Limfjorden i Vestjylland er der kort afstand til Thisted, Hanstholm, Hurup og Agger i nord samt Lemvig, Struer og Holstebro i syd. Der er således rig mulighed for at opleve Vestjylland og dens skønne natur og charme ved at vælge Tambohus Kro som feriedestination.

Vi tilbyder en lang række af fordelagtige tilbud, når du booker en kroferie på vores nymoderniserede kro. Ønsker du en aktiv kroferie med mulighed for at bevæge dig og indånde den friske, nordvestjyske luft, byder vi på vandreferier, cykelferier, kajakferier og et spændende golfophold, hvor du kan opleve Nordvestjyllands mange golfbaner.

Derudover kan du få wellness for krop og sjæl med et wellnessophold eller tage på en gastronomisk rejse igennem et hav af smagsoplevelser med et gourmetophold. En kroferie på Tambohus Kro byder derfor på oplevelser, der kan dække ethvert behov og ønske for den perfekte weekend i det nordvestjyske landskab.

 

Kroferie i Jylland for de kulturelt interesserede

Er du mere kulturelt interesseret, kan du kombinere din kroferie med museums- og galleribesøg, hvor du kan udvide din kulturelle horisont. Bang og Olufson Museet i Struer er bestemt et besøg værd, da B&O jo er en institution i sig selv i Danmark. Her kan du få indsigt i radiofabrikkens oprindelse og historie med billeder, genstande, film og lyd. Vi anbefaler ligeledes Museet for religiøs kunst i Lemvig, Kunstmuseet i Holstebro og diverse gallerier i Vestjylland og Nordjylland, hvor du kan opfange inspiration og kreativ indsigt.

Disse attraktioner er blot et lille udpluk af de mange seværdigheder, der er at finde i Nordvestjylland. Du kan tilpasse din kulturelle kroferie alt efter, hvilke spændende attraktioner, du ønsker at opleve.

 

Tambohus Kro ligger i køreafstand til massevis af turistattraktioner

Tambohus Kro er perfekt placeret i det nordvestjyske, idet vi ligger i køreafstand til diverse turistattraktioner, der kan berige din kroferie på den ene eller anden måde. Besøg Nationalparken i Thy, Jesperhus på Mors, Hjerl Hede ved Vinderup, Mønsted Kalkgrube eller udforsk Kystcentret i Thyborøn.

Nordvestjylland byder ligeledes på adskillige golfbaner, der kan afprøves ved at vælge vores tilbud om et golfophold. Så bestil et weekendophold, kroophold, en kroferie, et golfophold eller et af vores andre tilbud på Tambohus Kro ved Limfjorden i Jylland. Du er garanteret en dansk kroferie fyldt med spændende, kulturelle, historiske og aktive oplevelser i naturskønne omgivelser.

 

Book et ferieophold

Hos Tambohus Kro & Badehotel kan du booke et ferieophold, som passer til både syn, sind, smagsløg og sjælen. Vi elsker vores feriegæster og nyder, når vi over flere dage kan lære vores besøgende endnu bedre at kende. Vi har et fantastisk idyllisk og dejlig nærmiljø med den skønne nyrenoverede Tambohus Naturhavn. Her er små både, kajakker og skøn afslappende stemning. I har blot et stenkast til fjorden, hvor i kan praktisere stenkast - slå smut og vandre hånd i hånd.

 

Hyggelige værelser med udsigt

I kan booke Fjordværelser: værelser med udsigt over Limfjorden, Skovværelser med grønne toner og tanker med haveudsigt eller kvistværelser, som ligger ovenpå den oprindelige krobygning og har udsigt til Limfjorden og Jegindø.

Vores værelser, som i 2020 til "Bedste værelsesoplevelse 2020", er totalistandsat i hhv. 2018 og 2020 og fuld af gode oplevelser, stemninger og møbler.