Buffeter

 

Den klassiske buffet

Min. 25 personer

- 2 slags sild med hjemmelavet æblesalat.

- Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat.

- Smilede æg med purløgsmayonnaise og rejer.

- Røget dyrekølle fra Klosterheden med peberrodsskum og hjemmesyltede pickles.

- Tarteletter med høns i asparges.

- Medaljoner af svinemørbrad i svampe ala creme med hjemmelavet agurkesalat.

- Pandestegte fiskefileter med grov remoulade og citron.

- Langtidsstegt kalveculotte

- Gratinerede kartofler & rødvinssauce

- 2 slags salater med hjemmelavede dressinger.

- Hjemmebagt brød og smør.

- Jordbær- rabarber trifli i små glas med flødeskum og makroner.

- Danske oste med tilbehør.

 

Pr. person kr.

329,-


Kromandens anbefaling

Min. 25 personer

- Koldrøget Vesterhavstorsk med urteskum og maltchips.

- Bresola med bagte cherrytomater og havgus.

- Små glas med rejesalat toppet med urter og maltchips.

- Grillet unghanebryst med hjerte salat, parmesan, bananskalotteløg og croutoner vendt i dijjon.

- Sprøde fillodejspakker med bagt Vesterhavsfisk og safransauce

- Porchetta med rosmarin kartofler og skysauce med æblemost og grillede løg.

- Langtidsstegt oksetyndsteg med Pommes Anna og portvinssauce.

-Grillet lammeculotte med sprød spidskål vendt i yoghurt dressing med citron.

- 3 slags salater efter årstiden med dressinger.

- Hjemmebagt brød og smør.

-Vanilje panna cotta med havtorn gelé og syltede havtorn.

-Fransk citrontærte med hvid chokolade parfait

 

Pr. person kr.

379,-


Den ultimative forkælelse

Min. 30 personer

- Hummerterrine med sort hummer fra Jegindø og kammuslinger.

- Carpaccio af oksemørbrad med trøffelolie og havgus fra Arla Unika

- Skinke fra Ausumgaard på sprøde rugchips med avokadocreme og æble.

- Ruller af rødtunge med souffle af jomfruhummer, cruditè af fennikel og estragon skum.

- Havtaske stegt på ben med sauce beurre blanc og muslinger fra fjorden.

- Hel ovnbagt pighvar med krydderurter og Riesling, sauce af skyen og små dild kartofler.

- Helstegt oksehøjreb af Vesterhavsoksen med pommes Anna samt sauce bordelaise og sauce bearnaise.

- Helstegt unghane fra Hopballe Mølle med citron, hvidløg og rosmarin.

- Medaljoner af krondyr fra Klosterheden med stuvede svampe.

- Årstidens salater og dressinger.

- Hjemmebagt brød og smør

- Oste fra Arla unika med syltede svesker og nødder.

- Mørk chokolademousse med havtorngelé og syltede havtorn med vanilje.

- Fragilité isroulade med hindbær og hindbærskum.

- Creme brûlée med lakrids.

 

Pr. person kr.

549,-