BOOK
Book her

Spørgsmål? ..vi hjælper gerne

Klik på nummeret og ring til os nu. +45 97 87 53 00 RING: +45 97 87 53 00

Vinterens gourmetmenu

November - december 2025

Bordbestilling senest kl. 15:00 på dagen

Ankomst fra kl. 17.30-19.00

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

 

FORRET

Ristede kammuslinger – jordskokker – muslingesauce – ørredrogn - estragon
2023, Pinot Blanc, Trimbach, Alsace, Frankrig

 

MELLEMRET

Pocheret torsk - rødløg – beurre blanc - dild
2024 Chablis Le Classique, Pascal Bouchard, Bourgogne, Frankrig

 

MELLEMRET

Confiteret and – vintertrøffel – æbler - brioche
2022 Garnatxa de Cervoles Les Garriques, Catalonien, Spanien

 

HOVEDRET

Duroch gris - kål - tyttebær - sprød kartoffel - portvin
2023 Fitapreta Tinto Iluminista, Alentejo, Portugal

 

OST

Hvid kornblomst fra Thise – havtorn - knækbrød
2022 Jurancon Moelleux, Domaine Vignau, Pau, Frankrig

 

DESSERT

Hvid chokolade – appelsin – mandler - vanilje - kirsebær
Rasteau Rouge Vin Doux Naturel, Rhône, Frankrig

 

Menupris

4 retter 599,-

5 retter 659,-

6 retter 699,-

 

Pris vinmenu

4 glas   400,-

5 glas   475,-

6 glas   550,-