Kroophold i Vestjylland

Nyd et dejligt kroophold med lækker mad i naturskønne omgivelser på Tambohos Kro i Vestjylland. Hverdagens daglige rutiner kan sætte sine spor på både krop og sjæl, hvis tiltrængte pusterum bliver tilsidesat eller overset. Et kroophold i Vestjylland kan give jer fornyet energi til at tage hul på endnu en uge og de daglige pligter, der følger med.

Kroophold med 2 eller flere overnatninger

Opholdet inkluderer følgende pr. dag:
  • Overnatninger i dobbeltværelse
  • Lækker morgenbuffet
  • 2 retters middag eller buffet udvalgt af kokken og tilberedt fra bunden


Pris pr. døgn pr. person fra kr. 699,-

Book ophold online hos Tambohus Kro

 

 

 
Skal bookes min 2. dage
Tillæg fra maj-september kr. 50,- pr. person pr. dag
Tillæg alle lørdage kr. 50,- pr. person
Tilkøb af værelse med fjordudsigt kr. 100,- pr. person pr. dag
 

Kroophold i Jyllands smukkeste omgivelser

Tambohus Kro & Badehotel har en unik beliggenhed i det Nordvestlige Jylland – kun et stenkast fra Limfjorden og tæt på hyggelige områder som Thy, Mors, Struer, Lemvig, Holstebro og Vesterhavet. Der er rig mulighed for vandreture langs strand og i skov, kajakture på fjorden samt cykelture rundt i det flotte, bakkede landskab mellem Limfjorden og Vesterhavet.

 

Bliv forkælet på Tambohus Kro

Efter en begivenhedsrig dag i det nordvestjyske fyldt med nye sanseindtryk kan I nyde en velsmagende drink i baren eller slappe af i vores hyggelige pejsestue. I vil blive taget godt hånd om af vores venlige personale og dygtige kokke, som vil kæle for jeres smagsløg med en lækker morgenbuffet og 2-retters middag om aftenen. Giv jer selv en velfortjent pause fra dagligdagen og nyd en dejlig weekend i det naturskønne Vestjylland med et kroophold for to.

Vi byder jer velkommen indenfor i vores nymoderniserede kro i Nordjylland, der emmer af charme, hygge og intimitet – perfekt placeret i det nordvestjyske landskab.

 

Tilpas kroopholdet efter jeres behov

Tambohus Kro tilbyder ligeledes andre skønne kroophold såsom golfophold for de sportsinteresserede, weekendophold med dans og musik og diabetesophold med fokus på sundhed. Derudover kan du udforske Limfjordslandet med en ferie på snapseruten samt opleve forkælelse af krop, sjæl og sanser med et afslappende wellnessophold.