Aftenkort 17.30-20.30 Kør ikke forgæves & bestil bord på forhånd. For grupper på over 8 personer beder vi venligst om, at menuen bestilles på forhånd. Dette hjælper os med at sikre den bedste service. Oplys venligst om allergener ved booking Appetizers
Friske Østers - 3 stk.
med grillet citron, vinaigrette & syltet rødløg
149,-
1 glas Cava Brut Especial, Penedes, Spanien
79,-
3 retter for 500,- 1 forret - 1 hovedret - 1 dessert. Ved valg af Rib-Eye – tillæg kr. 100,- pr. pers.
Forretter
Kroens hjemmesyltede hvide asparges
med håndpillede rejer, citrusmayo & sprøde urter
149,-
Grillet tun
marineret i soya, med citrongræs, ingefær, salsa af fennikel, lime & fersken Hertil avokadocreme & friterede risnudler
149,-
Skinke fra Als
med tørrede tomater, syltede tomater & tomatmayo Hertil Rav Ost fra Thise Mejeri & saltbagte solsikkekerner
139,-
Blåmuslinger fra Jegindø
dampet med urter, hvidløg, hvidvin & fløde
129,-
Hovedretter
Pandestegt rødspætte
fra Vesterhavet - med kartofler, persillesauce & citron
299,-
Dagens Vesterhavsfisk
med spidskål og friske ærter, muslingesauce samt ristede kartofler med persille
289,-
Wienerschnitzel
med brasede kartofler, ærter, smørsauce & "wienerdreng"
299,-
Kalve Rib-eye fra Freygaard - 300 gram
stegt med smør, hvidløg & rosmarin. Hertil grove fritter, cognac- & pebersauce samt sprød salat med vinaigrette, Vesterhavsost & skalotteløg