Velkommen til vores nye gourmetrestaurant FjordVærk (åbner 7. maj 2021)

 

Navnet er en sammentrækning af:

• FJORDEN, fordi vi ligger med enestående udsigt til Limfjorden.

• Og HÅNDVÆRK, fordi vi er stolte af vores fag og gerne vil levere luksusoplevelser på tallerkenen.

 

Med inspiration i naturen omkring og afsæt i området leverandører, sammensætter vi hver sæson en ny 6 retters gourmetmenu med tilhørende vinmenu.

Menuen afspejler altid årstiden. Vi tilbereder alt fra bunden og af friske kvalitetsråvarer. Naturligvis!

 


 

Forsommeren

FORRET:

Grillet tun med sort sesam, ramsløg og radiser

2019 Albarino de Fefinanes, Val do Salnés, Rias Baixas, Spanien

 

MELLEMRET:

Ravioli med Hummer fra Fjorden og variation at tomater

2019 Riesling, Frits Haag, Mosel, Tyskland

 

MELLEMRET:

Hvide asparges med Avsumgård skinke, sauce mousseline og karse

2018 Pinot Noir Rosé, S. A. Prüm, Mosel, Tyskland

 

HOVEDRET:

Sprængt kalv med nye forårs grøntsager, peberrod

og danske kartofler med smør og løvstikke

2017 Ch. de Fleurie, Jean Loron, Côte de Nuits, Beaujolais, Frankrig

 

OST:

Oste fra Arla Unika med hybenhavtorn marmelade,

oliven og hjemmelavet knækbrød

Ruby Port, Fonsaca, Douro, Portugal

 

DESSERT:

Mazarinkage med bagte rabarber, syltet rabarber,

vaniljecreme og rabarbersorbet

Coteaux dy Layon, Chupin, Saget la Perrière, Loire, Frankrig

 


 

Menupris

4 retter 489,-

5 retter 549,-

6 retter 599,-

 

Med vinmenu

4 retter & 4 glas   789,-

5 retter & 5 glas   899,-

6 retter & 6 glas   999,-

 


                   

TILKØB:

 

Champagne pr. glas 125,-

 

Limfjordsøsters med citrus og syltet hvide asparges.

Pr. østers 45,-

 

Chips af lokale kartofler, saltbagte mandler, puffet kylling,

røget fasan fra Klosterheden & friskost rørt med urter fra haven.

Pr. person 75,-

Inkl. 1 glas champagne pr. person 175,-