Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
min. 4 pers.
Serveres alle åbningsdage til frokost og aften
fra d. 17. november til 17. december
- skal bestilles dagen før
Fisk
Marinerede sild og Tambohus sild med kapers, rødløg & æblesalat & karse
Koldrøget laks fra Færøerne med rygeost & dild
Håndpillede rejer & æg
Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade & citron
Koldt
Sylte lavet på det bedste fra grisen, med sennep & rødbeder
Kroens hjemmelavet rullepølse med sky, karse & rødløg
Sprængt andebryst med flødepeberrod & havtorn
Lunt
Tarteletter med høns i asparges
Saftig ribbensteg med sprød svær & kromandens rødkål
Julemedisterpølse med brunede kartofler & grønlangkål
Lun leverpostej med bacon & ristede svampe samt agurkesalat
Dessert
Ris a la mande med kirsebærsauce
Tilbehør
Hjemmebagt rugbrød, surdejsbrød, smør & krydderfedt
Pris pr. pers. 459,-
Husk at bestille på forhånd
Ring og bestil på tlf. 97875300 eller skriv til tambohus@tambohus.dk