BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Arrangementer på Tambohus Kro & Badehotel

Højtider og events på Tambohus Kro & Badehotel

På Tambohus Kro & Badehotel er vi både rigtig glade for traditioner, men finder også stor glæde i at introducere nye ideer, koncepter og events. Vi elsker livets – og årets højtider og udlever dem glædeligt med jer, vores glade besøgende her i Tambohus.

Derfor afholder vi hvert år mange velkendte og traditionelle sammenkomster på vores idylliske lokation lige ned til Limfjorden.

Året rundt på TambohusKro & Badehotel

Året på Tambohus Kro & Badehotel bringer både påsken med vores tilbagevendende påskefrokost, men også pinse, Sankthans Aften ved bålet og vores elskede Fiskebuffet, som løber over hele sommeren, hvor det også er oplagt at tage på badeferie ved Limfjorden.

Vi går, selvfølgelig, ind for at forkæle mødrene på Mors Dag, og er også med i GastroWeek, hvor man kan få et lækkert måltid til en favorabel pris.

Hen på efteråret kommer Mortens Aften som en velkendt klassiker og leder os hen mod julen. Op til julen har vi arrangementer de 4 søndage i advent, men også nogle meget velbesøgte og populære julefrokoster.

Alle vores traditionelle arrangementer og højtider kan altid kombineres med en god og hyggelig overnatning i dejlige værelser – gerne med udsigt over vandet. På den måde kan I også nyde godt af en rigtig god morgenmad og være velforkælede, inden snuden vendes hjemad.

Vi afholder også Vinsmagning og Vildt Aften, som virkelig også er nogle helt fantastiske oplevelser - både for os – og vores gæster.

Både i forår, sommer, efterår og vinter elsker vi at have besøg, byde på mad og rede en dejlig seng op.

Vi glæder os til at se jer.

13 Oct
20 Oct
27 Oct
3 Nov

Vildt aften

Kom til Vildt Aften - med buffet og dessert - 4 skønne aftener i efteråret. Få din eftertragtede plads i god tid.

4 Nov

Ålegilde med Æ Holm

Efter mange opfordringer har vi besluttet at invitere til klassisk ålegilde. Det bliver lørdag d. 4. november, og vi har allieret os med den lokale troubadour Æ Holm, som med sin vestjyske lune vil sætte den helt rigtige stemning til en hyggelig efterårsaften. 

10 Nov

Mortens Aften

Vi elsker efterår. Og vi elsker traditioner. Et af efterårets mærkedage er Mortens Aften. Og som alle de forgange år, så står menuen selvfølgelig på Klassisk andesteg efterfulgt af vores hjemmelavede ris ala mande. Kom ind & få varmen & forkæl dine smagsløg. Så slipper du også for andefedt, opvask & rengøring i dit egen køkken. Vi har sørget for alt. Du skal bare nyde det.

24 Nov
1 Dec
8 Dec

Gourmet & Cocktails

Kom til en festlig aften på kroen med en fremragende 4 retters gourmetmiddag med vinmenu & lækre cocktails.

25 Nov
2 Dec
9 Dec

Klassisk julefrokost

Årets julefrokost med livemusik & dans

12 Jan
13 Jan

Champagneaften

Velkommen til en storslået aften med 6 retters gourmetmenu tilsat sprudlende bobler fra bedste hylde