Buffeter

Den klassiske

Koldt

  • 2 slag sild med hjemmelavet æblesalat.
  • Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat.
  • Smilede æg med purløgsmayonnaise og rejer.
  • Røget dyrekølle fra Klosterheden med peberrodsskum og hjemmesyltede pickles.

 

Lunt.

  • Tarteletter med høns i asparges.
  • Medaljoner af svinebrød i svampe a la creme med hjemmelavet agurkesalat.
  • Pandestegte fiskefileter med grov remoulade og citron.
  • Langtidsstegt kalveculotte med rødvinssauce og gratinerede kartofler.
  • 2 slags salater med hjemmelavede dressinger.
  • Hjemmebagt brød og smør.

 

Dessert.

  • Jordbær- rabarber trifli i små glas med flødeskum og makroner.
  • Danske oste med tilbehør.

 

325,-

 

 

 

Kromandens anbefaling

Koldt

  • Koldrøget vesterhavs torsk med urteskum og maltchips.
  • Bresola med bagte cherrytomater og havgus.
  • Små glas med rejesalat toppet med urter og malt chips.

 

Lunt

  • Grillet unghanebryst med hjerte salat, parmesan, bananskalotteløg og croutoner vendt i dijjon.
  • Sprøde fillodejspakker med bagt Vesterhavs fisk og safransauce
  • Porchetta med rosmarin kartofler og skysauce med æblemost og grillede løg.
  • Langtidsstegt oksetyndsteg med Pommes Anna og portvinssauce.
  • Grillet lammeculotte med sprød spidskål vendt i yoghurt dressing med citron.
  • 3 slags salater efter årstiden med dressinger,
  • Hjemmebagt brød og smør.
  •  

Dessert

  • Vanilje pana cotta med havtorn gelé og syltede havtorn.
  • Fransk citrontærte med hvid chokolade parfait.

 

375,-

 

 

Den ultimative forkælelse

Koldt

  • Hummerterrine med sort hummer fra Jegindø og kammuslinger.
  • Carpaccio af oksemørbrad med trøffelolie og havgus fra Arla Unika
  • Skinke fra Ausumgaard på sprøde rugchips med avokadocreme og æble.
  • Ruller af rødtunge med souffle af jomfruhummer, cruditè af fennikel og estragon skum.

 

Varmt

  • Havtaske stegt på ben med sauce beurre blanc og muslinger fra fjorden.
  • Hel ovnbagt pighvar med krydderurter og Riesling, sauce af skyen og små dild kartofler.
  • Helstegt oksehøjreb af Vesterhavsoksen med pommes Anna samt sauce bordelaise og sauce bearnaise.
  • Helstegt unghane fra Hopballe Mølle med citron, hvidløg og rosmarin.
  • Medaljoner af krondyr fra Klosterheden med stuvede svampe.
  • Årstidens salater og dressinger.
  • Hjemmebagt brød og smør.

 

Dessert

  • Oste fra Arla unika med syltede svesker og nødder.
  • Mørk chokolademousse med havtorngelé og syltede havtorn med vanilje.
  • Fragilité isroulade med hindbær og hindbærskum.
  • Creme brûlée med lakrids.

 

548,-

 

Tilkøb

  • Limfjords østers med peberod fra haven og agurk.

Pr. stk. 30,-