Hjemmelavet mad uden stress & jag

Foretter

101. Rejecocktail med skaldyrsdressing og flutesKr. 48,-

 

102. Tappas fad med inspiration fra Norden og Sydeuropa med passende tilbehør og hjemmebagt madbrød. Kr. 75,-

 

103. Varmrøget laks fra egen rygeovn, sprøde salater, saltbagte mandler, krydderurteskum med rygeost. Kr. 62,-

 

104. Kold fiskefad med terrine af Vesterhavsfisk, dampet laks, rejer, blåmuslinger, sprøde salater og purløgsdressing. Kr. 68,-

 

105. Valgfri suppe i samråd med køkkenchefen. Kr. 48,-

 

106. Tunmousse med dild og rødløg, citrus marineret

rejer, sprøde salater og purløgsdressing. Kr. 52,-

 

107. Røget dyrekølle fra Klosterheden, med kompot af hyben og havtorn, hjertesalat og havtorngele. Kr. 75,-

 

108. 2 stk. tarteletter med høns i asparges. Kr. 48,-

 

109. Hjemmelavet hønsesalat toppet med sprød bacon, frisk ananas og cherrytomater. Kr. 52,-

 

110. Cappacio af oksemørbrad marineret med citron og olivenolie, sprøde urter og vesterhavsost. Kr. 75,-

 

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød