Hjemmelavet mad uden stress & jag

Hovedretter

121. Langtidsstegt kalveculotte med bagte rodfrugter, ristede svampe med rødløg og spidskål, broccolitimbale, ristede kartofler og rødvinssauce. Kr. 135,-

 

122. Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, ½ pære med ribsgele, hvide og brunede kartofler, tyttebær og asier. Kr. 135,-

 

123. Helstegt oksefilet med tomatsalat med fetaost og olivenolie, mixed salat, krydderbagte kartofler og pebersauce. Kr. 148,-

 

124. Fyldt svinefilet med lomme af rosmarin og svampe. Bagte gulerødder og persillerødder, svampetimbale, kartoffelsouffle, rosmarinsauce og grøn salat. Kr. 148,-

 

125. Klassisk flæskesteg med sprød svær, hjemmelavet rødkål, hvide og brunede kartofler, ½ pære med ribs gele, tyttebær og asier. Kr. 128,-

 

126. Helstegt oksemørbrad med sellerisouffle, bagt rødløg med honning og balsamicos eddike, ristede

svampe og dampet grønt. Pommes Anna og rødvinssauce og sauce bearnaise. Kr. 225,-

 

127. Stegt økologisk andebryst fra Handbjerg, smørpocherede skalotteløg, rodfrugtstimbale, bagte selleri og persillerødder, portvinssauce og ristede kartofler med rosmarin. Kr. 168,-