Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
Fredage i januar, februar & marts
24. & 31. januar
7., 14., 21. & 28. februar
7., 14., 21. & 28. marts
Kl. 18.30
Vi gentager successen fra sidste år og byder på en udsøgt tapasplatte med lokale råvarer.
Hertil kan købes vinbar med et udvalg af vin ad libitum i 3 timer.
Tag afsted på en hyggelig kæreste-date eller inviter vennerne med til en skøn aften.
Kombiner evt. med en overnatning, så I slipper for at køre hjem.
Vi synes at det er den perfekte måde at starte en god weekend i en mørk tid, når efteråret gør sit indtog.
TAPASPLATTE
Små kødboller af Galloway fra Hellerød Kær i tomatsauce med revet Vesterhavsost
Håndpillede rejer vendt med mango, lime og chili, hertil hvidløgsmayo
Patè med syltede løg & peberrod
Vildsvineskinke fra Klosterheden med ramsløgsmayo
Ristet kuller med lun rødløgsmarmelade & dild beurre blanc
Grillet hjertesalat, unghane, sprøde croutoner & parmesan
Kroens Galloway spegepølse og fennikelpølse, saltbagte mandler og pesto
Små kartofler ristet i andefedt med rosmarin, hvidløg & flødeostcreme
Danske oste med hyben-havtornmarmelade & oliven
Hvid chokolademousse med passionsfrugt & mango
Surdejsbrød & smør
Pris pr. person 350,-
VINBAR
2 Rosévine 3 hvidvine, 3 rødvine og 2 dessertvine
Drik alt det du har lyst til i 2,5 time
Pris pr. person 250,-
Slip for at køre hjem og snup i stedet en overnatning her hos os.
I forbindelse med vores Tapas & Vinbar tilbyder vi overnatning i vore skønne værelser til 1.000 kr. for 2 personer.
Dette tilbud gælder alle vores værelser i forbindelse med Tapas & Vinbar.
På den måde kan du nyde aftenen uden at tænke på hvem der skal køre hjem - og slutte dagen af med en skøn overnatning på et af vores dejlige værelser.
Næste morgen venter dig en lækker morgenbuffet med hjemmelavede produkter i vores smukke, blåstribede morgenstue, hvorfra der er enestående udsigt over Limfjorden og Jegindø.