BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Sæsonmenuer til festen

Priser gælder ved min. 15 personer

Vinter

FORRETTER

Serveres med hjemmebagt brød

Jordskokkesuppe / 99,-

med sprød pancetta, syltede æbler og persilleolie.

 

Bagt Vesterhavstorsk / 119,-

med rødløgsmarmelade og sauce lavet på blåmuslinger fra Jegindø og safran.

 

Terrine af Ausumgaardgris / 109,-

med havtornkompot, peberrodssne, feldsalat og maltchips.

 

HOVEDRETTER

Krogmodnet oksefilet fra Freygaard / 219,-

med bagte skalotteløg, selleritimbale, ristede svampe og grønkål, grillet kartoffelfondant og pebersauce.

 

Stegt andebryst / 219,-

med appelsin og bagte rodfrugter med timian og balsamico. Ristede rosenkål og bøgehatte, vintersalat med grønkål, æbler og tranebær. Petitkartofler ristet i andefedt og rosmarin samt portvinssauce.

 

Braiseret kalvesteg / 199,-

med bagte rødbeder og peberrod, grillet løg, souffle af selleri og jordskokker, kartoffeltærte og timiansky.

 

DESSERTER

Vaniljepocheret pære / 119,-

med mørk chokolademousse, chokoladesauce ogvaniljeparfait.

 

Appelsin-mazarin kage / 119,-

ananassorbet, romsyltet mango og passionsfrugtssirup.

 

Fransk citrontærte / 119,-

med hjemmelavet nougat parfait og syrlig citrussalat.

 

Forår

FORRETTER

Serveres med hjemmebagt brød

Blinis med hjemmesaltet stenbiderrogn / 129,-

glaseret rygeost, saltet agurk og agurkegelé.

 

Skinke fra Ausumgaard / 109,-

med syltede rabarber, forårssalater, rav ost og pesto lavet med ramsløg fra haven.

 

Souffle af Vesterhavstorsk & jomfruhummer/ 119,-

crudité af fennikel og radiser, engsyre og syrnet fløde samt kørvelolie

 

 
HOVEDRETTER

Dansk kalvefilet / 219,-

med lomme af morkelsouffle, ristede bøgehatte og bladbeder. Ærter og aspargessouffle, grillet springløg,

nye kartofler vendt med smør og ramsløg samt portvinssauce.

 

Ristet pighvarfilet / 349,-

på leje af syltede rødløg, smørdampede hvide asparges, nye kartofler med dild og Hollandaise.

 

Gris fra Ausumgaard /219,-

Pocheret svinemørbrad og rillette af skank. Ristede bøgehatte og spidskål, smørdampede forårsgrøntsager,

pommes Anna og mild sennepssauce.

 

DESSERTER

Rabarbertærte / 119,-

med mørk chokolademousse, chokoladesauce og vaniljeparfait.

 

Kroens chokoladekage / 119,-

med rabarbersorbet, chokoladeparfait, krystalliseret hvid chokolade og karamel.

 

Rabarber consomme / 119,-

med vanilje pana cotta, jordbærsorbet og knas

 

Sommer

FORRETTER

Serveres med hjemmebagt brød

Terrine af lokal, sort hummer/ 149,-

og kammuslinger, sommertomater og krydderurteskum

 

Rulle af rødspætte & jomfruhummer/ 109,-

salater fra Jegindø, blomster fra haven og citronfløde skilt med urteolie.

 

Capriccio af dansk okse / 109,-

med Vesterhavsost og løvstikkemayo, sprøde sommerurter, blomster fra haven og chips af blå kartofter fra Jegindø.

 

Smørdampede hvide asparges / 109,-

med sauce moussline, urter fra haven og sprød pancetta.

 

HOVEDRETTER

Krondyr fra Klosterheden / 279,-

med grillede hvide asparges, nye bananskalotteløg med fyld af krondyr rielette, crustade med stuvede skovsvampe, nye danske kartofler med dild og vildtsauce.

 

Fyldt unghanebryst / 209,-

med kantareller og løvstikke, ærtesouffle, ristet spidskål og ærter, pommes Anna samt estragon sauce.

 

Skindstegt kulmule / 219,-

med syltede rødløg, bagte flasketomater, grillede springløg fra Jegindø, smørristede kartofler og beurre blanc.

 

DESSERTER

Sommerbær vendt i hyldeblomstsirup / 119,-

sprød honning tuilie og jordbærsorbet.

 

Fersken peach melba / 119,-

Variation af fersken, hindbær og hvid chokolade.

 

Sprøde kager i lag / 119,-

med vanilje creme og jordbær, jordbærsorbet, mørk chokolade mousse, karamel og jordbær sirup.

 

Efterår

FORRETTER

Koldrøget laks med avokado creme / 119,-

cruditè af fennikel og porre samt saltbagte mandler.

 

Stuvede skovsvampe på smørristet brød / 109,-

med syltede rabarber, forårssalater, rav ost og pesto lavet med ramsløg fra haven.

 

Humme bisque / 129,-

med souffle af torsk og jomfruhummer, samt friteret grønkål og dild.

 

HOVEDRETTER

Sprængt grå andebryst og confiteret lår / 219,-

med æbler og rosmarin. Rodfrugter fra Jegindø og ristede svampe med grønkål, Pommes Anna og andesky.

 

Oksemørbrad fra Freygaard / 299,-

med saltbagt rødbede og syltede rødbeder kugler. Souffle af jordskokker og chips af samme. Rosmarin kartofler og portvinsglace.

 

Braiseret svinebryst fra Ausumgaard / 209,-

med grillede persillerødder, selleripuré med brændt smør, braiseret porre samt nedkogt braisersky med æbler og bagt kartoffel souffle.

 

DESSERTER

Crepes suzette / 129,-

Flamberede pandekager med citruskompot, ristede mandler og vaniljeparfait. Vi flamberer pandekagerne inde i lokalet og desserten serveres på buffet.

 

Creme brûlée med lakrids / 119,-

syltede brombær, brombærsorbet og sprød tuile.

 

Chokoladefondant / 119,-

med syltede æbler, æble sirup og æbleparfait.

Overnat hos Tambohus Kro & Badehotel

Vidste du, at du kan overnatte hos Tambohus Kro & Badehotel? Vi har blandt andet værelser med fantastisk fjordudsigt, som man virkelig nyder efter et mættende besøg i vores restaurant. Foruden vores Fjordværelser har vi også Skovværelser, Kvistværelser og Bed & Breakfast, så der er noget for enhver smag, uanset hvad du foretrækker af værelse.

Se vores værelser