Hjemmelavet mad uden stress & jag

Buffeter

161. Buffet nr. 1

- 2 slags sild med æble-karrysalat.

- Hjemmerøget laks med rygeostcreme og sprøde salater.

- Parmaskinke med krydderurtepesto og Vesterhavsost fra Thise.

- Pandestegte rødspættefileter med hjemmel. remoulade og citron.

- Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.

- Kalveculotte med ristede kartofler, rødvinssauce og grøn salat.

- Ostefad med hjemmelavet tilbehør og druer.

- Hjemmebagt brød og smør.

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 188,-

 

 

162. Buffet nr. 2

- Lakseroulade med kold og varmrøget laks, sprøde salater, maltchips og purløgsskum.

- Kold souffle af Vesterhavsfisk og jomfruhummer på leje af salat og fennikel.

- Røget dyrekølle fra Klosterheden med flødepeberrod og hyben- havtornkompot.

- Bagt torsk på med syltede rødløg og safransauce.

- Rosastegt lammekølle med rosmarin og citron, ristede kartofler og rosmarinsauce.

- Langtidssteg okseculotte med oliebagte kartofler med chilli og hvidløg samt rødvinssauce.

- Lun pæretærte med nøddecrumble og vanilje creme fraiche.

- Oste fra nord og syd, med hjemmelavet tilbehør.

- 2 slags salat.

- Hjemmebagt brød og smør.

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 235,-

 

163. Buffet nr. 3

- Cæsar salat med grillet unghanebryst og sprøde croutoner.

- Tappas fad med røget andebryst fra Handbjerg and og pølse fra Ausumgaard.

- Graved torsk med chilli, lime og kørvel. Serveres med kørvelpesto og saltbagte hasselnødder.

- Pochetta - italiensk rullesteg med hvidløg og krydderurter, rosmarin kartofler og skysauce.

- Rosastegt oksetyndsteg med bagt mos af rodfrugter samt rødvinssauce.

- Ristet Vesterhavsfisk på fennikel og porre samt safran sauce.

- Oste fra nord og syd, med hjemmelavet tilbehør.

- Vores chokoladekage med vaniljesyltet brombær og vanilje parfait.

- Årstidens salater, hjemmebagt brød og smør.

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 285,-

 

 

164. Skærebuffet – vælg 3 slags kød

- Oksefilet

- Kalkunroulade

- Øl marineret svinefilet

- Lammekølle med rosmarin

- Glaseret skinke

- BBQ marineret skinkesteg

- Kalveculotte med hvidløg

- Svinemørbrad med svampe souffle

- Okseculotte med rosmarin

- Kamben med BBQ marinade

- Rullesteg med ramsløg

- 2 salgs kartofler og sauce i samråd med køkkenchefen.

- 3 slags salat og dressinger

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 175,-

 

 

165. Grill selv buffet

- BBQ marineret kamben.

- Hvidløgsmarineret kyllingebryst.

- Frankfurter med sennep og ketchup.

- Halve bagte kartofler med chili og rosmarin.

- Whiskysauce.

- Grøn salat og coleslaw med spidskål og gulerødder.

- Flutes og smør.

Pris pr. person ved min. 10 pers. kr. 140,-

Tilkøb møre steak af oksefilet med bacon og

sort peber, 150 gram (Kr. 40,- pr. steak)

 

166. Brunch buffet nr. 1

- 4 salgs pålæg med tilbehør.

- Røræg med sprød bacon og stegte brunch pølser.

- Lun leverpostej med bacon og svampe.

- 4 slags hjemmelavede marmelader.

- Oste fra nord og syd med hjemmelavet tilbehør.

- Pandekager med ahornsirup.

Pris pr. person ved min. 12 pers. kr. 142,-

Bemærk uden brød.

 

 

167. Brunch nr. 2

- 5 slags pålæg med tilbehør

- Lun leverpostej med bacon og svampe.

- Ristet kyllingebryst og chorizo pølse vendt med sprøde salater, tørret tomater og mozzarella.

- Røget lakse-reje salat.

- Brunchpølser og håndskåret bacon.

- Røræg.

- Små chili- rosmarin frikadeller med tzatziki.

- Pandekager med brombær og ahornsirup.

- Græsk yoghurt med frisk frugt salat med mango og ananas.

- Hjemmelavet kanelstang med æble, kanel og remonce

- Ost med druer og hjemmelavet tilbehør.

- 4 slags marmelader.

- Udvalg af brød og smør

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 235,-

 

168. Frokostbuffet

- 2 slags sild med æble salat.

- Fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade.

- Rejesalat med asparges og dild.

- 1 stk. tartelet med høns i asparges.

- 1 stk mørbrad bøf med svampe a la creme og agurkesalat.

- Jordbær- rabarber trifli med makroner, vaniljecreme og flødeskum.

Pris pr. person ved min. 10 pers. kr. 150,-