Buffeter

Den klassiske

Koldt

2 slag sild med hjemmelavet æblesalat.

Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat.

Smilede æg med purløgsmayonnaise og rejer.

Røget dyrekølle fra Klosterheden med peberrodsskum og hjemmesyltede pickles.

 

Lunt.

Tarteletter med høns i asparges.

Medaljoner af svinebrød i svampe a la creme med hjemmelavet agurkesalat.

Pandestegte fiskefileter med grov remoulade og citron.

Langtidsstegt kalveculotte med rødvinssauce og gratinerede kartofler.

2 slags salater med hjemmelavede dressinger.

Hjemmebagt brød og smør.

 

Dessert.

Jordbær- rabarber trifli i små glas med flødeskum og makroner.

Danske oste med tilbehør.

 

325,-

 

 

 

Kromandens anbefaling

Koldt

Koldrøget vesterhavs torsk med urteskum og maltchips.

Bresola med bagte cherrytomater og havgus.

Små glas med rejesalat toppet med urter og malt chips.

 

Lunt

Grillet unghanebryst med hjerte salat, parmesan, bananskalotteløg og croutoner vendt i dijjon.

Sprøde fillodejspakker med bagt Vesterhavs fisk og safransauce

Porchetta med rosmarin kartofler og skysauce med æblemost og grillede løg.

Langtidsstegt oksetyndsteg med Pommes Anna og portvinssauce.

Grillet lammeculotte med sprød spidskål vendt i yoghurt dressing med citron.

3 slags salater efter årstiden med dressinger,

Hjemmebagt brød og smør.

 

Dessert

Vanilje pana cotta med havtorn gelé og syltede havtorn.

Fransk citrontærte med hvid chokolade parfait.

 

375,-

 

 

Den ultimative forkælelse

Koldt

Hummerterrine med sort hummer fra Jegindø og kammuslinger.

Carpaccio af oksemørbrad med trøffelolie og havgus fra Arla Unika

Skinke fra Ausumgaard på sprøde rugchips med avokadocreme og æble.

Ruller af rødtunge med souffle af jomfruhummer, cruditè af fennikel og estragon skum.

 

Varmt

Havtaske stegt på ben med sauce beurre blanc og muslinger fra fjorden.

Hel ovnbagt pighvar med krydderurter og Riesling, sauce af skyen og små dild kartofler.

Helstegt oksehøjreb af Vesterhavsoksen med pommes Anna samt sauce bordelaise og sauce bearnaise.

Helstegt unghane fra Hopballe Mølle med citron, hvidløg og rosmarin.

Medaljoner af krondyr fra Klosterheden med stuvede svampe.

Årstidens salater og dressinger.

Hjemmebagt brød og smør.

 

Dessert

Oste fra Arla unika med syltede svesker og nødder.

Mørk chokolademousse med havtorngelé og syltede havtorn med vanilje.

Fragilité isroulade med hindbær og hindbærskum.

Creme brûlée med lakrids.

 

548,-

Tilkøb

Limfjords østers med peberod fra haven og agurk.

Pr. stk. 30,-