Hjemmelavet mad uden stress & jag

Foretter

101. Rejecocktail med skaldyrsdressing og flutes 48,-

 

102. Tappas fad med inspiration fra Norden og Sydeuropa med passende tilbehør og hjemmebagt madbrød 75,-

 

103. Varmrøget laks fra egen rygeovn, sprøde salater, saltbagte mandler, krydderurteskum med rygeost 62,-

 

104. Kold fiskefad med terrine af Vesterhavsfisk, dampet laks, rejer, blåmuslinger, sprøde salater og purløgsdressing 68,-

 

105. Valgfri suppe i samråd med køkkenchefen 48,-

 

106. Tunmousse med dild og rødløg, citrus marineret rejer, sprøde salater og purløgsdressing 52,-

 

107. Røget dyrekølle fra Klosterheden, med kompot af hyben og havtorn, hjertesalat og havtorngele 75,-

 

108. 2 stk. tarteletter med høns i asparges 48,-

 

109. Hjemmelavet hønsesalat toppet med sprød bacon, frisk ananas og cherrytomater 52,-

 

110. Cappacio af oksemørbrad marineret med citron og olivenolie, sprøde urter og vesterhavsost 75,-

 

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød