BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Gourmetophold med Østersafari

Er du vild med østers? Så er det nu du skal slå til!

Vi tilbyder et eksklusivt østersophold, hvor kokken tager Jer med ud og samler østers. Iført waders går vi på opdagelse i Limfjorden skattekammer, som byder både Limfjordsøsters, Stillehavsøsters og blåmuslingere i verdensklasse.

Ankomst til kroen mellem 14.00-15.00, hvor I vil få udleveret nøglen til Jeres værelse. I vil herefter blive udstyret med egen spand og østerskniv, inden der kl. 15.00 sættes kurs mod vandet foran kroen. Her bliver rig mulighed for at samle sammen af østers & muslinger, som vi efterfølgende opbevarer på køl for Jer, så I kan tage det med hjem næste morgen.

Aftenen starter med et glas bobler og appetizere bestående af Jeres egne indsamlede østers. Herefter forkæler køkkenet Jer med en 5-retters gourmetmiddag tilberedt fra bunden af sæsonens bedste råvarer.

Hvorfor Østerssafari?

Østerssafari er en oplevelse for sig. Følelsen af at gå på jagt efter sine egne fødevarer er noget helt specielt. Limfjorden er spækket med fremragende råvarer såsom sort hummer, blåmuslinger, knivmuslinger, sild, hornfisk, havørred, stillehavsøsters og mest ekslusiv af alle: Limfjordsøsters!

Limfjordsøsters er verdenskendt. Den serveres på nogle af verdens mest eksklusive restauranter, omtales af madskribenter verdenen over og flere kinesere end der er indbyggere i Danmark kender til denne eksklusive råvare.

Men danskerne er efterhånden også ved at få øjnene op for østers. Og gennem de seneste år er østers ture blevet mere og mere populære.

Med dette østers ophold får du mulighed for at kombinere et gourmetophold med østers tur. Iført waders, spand & østerskniv tager kromanden selv Jer med ud og samle Limfjordsøsters. Der vil dog også være mulighed for at indsamle nogle af Limjordens mange andre skønne råvarer.

Opholdet inkluderer

  • Check ind på værelset fra kl. 14.00
  • Østerssafari m/kokken kl. 15.00-16.00
  • Spand og østerskniv
  • Leje af waders
  • Opbevaring af de indsamlede østers på køl
  • Appetizer af de indsamlende øster samt et glas bobler
  • 5-retters gourmetmiddag af sæsonens bedste råvarer
  • Overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Lækker morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter

Såfremt Limfjorden er tilfrossen, kraftig blæst  eller andre forhold forhindrer gennemførelse af østerssafari, skal I selvfølgelig ikke gå glip af østers. I sådanne tilfælde, vil vi indkøbe østers fra vores leverandør på Jegindø.

Priser & Booking
Pris pr. person
fra kr. 1.399,-
Tilkøb af værelse med fjordudsigt
kr. 100,- pr. person pr. dag
Datoer efterår 2021

Lørdag d. 2. oktober

Lørdag d. 16. oktober

Lørdag d. 23. oktober

Lørdag d. 30. oktober

Lørdag d. 6. november

Lørdag d. 13. november

BOOK OPHOLD