Overnatning ved Limfjorden

 

Velkommen

 


Fjordværelser

Kroen rummer 9 værelser med enestående udsigt over Limfjorden. Fjordværelserne er indrettet i blå toner inspireret af Limfjorden. Værelserne er totalistandsat i 2018 med respekt for kroens historie med høje paneler, mønstrede tapeter og gammel finish. 4 fjordværelser er beliggende i stueplan med direkte udgang til egen terrasse. På 1. sal findes de øvrige 5 fjordværelser, som har direkte udgang til egen balkon. Værelsesstørrelse 25m2


Skovværelser

Vores 10 skovværelser er indrettet med grønne toner inspireret af skovens grønne blade. Værelser vender alle mod havesiden og er blevet totalistandsat i 2018 med respekt for kroens historie med høje paneler, mønstrede tapeter og gammel finish.

Værelsesstørrelse 25m2


Kvistværelser

Ovenpå den oprindelige krobygning findes 4 hyggelige kvistværelser. Værelserne har en skøn udsigt over Limfjorden & Jegindø. Værelserne er totalindstandsat i 2020, har eget bad & toilet og rummer alt hvad man skal bruge til en hyggelig overnatning.

 

 


Tambohus Bed & Breakfast

Placeret i et anneks ved siden af kroen finder man Tambohus Bed & Breakfast. Annekset rummer 6 dobbeltværelser, hvoraf der på 2 af værelserne kan laves opredninger, som værelset i alt kan rumme 4 personer.

Værelserne er i autentisk størrelse, som de blev bygget 1970'erne. Værelset er 7 kvm. og badeværelset er 2 kvm. Trods sin størrelse rummer værelset alt hvad man skal bruge for en overnatning.