Nyd festen i eksklusive lokaler

Nyd festen i eksklusive lokaler

Vi giver jer mulighed for den perfekte fest

Selskabslokaler nær Struer ved Limfjorden

Selskabslokaler ved Limfjorden - nær Struer

Tambohus Kro & Badehotel er beliggende lige ud til Limfjorden med en enestående udsigt over Limfjorden. Vores selskabslokaler emmer af god stemning. Alle vores selskabslokaler er indrettet i autentisk stil med høje paneler, mønstrede tapeter og lækre tekstiler. Vi har flere forskellige selskabslokaler til både små & store fester. Og vi har helt sikkert også det perfekte festlokale til Jeres fest.

 

Kontakt os for et høre nærmere. Eller kig forbi til en omvisning af stedet og en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe med at indfri Jeres drømme & ønsker for Jeres næste fest.

 

 


Den røde sal

Selskabslokale på Tambohus Kro & Badehotel nær Limfjorden

 


Morgenstuen

Festlokale nær Struer & Holstebtro ved Limfjorden - Tambohus Kro & Badehotel

 


Den blå sal

Lokale til fest ved Limfjorden - nær Struer & Holstebro


Hvor store er vores selskabslokaler?

Vi har 3 forskellige selskabslokaler med plads til fester & selskaber fra 15 personer til 150 personer. Vi har de perfekte festlokaler uanset om du skal holde bryllup, konfirmation eller en af livets mange andre mærkedage. Der er mulighed for at tilpasse lokalernes størrelse, så festlokalet passer med antallet af gæster. Alle vores lokaler er indrettet med høje paneler, mønstrede tapeter, polstrede stole og masse af sjæl & charme. Vi har helt sikkert det perfekt festlokale til din næste fest.

 

Festlokaler Struer & Thyholm

På Thyholm har vi en eksklusiv adresse inklusiv en fantastisk udsigt. Vi har de helt ideelle selskabslokaler nær Struer til dig som både mangler de helt rigtige festlokaler, men også kan bruge en lokation lidt ud over det sædvanlige.

Vi afholder både dåb, bryllupper, runde fødselsdage, jubilæummer, konfirmationer og andre af livets gode fester i vores festlokaler med plads til dine gæster. Ring i dag og hør mere – eller lav din forespørgsel på netop din dato – til din fest.

Vi kan klare alt det praktiske – også specifikke ønsker til festen.

 

Du kan holde din fest eller dit selskab i nogle af de mest idylliske og velindrettede selskabslokaler nær Struer og lige ned til Limfjorden. Hos Tambohus Kro og Badehotel på Thyholm tilbyder vi lækre festlokaler i flere forskellige størrelser og vi har plads til op til 126 antal personer.

 

Book dine selskabslokaler til Deres næste fest eller sammenkomst. Vores festlokaler ligger i køreafstand fra Struer, Lemvig, Holstebro, Thyholm, Hurup Thy.