Udsøgte smagsoplevelser

Udsøgte smagsoplevelser

Smags- og sanseoplevelse ud over det sædvanlige

Restaurant ved Limfjorden

Tambohus Kro & Badehotel har en helt unik placering. Som de færreste kroer, hoteller og restauranter, ligger Tambohus lige ned til Limfjorden og er bogstaveligt talt blot et stenkast væk.

Spiser du på Tambohus Kro & Badehotel har du fra restauranten en helt ekseptionel udsigt. Limfjorden klukker i baggrunden og små både bølger let i havnen, når du spejder over til Jegindø.

Smagsoplevelser på Tambohus

I restauranten serverer vi det bedste og lækreste, baseret på lokale råvarer. Vi tilbyder gourmetmiddage og rigtig kromad i fantastisk samspil. Kokken sammensætter og tilbereder maden i restauranten med kærlighed til mad og lokalområdet. Det resulterer i et helt unikt Limfjordsk smagsunivers.

Få mere indsigt i vores grundlæggende filosofi for kroen og maden her.

Restaurant nær Struer

Gennem en romantisk og idyllisk indkørsel via hovedvej 11 over smukke ’Oddesundbroen’ ankommer man til vores restaurant nord for Struer. Restauranten, som skiller sig ud og giver ’udsigt til vand’ en helt anden betydning, ligger blot 20 minutter fra Struer.

Her er plads og mulighed for optankning af sjælero. Her er mulighed for at booke en overnatning sammen med middagen og opleve en kroferie, badeferie eller måske et gourmetophold.

Intet slår en morgenbuffet med udsigt.

 

 

VELBEKOMME!