Klassiske retter

Forretter

  • Tarteletter med hønse og asparges stuvning 72,-
  • Fisketallerken med dampet vesterhavsfisk, rulle med fiskesouffle og urter, citrus marineret rejer og krydderurtedressing 98,-
  • Laksemousse med sprøde salater, bagte cherrytomater, rugbrødstuile og grøn olie 78,-
  • Varmrøget laks fra egen rygeovn, med sprøde urter, saltbagte mandler, rygeostskum og karseolie 98,-

 

Hovedretter

  • Flæskesteg med sprøde svær, hvide og brunede kartofler, skysauce, hjemmelavet rødkål, ½ æble med ribsgele, asier og tyttebærmarmelade 155,-
  • Dansk kalveculotte med ristede svampe og rødløg, souffle af broccoli, bagte gulerødder med honning og timian, ristede kartofler med krydderurter samt portvinssauce 168,-
  • Dansk oksemørbrad med sauce bearnaise og rødvinssauce, pommes Anna, bagte skalotteløg med æbleeddike, grillet persillerødder og urtesalat 289,-
  • Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat, ½ æble med ribsgele, brunede og hvide kartofler samt flødesauce. Hjemmelavet tyttebærmarmelade og asier 188,-

 

Desserter

  • Fromage efter eget valg 62,-
  • Kroens jordbær-rabarbertrifli med vaniljecreme, flødeskum og makroner 62-
  • Hjemmelavet islagkage med vanilje- og chokolade parfait i lage med nøddebunde, hindbærpuré og flødeskum  78,-
  • Hjemmelavede pandekager med vaniljeparfait og hjemmelavet marmelade 78,-