Buffeter

Buffet nr. 1

Min. 25 personer

Koldt
- Røget hellefisk ledsaget af citroncreme og røræg
- Gravede laks med sliks asparges og rævesauce
- Smilende æg med rejer og purløgs mayonnaise
- Røget Nordjysk krondyr kølle med mild flødepeberrod og sauce Cumberland


Lunt
- Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
- Indbagt laks med urter og hummersauce
- Helstegt oksefilet med krydderurte kartofler og portvinssky
- Tarteletter med høns i asparges
- Øl- og honningmarineret skinkesteg med kartoffel gratin samt mørk øl sauce
- Årstidens salater og hjemmelavede dressinger


Dessert
- Oste fra Nord og Syd, syltede nødder og svesker med vanilje og rødvin
- Frugttærte med vaniljecreme og chokolade. Serveres med creme fraiche
- Frisk frugt

Friskbagt brød og smør

Pr. kuvert kr. 295,-

Buffet nr. 2

Min. 25 personer

Koldt
- Duet af røget nordjysk krondyr kølle og vestjysk andebryst, brøndkarsepesto
  og mild peberrod
- Hjemmerøget laks med rygeostcreme
- Grønlandske skalrejer med dild-citron mayonnaise
- Cappacio af vesterhavsfisk, hjemmetrukket krydderurtesnaps og urter
  i rapsolie og sprøde elementer


Lunt
- Ristet sandartfilet på leje af rodfrugter og bredbladet persille.
  Serveres med hvidvinssauce
- Årstidens, indbagte fisk med urter og urtesauce
- Timianstegt sødmælks kalveculotte, rødvinssauce og petit kartofler med
  krydderurter
- Rosmarin stegt lammesteg med pommes Anna og lammeglace
- Langtidsstegt svinefilet med hvidløg, timian og salt fra Læsø
- Årstidens salater og hjemmelavede dressinger


Dessert
- Oste fra Nord og Syd, syltede nødder og svesker med vanilje og rødvin
- Lun chokoladekage med råsyltede hindbær og vaniljeiscreme
- Frisk frugt


Hertil serveres forskellige hjemmebagt grovbrød & smør


Pris pr. person kr. 325.-

Buffet nr. 3

Min. 25 personer

Koldt
- Tappas fad med inspiration fra Spanien og Italien
- Limfjordshummer og grillede kammuslinger som terrine, ledsaget af
  krydderurte æg
- Tårn med hellefisk fra ishavet og røget ørred mousse
- Confiet af dansk and på sprød rugbrød, toppet med tørret tranebær og æble


Lunt
- Duet af laks og torskesouffle. Smørristet spidskål og fennikel samt safran
  sauce
- Bagt slethvarfilet med persillerasp og rødløgs kompot
- Rosastegt oksemørbrad med rødvins glace og krydderurter kartofler
- Farseret unghanebryst på leje af ristede svampe, ledsaget af bagt kartoffel
  douches og svampesky
- Smørsteg krondyr fra Nordjylland med broccoli souffle og vildt glace
- Årstidens salater og hjemmelavede dressinger


Dessert
- Oste fra Nord og Syd, syltede nødder og svesker med vanilje og rødvin
- Kroens Chokoladekage med vaniljeiscreme
- Små kokoskager med ananas mousse og ananas kompot
- Frisk frugt

Hertil serveres forskelligt hjemmebagt grovbrød & smør


Pris pr. person kr. 395,-