BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Golfophold i Jylland på Tambohus Kro ved Limfjorden

Når dit golfophold skal have gode udsigter...

Står du og overvejer et golfophold i Jylland? Så er du havnet det rigtige sted. Hos Tambohus Kro & Badehotel får du en spændende cocktail af smuk natur og udsigt til Limfjorden, selvforkælelse med dejlig dansk mad samt kort afstand til 10 attraktive greenfee-aftaler med golfklubber i både Nordjylland og Vestjylland.

Greenfee aftaler

Tambohus Kro & Badehotel har greenfee-aftaler med 10 attraktive golfklubber i lokalområdet. Alle golfklubberne er beliggende i Nordjylland og Vestjylland. Der er noget for enhver smag og spillestil. Find derfor roligt den rette bane for dig og dit selskab under opholdet.

De 3 nærmeste klubber er Stuer Golfklub, Lemvig Golfklub og Sydthy Golfklub. På enkelte baner kan forekome tillæg - se venligst listen eller kontakt os for nærmere information. Se listen og læs mere om klubberne, vi har greenfee-aftaler med.

Struer Golfklub – skøn golfbane I Vestjylland

Den nærmeste golfbane er Struer Golfklub . Netop denne vestjyske bane fortjener derfor et par ekstra ord med på vejen, da det er den vi anbefaler vore gæster.

Golfbanen er beliggende i flotte omgivelser med en god blanding af skov, søer og kuperet terræn – og en fantastisk udsigt over Limfjorden. Dens 18 huller byder derfor på udfordrende oplevelser for nye såvel som velbevandrede golfspillere.

Golf og gourmet

Efter en dag på golfbanen har du mulighed kombinere dit golfophold med en udsøgt 5-retters gourmetmiddag. Tambohus’ velrenommerede restaurant byder på alt fra traditionelle kroretter til 5- retters gourmetmenuer – og uanset hvad menuen står på, er maden tilberedt fra bunden af sæsonens friske råvarer.

Kombiner dit ophold med golf & gourmet! Ring på 97 87 53 00 eller tambohus@tambohus.dk for at høre om mulighederne for at kombinere golf & gourmet.

Golf og wellness: Bliv fuldt ladet op

Efter en lang dag på greenen kan du slappe af og lade op på værelset eller gå en tur langs stranden… Men hvorfor ikke også koble helt af med en skøn gang spa og wellness?

Du finder både Kurbad Limfjorden og Sydthy Kurbad i praktisk, overkommelig afstand fra Tambohus Kro. Her får du en unik mulighed for at give dig hen i ren forkælelse og velvære med sauna, massage og andre skønne spa-behandlinger.

Bemærk: Vi tilbyder også et dedikeret wellnessophold, hvor adgangsbilletten til Sydthy Kurbad er inkluderet i prisen.

Opholdet inkluderer

  • Check ind på værelset fra kl. 15.00-18.00
  • 4-retters gourmetmiddag af sæsonens bedste råvarer kl. 18.00 eller 19.30
  • Overnatning i dejligt dobbeltværelse
  • Lækker morgenbuffet med udvalg af hjemmelavede produkter
  • Check ud senest kl. 11.00
Priser & Booking
Pris pr. person
fra kr. 1.349,-
Tillæg fra maj-september
kr. 100,- pr. person pr. dag
Tillæg alle lørdage
kr. 100,- pr. person
Tilkøb af værelse med fjordudsigt
kr. 100,- pr. person pr. dag
BOOK OPHOLD