Spørgsmål? ..vi hjælper gerne
Fredag d. 6. & 13. februar 2026
Kl. 18.30-21.00
Tag klubben, kollegaerne, vennerne eller veninderne med og start en kold vinterweekend med hygge og lækker mad.
Vi byder indenfor til en hyggelig aften med tapasbuffet samt vin, øl & vand ad libitum.
Her har vi sammensat en masse små, lækre smagsoplevelser til en skøn buffet – og hertil er der et udvalg af forskellige drikkevarer – både vin, øl, vand og saft.
TAPASBUFFET
Små kødboller af Galloway fra Hellerød Kær i tomatsauce med revet Vesterhavsost
Håndpillede rejer vendt med mango, lime og chili, hertil hvidløgsmayo
Patè med syltede løg & peberrod
Spegeskinke ramsløgsmayo
Ristet kuller med lun rødløgsmarmelade & dild beurre blanc
Grillet hjertesalat, unghane, sprøde croutoner & parmesan
Kroens Galloway spegepølse og fennikelpølse, saltbagte mandler & pesto
Små kartofler ristet i andefedt med rosmarin, hvidløg & flødeostcreme
Danske oste med hyben-havtornmarmelade & oliven
Hvid chokolademousse med passionsfrugt & mango
Surdejsbrød & smør
Hertil et udvalg af drikkevarer på buffet – både vin, øl, sodavand og saft.
Pris pr. person inklusiv drikkevarer 550,-
Billetter til arrangementet skal købes online