121. Langtidsstegt kalveculotte med bagte rodfrugter, ristede svampe med rødløg og spidskål, broccolitimbale, ristede kartofler og rødvinssauce 135,-
122. Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, ½ pære med ribsgele, hvide og brunede kartofler, tyttebær og asier 135,-
123. Helstegt oksefilet med tomatsalat med fetaost og olivenolie, mixed salat, krydderbagte kartofler og pebersauce 148,-
124. Fyldt svinefilet med lomme af rosmarin og svampe. Bagte gulerødder og persillerødder, svampetimbale, kartoffelsouffle, rosmarinsauce og grøn salat 148,-
125. Klassisk flæskesteg med sprød svær, hjemmelavet rødkål, hvide og brunede kartofler, ½ pære med ribs gele, tyttebær og asier 128,-
126. Helstegt oksemørbrad med sellerisouffle, bagt rødløg med honning og balsamicos eddike, ristede svampe og dampet grønt. Pommes Anna og rødvinssauce og sauce bearnaise 225,-
127. Stegt økologisk andebryst fra Handbjerg, smørpocherede skalotteløg, rodfrugtstimbale, bagte selleri og persillerødder, portvinssauce og ristede kartofler med rosmarin 168,-