Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
Min. 25 personer
- Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat.
- Smilede æg med purløgsmayonnaise og rejer.
- Røget dyrekølle fra Klosterheden med peberrodsskum og hjemmesyltede pickles.
- Tarteletter med høns i asparges.
- Medaljoner af svinemørbrad i svampe ala creme med hjemmelavet agurkesalat.
- Pandestegte fiskefileter med grov remoulade og citron.
- Langtidsstegt kalveculotte
- Gratinerede kartofler & rødvinssauce
- 2 slags salater med hjemmelavede dressinger.
- Hjemmebagt brød og smør.
- Jordbær- rabarber trifli i små glas med flødeskum og makroner.
- Danske oste med tilbehør.
Pr. person kr. 389,-
Min. 25 personer
- Koldrøget Vesterhavstorsk med urteskum og maltchips.
- Bresola med bagte cherrytomater og havgus.
- Små glas med rejesalat toppet med urter og maltchips.
- Grillet unghanebryst med hjerte salat, parmesan, bananskalotteløg og croutoner vendt i dijjon.
- Sprøde fillodejspakker med bagt Vesterhavsfisk og safransauce
- Porchetta med rosmarin kartofler og skysauce med æblemost og grillede løg.
- Langtidsstegt oksetyndsteg med Pommes Anna og portvinssauce.
- Grillet lammeculotte med sprød spidskål vendt i yoghurt dressing med citron.
- 3 slags salater efter årstiden med dressinger.
- Hjemmebagt brød og smør.
- Vanilje panna cotta med havtorn gelé og syltede havtorn.
- Fransk citrontærte med hvid chokolade parfait
Pr. person kr. 429,-
Min. 30 personer
- Hummerterrine med sort hummer fra Jegindø og kammuslinger.
- Carpaccio af oksemørbrad med trøffelolie og havgus fra Arla Unika
- Skinke fra Ausumgaard på sprøde rugchips med avokadocreme og æble.
- Ruller af rødtunge med souffle af jomfruhummer, cruditè af fennikel og estragon skum.
- Havtaske stegt på ben med sauce beurre blanc og muslinger fra fjorden.
- Hel ovnbagt pighvar med krydderurter og Riesling, sauce af skyen og små dild kartofler.
- Helstegt oksehøjreb af Vesterhavsoksen med pommes Anna samt sauce bordelaise og sauce bearnaise.
- Helstegt unghane fra Hopballe Mølle med citron, hvidløg og rosmarin.
- Medaljoner af krondyr fra Klosterheden med stuvede svampe.
- Årstidens salater og dressinger.
- Hjemmebagt brød og smør
- Oste fra Arla unika med syltede svesker og nødder.
- Mørk chokolademousse med havtorngelé og syltede havtorn med vanilje.
- Fragilité isroulade med hindbær og hindbærskum.
- Creme brûlée med lakrids.
Pr. person kr. 589,-
Vidste du, at du kan overnatte hos Tambohus Kro & Badehotel? Vi har blandt andet værelser med fantastisk fjordudsigt, som man virkelig nyder efter et mættende besøg i vores restaurant. Foruden vores Fjordværelser har vi også Skovværelser, Kvistværelser og Bed & Breakfast, så der er noget for enhver smag, uanset hvad du foretrækker af værelse.