BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Weekendophold Jylland

Et weekendophold i Jylland bør udføres i bedste stil. Gå efter de bedste lokationer og nærområder. Gå ikke ned på madforkælelse med en helt suveræn restaurant og krydr det så med en af de mest idylliske udsigter til Limfjordens afdæmpede bølger – blot et stenkast fra restauranten. Jylland har meget at byde på, men Tambohus Kro & Badehotel’s fantastiske placering er bare lige lidt ekstra.

Afslappende weekendophold i Vestjylland

Trænger I til forkælelse? Vi giver Jer et pusterum, hvor I kan få fornyet energi og ladet batterierne op. Opholdet starter med check ind i vores skønne nyrenoverede værelser. Herefter kan I indtage eftermiddagskaffen med hjemmebag foran pejsen i vores pejsestue eller under solens stråler på terrassen med udsigt over fjorden.

Weekendophold med forkælelse

På Tambohus Kro & Badehotel har I de ideelle betingelser for et hyggeligt weekendophold, hvor samvær med venner og familie er i fokus. Vi giver jer afslapning i rå mængder, hvor der er skruet op for hygge, smagsoplevelser og forkælelse af sanserne.

I vil blive forkælet fra i står op, til i går til køjs efter en hyggelig dag i Jyllands billedskønne natur. Start dagen med en lækker morgenbuffet og nyd din eftermiddagskaffe med hjemmebagt brød og kage. Slut dagen af med en velsmagende middag i kroens hyggelige atmosfære, og dans til festligt musik. På Tambohus Kro får I et helstøbt weekendophold i Jylland fyldt med afslapning, hygge og musiske indslag, der giver jer fornyet energi og mod på at takle hverdagens rutiner og gøremål.

Opholdet inkluderer

 • Check ind fra 14.00-18.00
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag
 • 3 retters middag udvalgt af kokken og tilberedt fra bunden
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Lækker morgenbuffet

Weekendophold med musik & dans

For grupper på mere end 35 personer arrangerer vi gerne musik & dans. Så skal kortklubben på tur, skal der være fætter/kusinefest eller anden festlig begivenhed, så er Tambohus Kro & Badehotel det oplagte valg. Under middagen vil der være hyggelig musik og efterfølgende skal danseskoene kridtes, når der spilles op til dans. 

Weekendophold m/musik & dans inkluderer:

 • Check ind fra 14.00-18.00
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag
 • 3 retters middag eller buffett udvalgt af kokken og tilberedt fra bunden
 • Musik & dans
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Lækker morgenbuffet

Køb gavekort til weekendophold

Har du lyst til at forkæle en af dine nærmeste med et gavekort på et weekendophold er det faktisk ikke mere end nogle få klik væk. Hvis du er smart, så kan du jo overveje om du selv skal være end del af indløsningen af gavekortet på weekendophold og tage med til Tambohus Kro & Badehotel.

Gavekortet er fx gode til ægtepar, kærestepar, venner- og venindepar.

Du kan købe dit gavekort til et weekendophold her: Køb gavekort

Priser & Booking
Pris pr. person 
fra kr. 849,-
Tilkøb af værelse med fjordudsigt
kr. 100,- pr. person pr. dag
BOOK OPHOLD