BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Weekendophold Jylland

Et weekendophold i Jylland bør udføres i bedste stil. Gå efter de bedste lokationer og nærområder. Gå ikke ned på madforkælelse med en helt suveræn restaurant og krydr det så med en af de mest idylliske udsigter til Limfjordens afdæmpede bølger – blot et stenkast fra restauranten. Jylland har meget at byde på, men Tambohus Kro & Badehotel’s fantastiske placering er bare lige lidt ekstra.

Afslappende weekendophold i Vestjylland

Trænger I til forkælelse? Vi giver Jer et pusterum, hvor I kan få fornyet energi og ladet batterierne op. Et afslappende ophold på Tambohus Kro & Badehotel kan starte foran pejsen i vores pejsestue eller under solens stråler på terrassen med udsigt over fjorden. Vi har hjemme ved Limfjorden, og hører til i Vestjylland. Et weekendophold i Vestjylland kan i mange tilfælde omfatte masser af natur, men behøver det ikke. På vores lokation, som blot er et stenkast fra vandet, er det dog oplagt at bevæge sig ud i den. Mange vælger også blot at betragte den på afstand, fordi vi har så fantastisk en udsigt fra kroen.

Weekendophold med gourmet

På Tambohus Kro & Badehotel har I de ideelle betingelser for et hyggeligt weekendophold, hvor samvær med venner og familie er i fokus. Vi giver jer afslapning i rå mængder, hvor der er skruet op for hygge, smagsoplevelser og forkælelse af sanserne. Som gourmetophold kan i få en helt fantastisk kombination af 6-retters gourmetmiddag, vinmenu, aftenskaffe, overnatning i dobbeltværelse og lækker morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter.

I vil blive forkælet fra i står op, til i går til køjs efter en hyggelig dag i Jyllands billedskønne natur. Start dagen med en lækker morgenbuffet og nyd at have weekenden fri fra stress og jag med fantastisk udsigt, idyllisk havnestemning og . Slut dagen af med en velsmagende middag i kroens hyggelige atmosfære. På Tambohus Kro & Badehotel får I et helstøbt weekendophold i Jylland fyldt med afslapning, hygge og lækker mad, der giver jer fornyet energi og mod på at takle hverdagens rutiner og gøremål.

Køb gavekort til weekendophold

Har du lyst til at forkæle en af dine nærmeste med et gavekort på et weekendophold er det faktisk ikke mere end nogle få klik væk. Hvis du er smart, så kan du jo overveje om du selv skal være end del af indløsningen af gavekortet på weekendophold og tage med til Tambohus Kro & Badehotel.

Gavekortet er fx gode til ægtepar, kærestepar, venner- og venindepar. Vælg om weekendopholdet skal være kroophold, wellnessophold eller gourmetophold.

Du kan købe dit gavekort til et weekendophold her: Køb gavekort.

Priser & Booking

BOOK WEEKEND-OPHOLDET

- som Gourmetophold

- som Wellnessophold

- som Kroophold

BOOK NU