Wellnessophold for sjæl og sanser

Wellnessophold for sjæl og sanser

Læn dig tilbage og lad dine sanser blive forkælet

Wellnessophold i Jylland ved Limfjorden

Forkæl din krop og sjæl med et wellnessophold på Tambohus Kro i Jylland ved Limfjorden i Vestjylland. Midt i den rutinepræget dagligdag bliver dine sanser og plejning af kroppens indre væsen ofte tilsidesat. Tag derfor en weekend ud af kalenderen og plej dig selv.

 

Efter et wellnessophold med fokus på forkælelse af både krop og sjæl vil du føle dig klar til at generobre verden. Selve wellnessoplevelen foregår i Sydthy Kurbad, som byder på 700 m2 velvære.

 

Tambohus Kro huser ligeledes et fantastisk køkken, der står klar til at give dig de bedste gastronomiske oplevelser. Oplev følelsen af velvære og indre balance med en kroferie ved Limfjorden på Tambohus kro.

Book wellnessophold ved Limfjorden

Ved at booke et wellness ophold på Tambohus Kro i Jylland får I:
 

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Lækker morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter
  • 4 retters gourmetmiddag af sæsonens bedste råvarer
  • 1 adgangbillet til wellness  - vælg selv mellem Sydthy Kurbad & Kurbad Limfjorden
  • Gratis frugt, isvand & kaffe i kurbadet

 

BEMÆRK! Grundet Covid19 skal der bestilles tid til besøg i kurbaddet.

Bestil enten selv tid hos Kurbad Limfjorden på info@kurbadlimfjorden.dk  eller 71 99 25 65 eller kontakt os for tidsbestilling.

Sydthy Kurbad har foreløbigt lukket indtil 2. december 2020.

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra kr. 1149,-

Book ophold online hos Tambohus Kro

 
 
Tillæg fra maj-september kr. 100,- pr. person pr. dag
Tillæg alle lørdage kr. 100,- pr. person
Tilkøb af værelse med fjordudsigt kr. 100,- pr. person pr. dag

Book dit wellness ophold online eller på telefon 97 87 53 00 og glæd jer til en afslappende oplevelse fyldt med forkælelse af krop, sjæl og sanser. Vi står klar til at give dig et helstøbt wellnessophold med fokus på kropsligt og sanseligt velvære.


Kurbade nær Tambohus Kro

 

Et wellnessophold på Tambohus forkæler sanserne

Læn dig tilbage og nyd at blive kælet for. Et wellnessophold på vores hyggelige kro åbner sanserne og forkæler både krop og sjæl med en afslappende wellnessoplevelse i Sydthy Kurbad og udsøgte smagsoplevelser med en gourmetmiddag på kroen. Vi byder dig velkommen med åbne arme i de smukke og naturskønne omgivelser i Vestjylland.

 

Vælg Tambohus kro, når du vil nyde et dejligt og afslappende wellnesshold direkte ved den smukke natur ved Limfjorden i Jylland.

 

Vi tilbyder ligeledes andre skønne kroophold, der bl.a. inkluderer gourmetophold med fokus på gastronomiske oplevelser, golfophold for golfentusiasterne, diabetesophold med sundhed som centralt tema samt andre fantastiske weekendophold og kroferier, du kan nyde med én, du har kær.