Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
Priser gælder ved min. 15 personer
FORRETTER
Serveres med hjemmebagt brød
Jordskokkesuppe / 99,-
med sprød pancetta, syltede æbler og persilleolie.
Bagt Vesterhavstorsk / 119,-
med rødløgsmarmelade og sauce lavet på blåmuslinger fra Jegindø og safran.
Terrine af Ausumgaardgris / 109,-
med havtornkompot, peberrodssne, feldsalat og maltchips.
HOVEDRETTER
Krogmodnet oksefilet fra Freygaard / 219,-
med bagte skalotteløg, selleritimbale, ristede svampe og grønkål, grillet kartoffelfondant og pebersauce.
Stegt andebryst / 219,-
med appelsin og bagte rodfrugter med timian og balsamico. Ristede rosenkål og bøgehatte, vintersalat med grønkål, æbler og tranebær. Petitkartofler ristet i andefedt og rosmarin samt portvinssauce.
Braiseret kalvesteg / 199,-
med bagte rødbeder og peberrod, grillet løg, souffle af selleri og jordskokker, kartoffeltærte og timiansky.
DESSERTER
Vaniljepocheret pære / 119,-
med mørk chokolademousse, chokoladesauce ogvaniljeparfait.
Appelsin-mazarin kage / 119,-
ananassorbet, romsyltet mango og passionsfrugtssirup.
Fransk citrontærte / 119,-
med hjemmelavet nougat parfait og syrlig citrussalat.
FORRETTER
Serveres med hjemmebagt brød
Blinis med hjemmesaltet stenbiderrogn / 129,-
glaseret rygeost, saltet agurk og agurkegelé.
Skinke fra Ausumgaard / 109,-
med syltede rabarber, forårssalater, rav ost og pesto lavet med ramsløg fra haven.
Souffle af Vesterhavstorsk & jomfruhummer/ 119,-
crudité af fennikel og radiser, engsyre og syrnet fløde samt kørvelolie
HOVEDRETTER
Dansk kalvefilet / 219,-
med lomme af morkelsouffle, ristede bøgehatte og bladbeder. Ærter og aspargessouffle, grillet springløg,
nye kartofler vendt med smør og ramsløg samt portvinssauce.
Ristet pighvarfilet / 349,-
på leje af syltede rødløg, smørdampede hvide asparges, nye kartofler med dild og Hollandaise.
Gris fra Ausumgaard /219,-
Pocheret svinemørbrad og rillette af skank. Ristede bøgehatte og spidskål, smørdampede forårsgrøntsager,
pommes Anna og mild sennepssauce.
DESSERTER
Rabarbertærte / 119,-
med mørk chokolademousse, chokoladesauce og vaniljeparfait.
Kroens chokoladekage / 119,-
med rabarbersorbet, chokoladeparfait, krystalliseret hvid chokolade og karamel.
Rabarber consomme / 119,-
med vanilje pana cotta, jordbærsorbet og knas
FORRETTER
Serveres med hjemmebagt brød
Terrine af lokal, sort hummer/ 149,-
og kammuslinger, sommertomater og krydderurteskum
Rulle af rødspætte & jomfruhummer/ 109,-
salater fra Jegindø, blomster fra haven og citronfløde skilt med urteolie.
Capriccio af dansk okse / 109,-
med Vesterhavsost og løvstikkemayo, sprøde sommerurter, blomster fra haven og chips af blå kartofter fra Jegindø.
Smørdampede hvide asparges / 109,-
med sauce moussline, urter fra haven og sprød pancetta.
HOVEDRETTER
Krondyr fra Klosterheden / 279,-
med grillede hvide asparges, nye bananskalotteløg med fyld af krondyr rielette, crustade med stuvede skovsvampe, nye danske kartofler med dild og vildtsauce.
Fyldt unghanebryst / 209,-
med kantareller og løvstikke, ærtesouffle, ristet spidskål og ærter, pommes Anna samt estragon sauce.
Skindstegt kulmule / 219,-
med syltede rødløg, bagte flasketomater, grillede springløg fra Jegindø, smørristede kartofler og beurre blanc.
DESSERTER
Sommerbær vendt i hyldeblomstsirup / 119,-
sprød honning tuilie og jordbærsorbet.
Fersken peach melba / 119,-
Variation af fersken, hindbær og hvid chokolade.
Sprøde kager i lag / 119,-
med vanilje creme og jordbær, jordbærsorbet, mørk chokolade mousse, karamel og jordbær sirup.
FORRETTER
Koldrøget laks med avokado creme / 119,-
cruditè af fennikel og porre samt saltbagte mandler.
Stuvede skovsvampe på smørristet brød / 109,-
med syltede rabarber, forårssalater, rav ost og pesto lavet med ramsløg fra haven.
Humme bisque / 129,-
med souffle af torsk og jomfruhummer, samt friteret grønkål og dild.
HOVEDRETTER
Sprængt grå andebryst og confiteret lår / 219,-
med æbler og rosmarin. Rodfrugter fra Jegindø og ristede svampe med grønkål, Pommes Anna og andesky.
Oksemørbrad fra Freygaard / 299,-
med saltbagt rødbede og syltede rødbeder kugler. Souffle af jordskokker og chips af samme. Rosmarin kartofler og portvinsglace.
Braiseret svinebryst fra Ausumgaard / 209,-
med grillede persillerødder, selleripuré med brændt smør, braiseret porre samt nedkogt braisersky med æbler og bagt kartoffel souffle.
DESSERTER
Crepes suzette / 129,-
Flamberede pandekager med citruskompot, ristede mandler og vaniljeparfait. Vi flamberer pandekagerne inde i lokalet og desserten serveres på buffet.
Creme brûlée med lakrids / 119,-
syltede brombær, brombærsorbet og sprød tuile.
Chokoladefondant / 119,-
med syltede æbler, æble sirup og æbleparfait.
Vidste du, at du kan overnatte hos Tambohus Kro & Badehotel? Vi har blandt andet værelser med fantastisk fjordudsigt, som man virkelig nyder efter et mættende besøg i vores restaurant. Foruden vores Fjordværelser har vi også Skovværelser, Kvistværelser og Bed & Breakfast, så der er noget for enhver smag, uanset hvad du foretrækker af værelse.