Aftenkort 17.30-20.30 Kør ikke forgæves & bestil bord på forhånd. For grupper på over 8 personer beder vi venligst om, at menuen bestilles på forhånd. Dette hjælper os med at sikre den bedste service. Oplys venligst om allergener ved booking Appetizers
Friske Østers - 3 stk.
med vinaigrette, syltede rødløg & wasabi, ingefær samt soya
150,-
1 glas Cava Brut Especial, Penedes, Spanien
80,-
3 retters efterårs-/vintermenu
Cremet jordskokkesuppe
med æbler, sprød bacon & urteolie
Rødvinsbraiseret svinekæbe
med rodfrugter, svampe & rosmarin Syltede perleløg, friteret kartoffel samt kartoffelmos med smør & Vesterhavsost
Sprød tærte med hvid chokolade & passionsfrugt
serveret med kokos is & vaniljesyltet ananas
Pris
3 retter
450,-
Forretter
Cremet jordskokkesuppe
med æbler, sprød bacon, urteolie & surdejsbrød
125,-
Kromandens terrine
med Duroc-gris, foie gras & pistacie, syltede æbler & kompot samt smørristet rugbrød
180,-
Håndpillede rejer
vendt med hjertesalat, syltede tomater fra Jegindø, sprød fennikel & tomat-chilimayo
150,-
Blåmuslinger fra Jegindø
dampet med urter, hvidløg, hvidvin & fløde
150,-
Hovedretter
Pandestegt rødspætte
fra Vesterhavet - med kartofler, persillesauce & citron
300,-
Rødvinsbraiseret svinekæbe
med rodfrugter, svampe & rosmarin samt syltede perleløg & friteret kartoffel serveret med kartoffelmos med smør & Vesterhavsost
300,-
Wienerschnitzel
med brasede kartofler, ærter, smørsauce & "wienerdreng"
300,-
Kalve Rib-eye - 300 gram
med steakfritter, salat vinaigrette & cognac- pebersauce