BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Wellnessophold i Jylland ved Limfjorden

Forkæl din krop og sjæl med et wellnessophold på Tambohus Kro & Badehotel i Jylland ved Limfjorden i Vestjylland. Midt i den rutinepræget dagligdag bliver dine sanser og plejning af kroppens indre væsen ofte tilsidesat. Tag derfor en weekend ud af kalenderen og plej dig selv med wellness og velvære.

Efter et wellnessophold med fokus på forkælelse af både krop og sjæl vil du føle dig klar til at generobre verden. Selve wellnessoplevelen foregår i Sydthy Kurbad, som byder på 700 m2 velvære.

Tambohus Kro & Badehotel huser ligeledes et fantastisk køkken, der står klar til at give dig de bedste gastronomiske oplevelser. Oplev følelsen af velvære og indre balance med en kroferie ved Limfjorden på Tambohus Kro & Badehotel.

Kurbade nær Tambohus Kro

Læs mere om kurbadesteder nær Tambohus Kro & Badehotel

Et wellnessophold på Tambohus forkæler sanserne

Læn dig tilbage og nyd at blive kælet for. Et wellnessophold på vores hyggelige kro åbner sanserne og forkæler både krop og sjæl med en afslappende wellnessoplevelse i Sydthy Kurbad og udsøgte smagsoplevelser med en gourmetmiddag på kroen. Vi byder dig velkommen med åbne arme i de smukke og naturskønne omgivelser i Vestjylland.

Vælg Tambohus Kro & Badehotel, når du vil nyde et dejligt og afslappende wellnesshold direkte ved den smukke natur ved Limfjorden i Jylland.

Vi tilbyder ligeledes andre skønne kroophold, der bl.a. inkluderer gourmetophold med fokus på gastronomiske oplevelser, golfophold for golfentusiasterne, diabetesophold med sundhed som centralt tema samt andre fantastiske weekendophold og kroferier, du kan nyde med én, du har kær. Det er vigtigt at huske at tage tid til at være kærester.

Inkluderer følgende:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Lækker morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
  • 4 retters gourmetmiddag af sæsonens bedste råvarer
  • 1 adgangsbillet til wellness  - vælg selv mellem Sydthy Kurbad & Kurbad Limfjorden
  • Gratis frugt, isvand & kaffe i kurbadet

 

Bestil selv tid ved det ønskede kurbad

Sydthy Kurbadhttps://www.sydthykurbad.dk/aabningstider/

Kurbad Limfjordenhttps://kurbadlimfjorden.dk/abningstider/

Husk badetøj & håndklæde

Køb gavekort til wellnessophold

Hvornår har du sidst forkælet nogle af dine kære med lidt wellness? Køb et gavekort til wellnessophold til din mand, kone, kæreste, elskede, veninde eller måske din mor. Tag til strandkanten af Limfjorden og bo skønt på Tambohus Kro & Badehotel. Nyd jeres wellnessophold og hinanden og tag hjem med fornyet energi og et afslappet sind.

Køb dig gavekort til wellnessophold her: Køb gavekort her

Det er den, måske, perfekte gave!

Praktisk information

Book dit wellness ophold online eller på telefon 97 87 53 00 og glæd jer til en afslappende oplevelse fyldt med forkælelse af krop, sjæl og sanser. Vi står klar til at give dig et helstøbt wellnessophold med fokus på kropsligt og sanseligt velvære.

Priser & Booking
Pris pr. person i delt dobbeltværelse 
fra kr. 1.399,-
Tillæg fra maj-september
kr. 100,- pr. person pr. dag
Tillæg alle lørdage
kr. 100,- pr. person
Tilkøb af værelse med fjordudsigt
kr. 100,- pr. person pr. dag

Tillæg for enkeltværelse 
kr. 200,- pr. dag

BOOK NU