BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Arrangementer på Tambohus Kro & Badehotel

Højtider og events på Tambohus Kro & Badehotel

På Tambohus Kro & Badehotel er vi både rigtig glade for traditioner, men finder også stor glæde i at introducere nye ideer, koncepter og events. Vi elsker livets – og årets højtider og udlever dem glædeligt med jer, vores glade besøgende her i Tambohus.

Derfor afholder vi hvert år mange velkendte og traditionelle sammenkomster på vores idylliske lokation lige ned til Limfjorden.

Året rundt på TambohusKro & Badehotel

Året på Tambohus Kro & Badehotel bringer både påsken med vores tilbagevendende påskefrokost, men også pinse, Sankthans Aften ved bålet og vores elskede Fiskebuffet, som løber over hele sommeren, hvor det også er oplagt at tage på badeferie ved Limfjorden.

Vi går, selvfølgelig, ind for at forkæle mødrene på Mors Dag, og er også med i GastroWeek, hvor man kan få et lækkert måltid til en favorabel pris.

Hen på efteråret kommer Mortens Aften som en velkendt klassiker og leder os hen mod julen. Op til julen har vi arrangementer de 4 søndage i advent, men også nogle meget velbesøgte og populære julefrokoster.

Alle vores traditionelle arrangementer og højtider kan altid kombineres med en god og hyggelig overnatning i dejlige værelser – gerne med udsigt over vandet. På den måde kan I også nyde godt af en rigtig god morgenmad og være velforkælede, inden snuden vendes hjemad.

Vi afholder også Vinsmagning og Vildt Aften, som virkelig også er nogle helt fantastiske oplevelser - både for os – og vores gæster.

Både i forår, sommer, efterår og vinter elsker vi at have besøg, byde på mad og rede en dejlig seng op.

Vi glæder os til at se jer.

Elev Aften

Vores køkkenchef har givet vores 2 tjenerelever & 4 kokkeelever en udfordring. Han har købt en Galloway ko, hvortil de skal sammensætte en 6 retters Gourmetmiddag med tilhørende vinmenu.

Vi starter på terassen med snacks & et glas bobler. Der bliver dækket op i Fjordværk og har derfor plads til 36 personer.

Pinse

På Tambohus Kro & Badehotel ynder vi at holde traditionerne i hævd. I pinsen har du derfor mulighed for at se pinsesolen danse over Limfjorden og slutte af med en velduftende pinsebrunch. Måske starte morgenen med en dukkert i fjorden? Uanset hvad, er vi stået tidligt op og har tilberedt lækre specialiteter.

Er du ikke morgenmenneske, er der også mulighed for at nyde vores pinsemenu senere på dagen. Den er som alt andet mad tilberedt med kærlighed fra bunden.

Sankt Hans

Har du lyst til at fejre midsommeren med os & nyde Sankt Hans bålet med enestående udsigt over fjorden? Så skynd dig at bestille bord på Tambohus Kro & Badehotel, hvor vi byder på en velsmagende 4 retters middag.

Intimkoncert i strandkanten

Vær med til en magisk aften ved Tambohus Kro & Badehotel.

Aftenen byder på en suveræn 5 retters gourmetmiddag med tilhørende lækre vine. Dette sammen med en fantastisk intimkoncert med opera-truppen Guiopera. 

Vildt Aften

Kom til Vildt Aften - med buffet og dessert - 4 skønne aftener i efteråret. Få din eftertragtede plads i god tid.

 

Mortensaften

Hvert år afholder vi selvfølgelig Mortensaften med lækker klassisk andesteg & ris a la mande.