BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Kroophold i Vestjylland

- med 2 eller flere overnatninger

Nyd et dejligt kroophold med lækker mad i naturskønne omgivelser på Tambohus Kro & Badehotel i Vestjylland. Hverdagens daglige rutiner kan sætte sine spor på både krop og sjæl, hvis tiltrængte pusterum bliver tilsidesat eller overset. Et kroophold i Vestjylland kan give jer fornyet energi til at tage hul på endnu en uge og de daglige pligter, der følger med.

Kroophold i Jyllands smukkeste omgivelser

Tambohus Kro & Badehotel har en unik beliggenhed i det nordvestlige Jylland – kun et stenkast fra Limfjorden og tæt på hyggelige områder som Thy, Mors, Struer, Lemvig, Holstebro og Vesterhavet. Der er rig mulighed for vandreture langs strand og i skov, kajakture på fjorden samt cykelture rundt i det flotte, bakkede landskab mellem Limfjorden og Vesterhavet.

Bliv forkælet på Tambohus Kro

Efter en begivenhedsrig dag i det nordvestjyske fyldt med nye sanseindtryk kan I nyde en velsmagende drink i baren eller slappe af i vores hyggelige pejsestue. I vil blive taget godt hånd om af vores venlige personale og dygtige kokke, som vil kæle for jeres smagsløg med en lækker morgenbuffet og 2-retters middag om aftenen. Giv jer selv en velfortjent pause fra dagligdagen og nyd en dejlig weekend i det naturskønne Vestjylland med et kroophold for to.

Vi byder jer velkommen indenfor i vores nymoderniserede kro i Nordjylland, der emmer af charme, hygge og intimitet – perfekt placeret i det nordvestjyske landskab.

Tilpas kroopholdet efter jeres behov

Tambohus Kro & Badehotel tilbyder ligeledes andre skønne kroophold såsom golfophold for de sportsinteresserede, weekendophold med dans og musik og diabetesophold med fokus på sundhed. Derudover kan du udforske Limfjordslandet med en ferie på snapseruten samt opleve forkælelse af krop, sjæl og sanser med et afslappende wellnessophold.

Inkluderer følgende:

  • Overnatninger i dobbeltværelse
  • Lækker morgenbuffet
  • 2 retters middag efter kokkens valg begge dage (fra 26. juni til 11. august har vi søndag, onsdag og fredag vores store Fiske- & Skaldyrsbuffet, som kan tilkøbes for 100,- pr. person)

 

Gavekort til kroophold

Hvem skal du have under armen til et kroophold i strandkanten af Limfjorden? Du kan vælge at forkæle nogle af dine nærmeste med et gavekort til kroophold – eller helt udspekuleret og uskyldigt købe et gavekort til et kroophold til en, hvor du forventer at blive inviteret med. Det er win-win.

Husk, at der skal altid være tid til kæresteophold i jeres liv.

Køb dig gavekort til kroophold her: Køb gavekort.

Priser & Booking
Pris pr. døgn pr. person
fra kr. 800,-
Skal bookes min. 2 dag
Tillæg fra maj-september 
kr. 100,- pr. person pr. dag
Tillæg alle lørdage
kr. 100,- pr. person
Tilkøb af værelse med fjordudsigt
kr. 100,- pr. person pr. dag

Tillæg for enkeltværelse 
kr. 200,- pr. dag

BOOK NU