BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Kurbade nær Tambohus Kro & Badehotel

Kroophold med ultimativ forkælelse for kroppen

Drømmer I om ultimativ forkælelse af krop og sjæl? Nu behøver I ikke nøjes med at drømme, for tæt på Tambohus Kro kan I henslænge jer i en verden fuld af velvære, afslapning og forkælelse. Forestil jer levende lys, 36 graders varmt vand, autentisk stjernehimmel, lækre massagebassiner og blid peeling af hele kroppen. Det er få af de mange skønne oplevelser, som I kan få i kurbadene nær Tambohus Kro. Lad krop og sjæl få en time out og svæv ud ad kurdørene som nye mennesker. Læs om de to kurbade der ligger tættest på Tambohus lige her:

Kurbad Limfjorden

Kurbad Limfjorden ligger i smukke omgivelser ved lystbådehavnen i Struer med direkte udsigt til Limfjorden og Venø Bugt. Kurbad Limfjorden er et 900 m2 stort wellness- og genoptræningscenter i nybyggeriet Værftet ved Fjorden. Vand, lys, varme, lyd og udsigt spiller sammen og skaber de ideelle rammer for afstresning og velvære. I kurbadet er der både mulighed for kolde gys og afslappende varme – oplev blandt andet varmtvandsbassin, finsk sauna, dampkabine, koldtvandsgys og 36 grader varmt udendørs spa. I kan også nyde en række luksuriøse spa-behandlinger – for eksempel kropsindpakninger, massage og aromabade.


Her finder I kurbadet: Ved Fjorden 6A, 7600 Struer

 

Sydthy Kurbad

Sydthy Kurbad i Hurup Thy tilbyder 800 m2 ren og skær velvære, og kurbadet er kun ude på én ting: at tilbyde ultimativ forkælelse i perfekte omgivelser. I Sydthy Kurbad får I adgang til tre saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk, koldtvandsrum, infrarøde kabiner og stort massagebassin med varmt vand og stjernehimmel. Kurbadshaven "De 4 årstider" er omgivet af blomster og buske året rundt og byder på udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der 6-personers spa, vildmarksbad og svedetipi. I kan også nyde luksuriøse spa-behandlinger – for eksempel kropsindpakninger, massage og ansigtsbehandlinger.


Her finder I kurbadet: Idrætsvej 5, 7760 Hurup Thy