BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Arrangementer på Tambohus Kro & Badehotel

Højtider og events på Tambohus Kro & Badehotel

På Tambohus Kro & Badehotel er vi både rigtig glade for traditioner, men finder også stor glæde i at introducere nye ideer, koncepter og events. Vi elsker livets – og årets højtider og udlever dem glædeligt med jer, vores glade besøgende her i Tambohus.

Derfor afholder vi hvert år mange velkendte og traditionelle sammenkomster på vores idylliske lokation lige ned til Limfjorden.

Året rundt på TambohusKro & Badehotel

Året på Tambohus Kro & Badehotel bringer både påsken med vores tilbagevendende påskefrokost, men også pinse, Sankthans Aften ved bålet og vores elskede Fiskebuffet, som løber over hele sommeren, hvor det også er oplagt at tage på badeferie ved Limfjorden.

Vi går, selvfølgelig, ind for at forkæle mødrene på Mors Dag, og er også med i GastroWeek, hvor man kan få et lækkert måltid til en favorabel pris.

Hen på efteråret kommer Mortens Aften som en velkendt klassiker og leder os hen mod julen. Op til julen har vi arrangementer de 4 søndage i advent, men også nogle meget velbesøgte og populære julefrokoster.

Alle vores traditionelle arrangementer og højtider kan altid kombineres med en god og hyggelig overnatning i dejlige værelser – gerne med udsigt over vandet. På den måde kan I også nyde godt af en rigtig god morgenmad og være velforkælede, inden snuden vendes hjemad.

Vi afholder også Vinsmagning og Vildt Aften, som virkelig også er nogle helt fantastiske oplevelser - både for os – og vores gæster.

Både i forår, sommer, efterår og vinter elsker vi at have besøg, byde på mad og rede en dejlig seng op.

Vi glæder os til at se jer.

24 Mar
31 Mar

Tapas & vinbar

Hver fredag i marts byder vi på lækker tapasplatte med lokale råvarer. Hertil vinbar med vin ad libitum. Tag afsted på en hyggelig kæreste-date eller inviter vennerne med til en skøn aften.

6 Apr
7 Apr
8 Apr
9 Apr
10 Apr

Påske

Når du holder påskefrokosten hos os, slipper du for alt besværet og vi har tænkt på det hele. Tag børnene med på æggejagt i haven, hvor påskeharen har været på besøg og gemt påskeæg. Inden eller efter maden, kan I nyde en skøn gårtur i forårsvejret ved fjorden.

14 May

Mors dag

Vis din mor hvor meget du holder af hende. Forkæl hende med en lækker mors dags brunchbuffet eller en udsøgt 3 retters middag.

28 May
29 May

Pinse

Kom & oplev pinsesolen danse over Limfjorden. Efterfølgende byder vi indenfor til stor pinsebrunch & bobler. Er du ikke morgenmenneske, så kan du også nyde vores 3-retters pinsemenu enten til frokost eller til aften.

5 Jun

Fars dag

5. juni er der meget af fejre. Det er grundlovsdag & så er det også fars dag. Benyt fridagen til at invitere din far ud til forkælelse med lækker 3 retters menu. Udvalgt & tilberedt præcis til fædre.

16 Jun

Asparges & Alsace

En fortræffelig kombination! Nærmest symfonisk. Vi kombinerer en af forsommerens lækreste råvarer; nemlig asparges med noget af det bedste fra Alsace; vine fra Trimbach.

23 Jun

Sankt Hans

På Tambohus Kro & Badehotel elsker vi alle traditionerne. En af dem er fejringen af midsommer med Sankt Hans bål. Har du lyst til at fejre midsommeren med os & nyde Sankt Hans bålet med enestående udsigt over fjorden? Så skynd dig at bestille bord på Tambohus Kro & Badehotel, hvor vi byder på en storslået sommerbuffet.

13 Oct
20 Oct
27 Oct
3 Nov

Vildt aften

Kom til Vildt Aften - med buffet og dessert - 4 skønne aftener i efteråret. Få din eftertragtede plads i god tid.

10 Nov

Mortens Aften

Vi elsker efterår. Og vi elsker traditioner. Et af efterårets mærkedage er Mortens Aften. Og som alle de forgange år, så står menuen selvfølgelig på Klassisk andesteg efterfulgt af vores hjemmelavede ris ala mande. Kom ind & få varmen & forkæl dine smagsløg. Så slipper du også for andefedt, opvask & rengøring i dit egen køkken. Vi har sørget for alt. Du skal bare nyde det.