Hjemmelavet mad uden stress & jag

Buffeter

161. Buffet nr. 1

 

  • 2 slags sild med æble-karrysalat
  • Hjemmerøget laks med rygeostcreme og sprøde salater
  • Parmaskinke med krydderurtepesto og Vesterhavsost fra Thise
  • Pandestegte rødspættefileter med hjemmel. remoulade og citron
  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat
  • Kalveculotte med ristede kartofler, rødvinssauce og grøn salat
  • Ostefad med hjemmelavet tilbehør og druer
  • Hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 188,-

 

 

162. Buffet nr. 2

 

  • Lakseroulade med kold og varmrøget laks, sprøde salater, maltchips og purløgsskum
  • Kold souffle af Vesterhavsfisk og jomfruhummer på leje af salat og fennikel
  • Røget dyrekølle fra Klosterheden med flødepeberrod og hyben- havtornkompot
  • Bagt torsk på med syltede rødløg og safransauce
  • Rosastegt lammekølle med rosmarin og citron, ristede kartofler og rosmarinsauce
  • Langtidssteg okseculotte med oliebagte kartofler med chilli og hvidløg samt rødvinssauce
  • Lun pæretærte med nøddecrumble og vanilje creme fraiche
  • Oste fra nord og syd, med hjemmelavet tilbehør
  • 2 slags salat
  • Hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 235,-

 

163. Buffet nr. 3

 

  • Cæsar salat med grillet unghanebryst og sprøde croutoner
  • Tappas fad med røget andebryst fra Handbjerg and og pølse fra Ausumgaard
  • Graved torsk med chilli, lime og kørvel. Serveres med kørvelpesto og saltbagte hasselnødder
  • Pochetta - italiensk rullesteg med hvidløg og krydderurter, rosmarin kartofler og skysauce
  • Rosastegt oksetyndsteg med bagt mos af rodfrugter samt rødvinssauce
  • Ristet Vesterhavsfisk på fennikel og porre samt safran sauce
  • Oste fra nord og syd, med hjemmelavet tilbehør
  • Vores chokoladekage med vaniljesyltet brombær og vanilje parfait
  • Årstidens salater, hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 285,-

 

164. Skærebuffet – vælg 3 slags kød

 

  • Oksefilet
  • Kalkunroulade
  • Øl marineret svinefilet
  • Lammekølle med rosmarin
  • Glaseret skinke
  • BBQ marineret skinkesteg
  • Kalveculotte med hvidløg
  • Svinemørbrad med svampe souffle
  • Okseculotte med rosmarin
  • Kamben med BBQ marinade
  • Rullesteg med ramsløg
  • 2 salgs kartofler og sauce i samråd med køkkenchefen.
  • 3 slags salat og dressinger

 

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 175,-

 

 

165. Grill selv buffet

 

  • BBQ marineret kamben
  • Hvidløgsmarineret kyllingebryst
  • Frankfurter med sennep og ketchup
  • Halve bagte kartofler med chili og rosmarin
  • Whiskysauce
  • Grøn salat og coleslaw med spidskål og gulerødder
  • Flutes og smør

 

Pris pr. person ved min. 10 pers. kr. 140,-

Tilkøb møre steak af oksefilet med bacon og

sort peber, 150 gram (Kr. 40,- pr. steak)

 

166. Brunch buffet nr. 1

 

  • 4 salgs pålæg med tilbehør
  • Røræg med sprød bacon og stegte brunch pølser
  • Lun leverpostej med bacon og svampe
  • 4 slags hjemmelavede marmelader
  • Oste fra nord og syd med hjemmelavet tilbehør
  • Pandekager med ahornsirup

 

Pris pr. person ved min. 12 pers. kr. 142,-

Bemærk uden brød.

 

 

167. Brunch nr. 2

 

  • 5 slags pålæg med tilbehør
  • Lun leverpostej med bacon og svampe
  • Ristet kyllingebryst og chorizo pølse vendt med sprøde salater, tørret tomater og mozzarella
  • Røget lakse-reje salat
  • Brunchpølser og håndskåret bacon
  • Røræg
  • Små chili- rosmarin frikadeller med tzatziki
  • Pandekager med brombær og ahornsirup
  • Græsk yoghurt med frisk frugt salat med mango og ananas
  • Hjemmelavet kanelstang med æble, kanel og remonce
  • Ost med druer og hjemmelavet tilbehør
  • 4 slags marmelader
  • Udvalg af brød og smør

 

Pris pr. person ved min. 20 pers. kr. 235,-

 

168. Frokostbuffet

 

  • 2 slags sild med æble salat
  • Fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade
  • Rejesalat med asparges og dild
  • 1 stk. tartelet med høns i asparges
  • 1 stk mørbrad bøf med svampe a la creme og agurkesalat
  • Jordbær- rabarber trifli med makroner, vaniljecreme og flødeskum

 

Pris pr. person ved min. 10 pers. kr. 150,-