Klassiske retter

Forretter

Tarteletter med hønse og asparges stuvning.

72,-

Fisketallerken med dampet vesterhavsfisk, rulle med fiskesouffle og urter, citrus marineret rejer og

krydderurtedressing.

98,-

Laksemousse med sprøde salater, bagte cherrytomater, rugbrødstuile og grøn olie.

78,-

Varmrøget laks fra egen rygeovn, med sprøde urter, saltbagte mandler, rygeostskum og karseolie.

98,-

 

Hovedretter

Flæskesteg med sprøde svær, hvide og brunede kartofler, skysauce, hjemmelavet rødkål,

½ æble med ribsgele, asier og tyttebærmarmelade.

155,-

Dansk kalveculotte med ristede svampe og rødløg, souffle af broccoli, bagte gulerødder med honning og timian, ristede kartofler med krydderurter samt portvinssauce.

168,-

Dansk oksemørbrad med sauce bearnaise og rødvinssauce, pommes Anna, bagte skalotteløg med æbleeddike, grillet persillerødder og urtesalat.

289,-

Kalvesteg stegt som vildt, med waldorfsalat, ½ æble med ribsgele, brunede og hvide kartofler samt flødesauce. Hjemmelavet tyttebærmarmelade og asier.

188,-

 

Desserter

Fromage efter eget valg.

62,-

Kroens jordbær-rabarbertrifli med vaniljecreme, flødeskum og makroner.

62-

Hjemmelavet islagkage med vanilje- og chokolade parfait i lage med nøddebunde, hindbærpuré og flødeskum.

78,-

Hjemmelavede pandekager med vaniljeparfait og hjemmelavet marmelade.

78,-