Weekendophold i idylliske omgivelser

Weekendophold i idylliske omgivelser

Her får du ro og afslapning i rå mængder

Weekendophold

Et weekendophold i Jylland kan foregå rigtig mange steder. Vi mener, ydmygt, at I bør vælge Tambohus Kro. Med en fantastisk beliggenhed og udsigt over Limfjorden kan I bo i idylliske og fredelige omgivelser og have en hyggelig weekend.
 
På Tambohus Kro har I de ideelle betingelser for et weekendophold, hvor hygge med venner og familie er i fokus. Vi giver jer afslapning i rå mængder.
 

Weekendophold med musik & dans

Kan I lide at danse og tage en svingom på dansegulvet, så tilbyder vi desuden musik og dans i forbindelse med middagen lørdag aften. Vi lover masser af glade stunder, god mad og underholdende musik og dans.
 
Et weekendophold med musik og dans kunne eksempelvis se således ud:
 
  • Check ind fra kl. 14
  • Eftermiddgskaffe med hjemmebag kl. 15.00 - 16.00
  • 3 retters middag/buffet med musik og dans fra kl. 19.00 - 01.00.
  • Søndag serveres lækker morgenbuffet fra kl. 08.00 - 10.00.


Forlænget weekendophold

Et forlænget weekendophold giver en dag ekstra i vores pragtfulde omgivelser, I kan ankomme enten fredag eller lørdag og udover ovenstående weekendophold med musik og dans, så indeholder den forlængede weekend en 2 retters middag samt en overnatning inklusive morgenbuffet enten fredag eller søndag alt efter, hvilken dag I vælger at ankomme.
 
Tambohus Kro byder jer velkommen på weekendophold, og vi ser frem til at modtage jeres booking, som foregår online her på siden.
 
  • Med ankomst fredag eller lørdag
  • Udover ovenstående weekendopholdstilbud er der inkluderet en 2 retters middag samt en overnatning med morgenbuffet enten fredag eller søndag.


Priser 2016


Weekendophold pr. person

895,-

Book ophold online hos Tambohus Kro


Forlænget weeekendophold pr. person

1395,-

Book ophold online hos Tambohus Kro


Tillæg:
   
Tillæg for enkeltværelse pr. nat 200,-  
Tillæg for fjordudsigt pr. person pr. nat 50,-