Overnatning ved Limfjorden

Vores skønne værelser har vundet forbrugerprisen 'Bedste værelsesoplevelse 2020'

 

Hos Tambohus Kro & Badehotel er værelset ikke bare et sted, du skal sove. Her træder man ind i et rum, der både leger med dine sanser, byder til med viden og som ikke mindst er tro mod historien og naturen, der omgiver stedet. Det har udløst en pris.  Danskerne har nemlig stemt kroen ved Limfjorden ind på førstepladsen som Bedste værelsesoplevelse 2020. Gæsterne hos hotelkæden Small Danish Hotels, som Tambohus Kro & Badehotel er medlem af, roser især den gennemførte lyse badehotelsstil, balancen mellem rummelighed og behageligt møblement samt den unikke fjordudsigt, der beskrives som ren balsam for krop og sjæl. Jørgen Christensen, som er direktør i hotelkæden Small Danish Hotels, er ikke overrasket over gæsternes begejstring.

 

Skal du også prøve en prisvindende værelsesoplevelse?

 

 


Fjordværelser

Kroen rummer 9 værelser med enestående udsigt over Limfjorden. Fjordværelserne er indrettet i blå toner inspireret af Limfjorden. Værelserne er totalistandsat i 2018 med respekt for kroens historie med høje paneler, mønstrede tapeter og gammel finish. 4 fjordværelser er beliggende i stueplan med direkte udgang til egen terrasse. På 1. sal findes de øvrige 5 fjordværelser, som har direkte udgang til egen balkon. Værelsesstørrelse 25m2


Skovværelser

Vores 10 skovværelser er indrettet med grønne toner inspireret af skovens grønne blade. Værelser vender alle mod havesiden og er blevet totalistandsat i 2018 med respekt for kroens historie med høje paneler, mønstrede tapeter og gammel finish.

Værelsesstørrelse 25m2


Kvistværelser

Ovenpå den oprindelige krobygning findes 4 hyggelige kvistværelser. Værelserne har en skøn udsigt over Limfjorden & Jegindø. Værelserne er totalindstandsat i 2020, har eget bad & toilet og rummer alt hvad man skal bruge til en hyggelig overnatning.

 

 


Tambohus Bed & Breakfast

Placeret i et anneks ved siden af kroen finder man Tambohus Bed & Breakfast. Annekset rummer 6 dobbeltværelser, hvoraf der på 2 af værelserne kan laves opredninger, som værelset i alt kan rumme 4 personer.

Værelserne er i autentisk størrelse, som de blev bygget 1970'erne. Værelset er 7 kvm. og badeværelset er 2 kvm. Trods sin størrelse rummer værelset alt hvad man skal bruge for en overnatning.