BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Oplev en række store attraktioner og seværdigeder i Jylland fra Nord i Thisted og Vest ved Thyborøn.

LÆS MERE HER

Nationalparken i Thy.

Nationalparken omfatter kyst, klitter, klitheder, klitplantager og store søer, og bindes sammen af mindre ekstensive landbrugs-arealer. Især klitterne og klithederne har stor national og international betydning.

Nationalparken giver mulighed for at skabe sammenhængende naturområder, som vil styrke plante- og dyrelivet og give gode naturoplevelser for den besøgende.

Vesterhavet - Europas bedste badestrand.

Europas bedste badestrand, hedder det om de vidstrakte og lysende kyster. Havet drager altid, uanset om man bor her til dagligt eller kommer på besøg. Hver årstid har sine oplevelser at byde på. Tambohus Kro ligger kun en halv times kørsel fra Vesterhavet (Agger).

Jesperhus Blomsterpark.

- er meget mere end blot Nordeuropas største blomsterpark. Her findes i alt
6 attraktioner og er et oplagt udflugtsmål for alle aldersgrupper. Parken er samtidig et af de få steder som bliver vellykket i selv dårligt vejr.

Hjerl Hede.

Hjerl Hede er et af Danmarks store og spændende familiebesøgsmål, der er kendt for sine levendegørelser om sommeren og op mod jul. Museet viser den danske udvikling fra 1500- tallet til op mod år 1900, med smedie, kro, møller, skole, præstegård og meget mere.

Struer Museum Bang & Olufsen afdeling.

Serien ”Krøniken” fulgte danske tv-seere dramaet om opbygningen af landets første fjernsynsfabrik. Inspirationen er til dels hentet hos verdenskendte Bang & Olufsen i Struer, hvor byens museum nu efter flere års forberedelse er klar til at fortælle den mindst lige så spændende historie om
virkelighedens radio- og fjernsynsvirksomhed.

Oplev lokalområdet ved Tambohus Kro & Badehotel.

Ved overnatning, kroophold, kroferie og weekendophold på Tambohus Kro er der rig mulighed for at opleve lokalområdet omkradset af Limfjorden og en række store attraktioner og seværdigheder i Jylland fra Nord i thisted og Vest ved Thyborøn.