Sæsonmenuer

Vinter (december, januar, februar)

Forretter

  • Jordskokkesuppe med sprød pancetta, syltede æbler og persilleolie 88,-
  • Bagt Vesterhavstorsk med rødløgsmarmelade og sauce lavet på blåmuslinger fra Jegindø og safran 98,-
  • Terrine af Ausumgaardgris med havtornkompot, peberrodssne, feldsalat og maltchis 88,-

 

Hovedretter

  • Krogmodnet oksefilet fra Freygaard med bagte skalotteløg, selleritimbale, ristede svampe og grønkål, grillet kartoffelfondant og pebersauce 255,-
  • Stegt andebryst med appelsin og bagte rodfrugter med timian og balsamico. Ristede rosenkål og bøgehatte, vintersalat med grønkål, æbler og tranebær. Petit kartofler ristet i andefedt og rosmarin samt portvinssauce 198,-
  • Braiseret kalvesteg med bagte rødbeder og peberrod, grillet løg, souffle af selleri og jordskokker, kartoffeltærte og timiansky 189,-

 

Desserter

  • Vaniljepocheret pære med mørk chokolademousse, chokoladesauce og vaniljeparfait 98,-
  • Appelsin-mazarin kage, ananassorbet, romsyltet mango og passionsfrugtssirup 98,-
  • Fransk citrontærte med hjemmelavet nougat parfait og syrlig citrussalat 98,-

 

Forår (marts, april og maj)

Forretter

  • Blinis med hjemmesaltet stenbiderrogn, glaseret rygeost, saltet agurk og agurkegelé 110,-
  • Skinke fra Ausumgard, med syltede rabarber, forårssalater, rav ost og pesto lavet med ramsløg fra haven 89,-
  • Souffle af Vesterhavstorsk og jomfruhummer, crutie af fennikel og radiser, engsyre og syrnet fløde samt kørvelolie 98,-

 

Hovedretter

  • Dansk kalvefilet med lomme af morkelsouffle, ristede bøgehatte og bladbeder. Ærter og aspargessouffle, grillet springløg, nye kartofler vendt med smør og ramsløg samt portvinssauce 214,-
  • Ristet pighvarfilet på leje af syltede rødløg, smørdampede hvide asparges, nye kartofler med dild og Hollandaise 355,-
  • Pocheret svinemørbrad og rillette af skank fra Ausumgaardgris. Ristede bøgehatte og spidskål, smørdampede forårsgrøntsager, pommes Anna og mild sennepssauce 220,-

 

Dessertter

  • Rabarbertærte med hvid chokolademousse og anissyltede rabarber samt vaniljeparfait 98,-
  • Kroens chokoladekage med rabarbersorbet, chokoladeparfait, krystalliseret hvid chokolade og karamel 98,-
  • Rabarber consomme med vanilje pana cotta, jordbærsorbet og knas 98,-

 

Sommer (Juni, juli og august)

Forretter

  • Terrine af sort hummer fra Vesterhavet og kammuslinger, sommertomater og krydderurteskum 125,-
  • Rulle med rødspætte og jomfruhummersouffle, salater fra Jegindø, blomster fra haven og citronfløde skilt med urteolie 100,-
  • Carpaccio af dansk okse med Vesterhavstost og løvstikkemayo, sprøde sommerurter, blomster fra haven og chips af blå kartofter fra Jegindø 119,-
  • Smørdampede hvide asparges med sauce moussline, urter fra haven og sprød pancetta 120,-

 

Hovedretter

  • Krondyr fra Klosterheden med grillede hvide asparges, nye bananskalotteløg med fyld af krondyr rielette, crustade med stuvede skovsvampe, nye danske kartofler med dild og vildtsauce 258,-
  • Fyldt unghanebryst med kantareller og løvstikke, ærtesouffle, ristet spidskål og ærter, pommes Anna samt estragon sauce 210,-
  • Skindstegt kulmule med syltede rødløg, bagte flasketomater, grillede springløg fra Jegindø, smørristede kartofler og beurre blanc 210,-

 

Desserter

  • Sommerbær vendt i hyldeblomstsirup, sprød honning tuilie og jordbærsorbet 98,-
  • Fersken peach melba. Variation af fersken, hindbær og hvid chokolade 110,-
  • Sprøde kager i lag med vanilje creme og jordbær, jordbærsorbet, mørk chokolade mousse, karamel og jordbær sirup 110,-

 

Efterår

Forretter

  • Koldrøget laks med avokado creme, cruditè af fennikel og porre, Saltbagte mandler 98,-
  • Stuvede skovsvampe på smørristet brød, med sprød pancetta og brøndkarse 89,-
  • Humme bisque med souffle af torsk og jomfruhummer, samt friteret grønkål og dild 110,-

 

Hovedretter.

  • Sprængt grå andebryst og confiteret lår med æbler og rosmarin. Rodfrugter fra Jegindø og ristede svampe med grønkål, Pommes Anna og andesky 225,-
  • Oksemørbrad fra Freygaard med saltbagt rødbede og syltede rødbeder kugler. Souffle af jordskokker og chips af samme. Rosmarin kartofler og portvinsglace 288,-
  • Braiseret svinebryst fra Ausumgaard med grillede persillerødder, selleripuré med brændt smør, braiseret porre samt nedkogt braisersky med æbler og bagt kartoffel souffle 198,-

 

Desserter

  • Creps suvette. Flamberede pandekager med citruskompot, ristede mandler og vaniljeparfait. Vi flambere pandekagerne inde i lokalet og desserten serveres på buffet 110,-
  • Creme brûlée med lakrids, syltede brombær, brombærsorbet og sprød tuile 98-
  • Chokoladefondant med syltede æbler, æble sirup og æbleparfait 98,-